Notowanie 143 - 19.07.2024 (Marcin Łukawski i pani Kasia), Wyjazdowa znad Zalewu Koronowskiego
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Re: Notowanie 143 - 19.07.2024 (Marcin Łukawski i pani Kasia), Wyjazdowa znad Zalewu Koronowskiego
Albo do wspólnego zapatrzenia i wsłuchania się w artystów w ten weekend na Ladies' Jazz Festival 

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Re: Notowanie 143 - 19.07.2024 (Marcin Łukawski i pani Kasia), Wyjazdowa znad Zalewu Koronowskiego
A wybierasz się na jakiś koncert?
Ja już mam koncert Stacey Kent za sobą. Niestety już za. .. Był świetny.
A w dodatku przede mną siedział Ten, który spowodował to, że bardzo Ją lubię.
Po koncercie zagadałem w temacie Basi i jej topu na mycharts.
No i SJC. Niestety nie będzie więcej składanek z tej serii, bo ludzie nie kupują. No chyba, że Universal zmieni zdanie. Ale to wątpliwe.
Zobaczyłbym jeszcze Kayah w jazzowy projekcie, a właściwie Gosia by zobaczyła ale niestety nie wiedzieliśmy o tym wcześniej. Szkoda.
Ja już mam koncert Stacey Kent za sobą. Niestety już za. .. Był świetny.
A w dodatku przede mną siedział Ten, który spowodował to, że bardzo Ją lubię.

Po koncercie zagadałem w temacie Basi i jej topu na mycharts.
No i SJC. Niestety nie będzie więcej składanek z tej serii, bo ludzie nie kupują. No chyba, że Universal zmieni zdanie. Ale to wątpliwe.
Zobaczyłbym jeszcze Kayah w jazzowy projekcie, a właściwie Gosia by zobaczyła ale niestety nie wiedzieliśmy o tym wcześniej. Szkoda.
Kayah na jazzowo a potem nareszcie Take 6
ps. Stacey Kent też super, ale nie byłem jeszcze
ps. Stacey Kent też super, ale nie byłem jeszcze
hi, hi, faktycznie.
ja jeszcze z Darii nie jestem prymusem.
ale jeśli jest na najnowszej, to całkiem dobry znak...
ja jeszcze z Darii nie jestem prymusem.
ale jeśli jest na najnowszej, to całkiem dobry znak...