No cóż, czyżby zwycięzca jak zwykle miał się wywodzić z tego zestawu?Yacy pisze:1. Albion - Bieg po tęczy z 2005
2. Arena - The butterfly man z 2000
3. Totentanz - Całkiem sam z 2007

Ja znam jeden z tych utworów i ciekaw jestem czy ...?
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Robinson pisze:No cóż, czyżby zwycięzca jak zwykle miał się wywodzić z tego zestawu?Yacy pisze:1. Albion - Bieg po tęczy z 2005
2. Arena - The butterfly man z 2000
3. Totentanz - Całkiem sam z 2007
Ja znam jeden z tych utworów i ciekaw jestem czy ...?
Czyli jak rozumiem początek i koniec jest już ustalony.prz_rulez pisze:Okej, no to czas teraz na peerzecika i jego propozycje (wiadomo juz, które utwory zajmą 3 ostatnie miejsca)(...)
I tego właśnie chcieliśmy uniknąć udostępniając wszystkie utwory jednego dnia.dominik_fi pisze:Przesłuchałem i obejrzałem sobie to co do tej pory zostało zaproponowane i to co było dostępne na youtube. Z tego mam już 7 utworów które znajdą się w mojej 10, 2 utwory które mam nadzieję będą walczyć z jeszcze lepszymi propozycjami. Bo na razie jakoś mało dobrej muzyki.
Niektóre utwory brzmią jak by grały dzieci jeden wielki zamęt i szum. Już Sex Pistols byli lepsi![]()
I jeszcze co najmniej jedne kawałek w stylu Mndaryna, Doda i Disco Polo - totalna klapa.
Spokojnie, myślisz że inni nie szukają tych wstawionych utworów?Grycek pisze:I tego właśnie chcieliśmy uniknąć udostępniając wszystkie utwory jednego dnia.dominik_fi pisze:Przesłuchałem i obejrzałem sobie to co do tej pory zostało zaproponowane i to co było dostępne na youtube. Z tego mam już 7 utworów które znajdą się w mojej 10, 2 utwory które mam nadzieję będą walczyć z jeszcze lepszymi propozycjami. Bo na razie jakoś mało dobrej muzyki.
Niektóre utwory brzmią jak by grały dzieci jeden wielki zamęt i szum. Już Sex Pistols byli lepsi![]()
I jeszcze co najmniej jedne kawałek w stylu Mndaryna, Doda i Disco Polo - totalna klapa.
Przecież nikt jeszcze nie udostępnił zadnych piosenek, a nikt nie może zabronić szukania już terazGrycek pisze:I tego właśnie chcieliśmy uniknąć udostępniając wszystkie utwory jednego dnia.dominik_fi pisze:Przesłuchałem i obejrzałem sobie to co do tej pory zostało zaproponowane i to co było dostępne na youtube....![]()
Wyobraź sobie, że nawet mi to do głowy nigdy nie przyszło (odkąd jednocześnie jest wszystko upubliczniane).[/quote]Miszon pisze:Spokojnie, myślisz że inni nie szukają tych wstawionych utworów?dominik_fi pisze: I tego właśnie chcieliśmy uniknąć udostępniając wszystkie utwory jednego dnia.
Tym razem przyszedł czas na metalNivo pisze:NL robi się coraz bardziej zróżnicowana. Coraz ostrzjsza przy okazji... To nawet cieszący kierunek rozwoju. Chociaż Kredki nie należą do moich ulubionych zespołów.tadzio3 pisze:A oto moje propozycje:
Cradle Of Filth - The Foetus Of A New Day Kicking
King Diamond i Matthew K. Heafy - In the Fire
A znasz jakąś piosenkę o psie, który jeździł koleją? Bo ja nie kojarzęGrycek pisze:O psie, który jeździł kolejąkajman pisze:Ja na szczęście mam jeszcze czas na wrzucanie, ale jedno jest pewne: wszyscy wykonawcy będą na literę C i jeden będzie polski, a dwóch pozostałych z GB lub US. I coś mnie kusi piosenka o pewnym bardzo dobrze znanym z literatury psie.?