Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
ku3a pisze:6. 340. 2. 22. MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse
5. 375. 2x1. 31. ZOBACZ JAK PIĘKNIE - Mira Kubasińska & After Blues
ha, widzę, że ostatecznie zostala wybrana jeszcze inna opcja prezentowania najwyższych miejsc .
hm, Mira to jeszcze nie czas mojej tu obecności i powiem, że mnie zaskoczyła tak wysoka pozycja tej piosenki...
poza tym zastanawiałam się na którym będzie najwyższa piosenka, która nie znalazła się na pierwszym miejscu w żadnym notowaniu forumowej. i już się takich nie spodziewałam tak wysoko . ciekawe czy jeszcze mnie spotka niespodzianka...
no i miejsce 6 za nisko!!!
To 2 moje "wykrzyknikowe" piosenki już są odkryte.
Pozostały 4 piosenki, a ja wszystkie bardzo lubię, a wśród nich jeden "wykrzyknikowy".
neon.ka pisze:poza tym zastanawiałam się na którym będzie najwyższa piosenka, która nie znalazła się na pierwszym miejscu w żadnym notowaniu forumowej. i już się takich nie spodziewałam tak wysoko . ciekawe czy jeszcze mnie spotka niespodzianka...
ku3a pisze:6. 340. 2. 22. MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse
O Muse pisałem na mycharts, więc tylko wspomnę, że dość późno przekonałem się do tego nagrania i przez to tylko kilka (6-8 ?) razy głosowałem na ten utwór.
ku3a pisze:5. 375. 2x1. 31. ZOBACZ JAK PIĘKNIE - Mira Kubasińska & After Blues
Już wiem jaka bedzie pierwsza trójka, ale nie będę pisał, żeby niektórym nie zdradzić, tym którzy nie pamiętają od początku forumowej.
A to same wielkie hity zostały
tadzio3 pisze:Już wiem jaka bedzie pierwsza trójka, ale nie będę pisał, żeby niektórym nie zdradzić, tym którzy nie pamiętają od początku forumowej.
Dwa kojarze na pewno, ale pamięć już trochę szwankuje co do trzeciego.
ku3a pisze:4. 379. 2. 25. ICKY THUMP - The White Stripes
Właściwie mógłbym powtórzyć komentarz dotyczący Muse. Nawet zaczęli misie podobać w tym samym czasie.
a ja dla dobra wszystkich z komentarzem poczekam do kolejnych miejsc .
mogę się tylko ucieszyć, że nie byli na pierwszym miejscu. i ucieszyć się jedncześnie też że tak wysoko jest piosenka która się tu podoba tylu osobom .
tadzio3 pisze:Już wiem jaka bedzie pierwsza trójka, ale nie będę pisał, żeby niektórym nie zdradzić, tym którzy nie pamiętają od początku forumowej.
Dwa kojarze na pewno, ale pamięć już trochę szwankuje co do trzeciego.
Ciekawe jakie dwa pamiętasz. Jeden przebój to był od poczatku istnienia forumwej, dwa inne też dosyć stare jak na tę listę, ale więcej osiągnęły na LP3.