Średni wiek użytkownika forum/słuchacza Trójki

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Robinson pisze:Aha, jeszcze podobny temat znajduje się tutaj:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=405
Wielkie dzięki za podanie linka do tego tematu. Przeczytałem go wczoraj wieczorem i...
nietoperek

Post autor: nietoperek »

to do młodziaków zaliczcie jeszcze mnie, dziś jeszcze 16, od jutra rocznikowo 17 lat, Trójki słucham od urodzenia (1991) (Katarzyna P)
Awatar użytkownika
Mash

Post autor: Mash »

No to moja kolej - 12.07.1991, a więc mam 16 i pół roku :wink: Trójki ( a więc i LP3 ) słucham regularnie jakoś od tegorocznych ( jeszcze :wink: ) wakacji... LP3 w całości w wykonaniu Marka słyszałem raz :oops: Rodzice słuchali Trójki, ja rano jak wstałem i mama włączyła radio, oraz jak jechałem z nią gdzieś samochodem. Jasne, takie nazwiska jak Mann, Kaczkowski, Niedźwiecki były mi znane, ale tylko tyle. Ale potrzeba słuchania Radia przez duże "R" zrobiła swoje. :wink:

Choć z tego co słyszę, Trójka lata świetności ma już za sobą... ale swoisty imposybilizm z początów XXI wieku chyba też... i dobrze.
kajman

Post autor: kajman »

To ja będę zawyżał wynik. Od dzisiaj rocznikowo mam 52 lata. a tak naprawdę to mi jeszcze prawie 5 miesięcy brakuje (27 maja).
Adameks

Post autor: Adameks »

To ja też do Młodziaków :D pozdrawiam cały mój (ten "magiczny" :D) rocznik 1991
Awatar użytkownika
I.C 1987

Post autor: I.C 1987 »

A ja rocznik 1987 . Trójki słucham od 6lat i od początku słychać że Trójka pozostała jedyną stacją na poziomie. Wspaniałe notowanie jak te z 22 grudnia z poprzedniego roku Lista poświęcona Ciechowskiemu i kilkadziesiąt innych pięknych godzin spędzonych przy radioodbiorniku.
ODPOWIEDZ