Kruklanki pisze: ↑pt wrz 05, 2025 4:08 pm
A niektórzy fani innych zespołów myślą o zaprzestaniu głosowania
No sorry, ale na postronku nikt nikogo nie uwiązał... Z karabinem też nikt nie stoi i nie nakazuje głosować.
Choćby zostało tylko 20 osób, to głosy będą podliczane.
Sundrajta pisze: ↑pt wrz 05, 2025 2:42 pm
A przecież właśnie po to mam listę rezerwowych, żeby w takich (nielicznych) przypadkach wziąć dalsze miejsce do dziesiątki.
Zasady ForaListy nie przewidują przesunięć jak w Zaświatach.
Sundrajta pisze: ↑pt wrz 05, 2025 2:42 pm
Wniosek z tego ma być prosty, lepiej jest czasami siedzieć cicho?
Może raczej nie okazywać spektakularnego focha
czyku pisze: ↑pt wrz 05, 2025 4:28 pm
A jeden kolega się obraził i The Cure wyleci w kosmos.
Cóż, moje propozycje często po tygodniu w Top 30 też lecą w kosmos
Cześć Wam siostry i bracia, koleżanki i koledzy LP, BJ i inszych muzykantów ... Tradycyjnie ode mnie Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia i Super Dobrej Muzyyy i 100 Lat W Dniu Wczorajszych Urodzin>>> 57 <<<Andrzeju (Sundrajto).
Witajcie.
Andrzeju, przyjmij i ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe dużo zdrowia i dużo dobrej muzyki
Smutne wiadomości doszły do nas przed chwilą ... dlatego dziś śledzić Listę będę bez zwykłego entuzjazmu.
Już o tym pisałam w nowościach. Tak trochę z woalem, że własne święto, swój wielki dzień.
Andrzej bliski mi muzycznie, bo nasze zodiaki sprzyjajace. Także ode mnie moc najgorętszych życzeń I takiej "naszej" wymiany zdań i wspierania w głosowaniach.
konwicki1980 pisze: ↑pt wrz 05, 2025 8:00 pm
Nie wiedziałem, że są 2. Ja w każdym razie jestem w tym przy granicy czeskiej.
Nie wiem, ile ich jest, ale często warszawiacy mówią o swoim Międzylesiu, a to chyba dzielnica? Warszawy...
A że twoją związki ze stolicą są silne, to w pierwszym momencie o tym pomyślałem.
No i mam lekki poślizg, ale to było do przewidzenia...
A zatem zaczynamy.
Dzisiejsze notowanie sponsoruje hasło: "Cudze chwalicie, swego nie znacie", bo ten oto zamek znajduje się zaledwie 8 km ode mnie i jest dziełem rąk jednego człowieka, a wszelkie szczegóły znajdziecie w internecie - #Kasztelik Korona Podlasia.
I bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe, oby chociaż część się spełniła.
Ostatnio zmieniony pt wrz 05, 2025 8:15 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewięciocalowe Gwoździe na wylocie, Daria i Bracia trzymają pozycję i do tego aż trzy debiuty z czego najbardziej zapamiętany był (przeze mnie) Szumański.
Moja Młuda Krew spada i jest jedną z dwóch propozycji w tym pakiecie, które nie są coverami. A z tych najwyżej przeróbka Białych Pasków.
No ale pozostałe od CBP i Kasi dopiero debiutują.
Strefa skrajnych spadków i awansów w środku, a najbardziej cieszą Eva i Tom, chociaż żadne nie dostało mojego głosu.
I proszę państwa zbliża się do mnie spora burza, mam nadzieję że nie pokrzyżuje moich planów?