Prezentacja wyników jutro od około 19.30.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Podziękowanie za poświęcony czas na odnalezienie takowych. Poza tym jeszcze tylko najwyżej notowane nowości:jollyroger72 pisze: ↑sob kwie 19, 2025 9:22 am Kilka tygodni temu (w notowaniu 249), przy okazji awansu Kathii, Kruklanki dopytywał o takowe.
Oto skoki o 20 i więcej pozycji:
Nasz ci on. Dwie poznańskie żony (gust fatalny, ale to jego wybory) fundacja i bycie ambasadorem Euro 2012. Mieszka kilkanaście lat. To już trochę zasymilowany. Gdyby nadgonił językowo, słówko prawie można byłoby wykreślić z Twojej wypowiedzi.
Jeszcze trza dodać ze 3 czy 4 nowości z miejsca 3-go.
O Sally NN czyli ja 9 a pozostałe dwie osoby razem 10 pkt 9+1.jollyroger72 pisze: ↑sob kwie 19, 2025 7:43 pm 41. NN. 01. Sally Shapiro - GUARDING SHELL 19/3
https://www.youtube.com/watch?v=cuSz9EJiKkE
Zgłoszę sięjollyroger72 pisze: ↑sob kwie 19, 2025 7:40 pm A przysłowie mówi, że do trzech razy sztuka. Może ta będzie extra![]()
Wyszedłeś nadać przesyłkę do mnie? Chętnie przyjmę nadmiar frykasów, bo u mnie kiepsko (jeszcze) z przygotowaniem jadła. Raczej przygotowałam duszę (nie "Duszę") i się nie duszę. Rano gotując jajka poparzyłam się, bo równolegle toczyłam rozmowę telefoniczną. Telefon trafił szlag. Skóra piecze, ale nastrój radosny. Radosnego Alleluja!