Głosowanie na 1328 LP3
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
A ja wiem czy niestety? I tak by utwór raczej już nic nie zdziałał, może "Peachy" się uda, bo moim zdaniem ten kawałek jest trochę lepszy. Na marginesie - chwała dla pana Marka, że ją odkrył (chociaż nie było to az tak trudne bo w swoim rodzinnym kraju jest całkiem całkiem popularna)kajman pisze: a niestety usunięto:
Steer - Missy Higgins
Dla mnie niestety. Peachy to dla mnie totalna przeciętność, a Steer jest świetne. Jedyna korzyść, że mam mniej dylematów, na co głosować.prz_rulez pisze:A ja wiem czy niestety? I tak by utwór raczej już nic nie zdziałał, może "Peachy" się uda, bo moim zdaniem ten kawałek jest trochę lepszy. Na marginesie - chwała dla pana Marka, że ją odkrył (chociaż nie było to az tak trudne bo w swoim rodzinnym kraju jest całkiem całkiem popularna)kajman pisze: a niestety usunięto:
Steer - Missy Higgins
1- RUNNING UP THAT HILL - Placebo (a jakże by inaczej..
tylko tu
)
2- SURRENDER - Billy Talent
3- WHAT I'VE DONE - Linkin Park
4- SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
5- 2000000 GŁOSÓW - L Dópa
6- YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH - Manic Street Preachers
7- MAKES ME WONDER - Maroon 5
8- ICKY THUMP - The White Stripes
9- AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
10- MY HUMPS - Alanis Morissette
(11) 23 - Blonde Redhead - oddałam głos zamiast MY HUMPS

2- SURRENDER - Billy Talent
3- WHAT I'VE DONE - Linkin Park
4- SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
5- 2000000 GŁOSÓW - L Dópa
6- YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH - Manic Street Preachers
7- MAKES ME WONDER - Maroon 5
8- ICKY THUMP - The White Stripes
9- AUTUMNSONG - Manic Street Preachers
10- MY HUMPS - Alanis Morissette
yeah, tylko tu!Martyr pisze:1- RUNNING UP THAT HILL - Placebo (a jakże by inaczej..tylko tu
)

yeah!Martyr pisze:2- SURRENDER - Billy Talent
juz niedlugo nie bedzie nic zamiast, co najwyzej to Alanis bedzie zamiastMartyr pisze:10- MY HUMPS - Alanis Morissette

no to przy okazji przysłużysz się albo Billemu albo Maniakomku3a pisze:juz niedlugo nie bedzie nic zamiast, co najwyzej to Alanis bedzie zamiastMartyr pisze:10- MY HUMPS - Alanis Morissette

Ostatnio zmieniony wt lip 10, 2007 1:10 am przez Gary, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze się zastanówku3a pisze:no wlasnie, twardy orzech do zgryzienia. "Surrender" jest znacznie dluzej w zestawie i zajmuje bardzo dalekie pozycje w glosowaniach, wiec nie sadze, zeby udalo sie nam to jakos mocno wypchnac do gory, wiec...
wiec chyba jednak Pani Magister ma racje
ale jeszcze pomysle

- marsvolta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 721
dzis wczesniej
1.TARANTULA - The Smashing Pumpkins
2.TEENAGERS - My Chemical Romance
3.SURRENDER - Billy Talent
4.ERA RETUSZERA - Nosowska
5.ICKY THUMP - The White Stripes
6.THE HEINRICH MANEUVER - Interpol
7.THNKS FR TH MMRS - Fall Out Boy
8.GIDDY STRATOSPHERES - The Long Blondes
9.FLUORESCENT ADOSCELENT - Arctic Monkeys
10.I'M NOT SORRY - Pigeon Detectives
1.TARANTULA - The Smashing Pumpkins
2.TEENAGERS - My Chemical Romance
3.SURRENDER - Billy Talent
4.ERA RETUSZERA - Nosowska
5.ICKY THUMP - The White Stripes
6.THE HEINRICH MANEUVER - Interpol
7.THNKS FR TH MMRS - Fall Out Boy
8.GIDDY STRATOSPHERES - The Long Blondes
9.FLUORESCENT ADOSCELENT - Arctic Monkeys
10.I'M NOT SORRY - Pigeon Detectives
A mi się wydawało, że będzie kolejność Blonde RH, Scorpions, a dopiero potem w/g ilości głosujących, ale może coś źle zrozumiałem.Martyr pisze:hmm... znaczy się, że to jest Twój typ na za tydzieńku3a pisze:juz niedlugo nie bedzie nic zamiast, co najwyzej to Alanis bedzie zamiastA co z "Surrender"?
zarówno 'Surrender', 'my humps' jak i Scorpions z pewnoscią mialyby wiekszą szansę pojawic sie na liscie, gdyby były tak 'bezczelnie' promowane jak Basia Gąsienica-Giewont w TuBaronie. 

Ostatnio zmieniony wt lip 10, 2007 3:46 pm przez Gary, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotreklp3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
- Kontakt:
Co do Scorpionsów miejmy nadzieję, że nasze głosowanie im pomoże i wejdą na listę.Gary pisze:zarówno 'Surrender', 'my humps' jak i Scorpions z pewnoscią mialyby wiekszą szansę pojawic sie na liscie, gdyby były tak 'bezczelnie' promowane jak Basia Gąsienica-Giewont w TuBaronie.

Dokładnie. Alanis już nie raz była na liście, a Billy Talent to nieznany nikomu zespół. Moim zdaniem istotą tego naszego promowania nie jest promowanie kolejnych singli listowych weteranów, lecz wynajdywanie nowych rzeczy, które na liście jeszcze nie zaistaniały. Takie jest moje zdanie, ale może jestem w mniejszości...Martyr pisze:W tym przypadku nie chciałabym mieć racjiku3a pisze:wiec chyba jednak Pani Magister ma racje
ale jeszcze pomysle![]()
A nie uważasz że piosenka Alanis może poradzić sobie bez Twojego wsparcia?
Szkoda mi "Surrender", jak przyjdzie moja kolejka to już pewnie dawno wyleci z zestawu...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Mnie się wydaje, że promujemy nie tyle wykonawców co konkretne utwory. Można oczywiście promować średniawy utwór nieznanego wykonawcy, ale równie dobrze można promować dobry utwór weteranów jakimi są Scorpions, tym bardziej, że praktycznie nikt ich w Trójce nie gra. A jestem przekonany, że gdyby wszedł do poczekalni, to potem bez problemu dostałby się do 30-tki.mrsap pisze:Dokładnie. Alanis już nie raz była na liście, a Billy Talent to nieznany nikomu zespół. Moim zdaniem istotą tego naszego promowania nie jest promowanie kolejnych singli listowych weteranów, lecz wynajdywanie nowych rzeczy, które na liście jeszcze nie zaistaniały. Takie jest moje zdanie, ale może jestem w mniejszości...
PS. Wydaje mi się, że Alanis wejdzie do poczekalni bez promocji, chyba że ten utwór w ogóle nie będzie grany w Trójce.
Ciekawy punkt widzenia, chociaż nie do końca jestem pewien, czy słuszny. A tak z ciekawości, jak w tej kategorii traktujesz nową twarz Anjelique Kidjo w towarzystwie weterana Petera Gabriela?mrsap pisze:Moim zdaniem istotą tego naszego promowania nie jest promowanie kolejnych singli listowych weteranów, lecz wynajdywanie nowych rzeczy, które na liście jeszcze nie zaistaniały. Takie jest moje zdanie, ale może jestem w mniejszości...
I to jiuż jest kwestia dyskusji czy utwór weteranów jest dobry czy nie. Na mnie Humanity robi przeciętne, może trochę ponadprzeciętne wrażenie i sądzę, że to jest także przyczyna, dlaczego nie został zauważony.Robinson pisze:Mnie się wydaje, że promujemy nie tyle wykonawców co konkretne utwory. Można oczywiście promować średniawy utwór nieznanego wykonawcy, ale równie dobrze można promować dobry utwór weteranów jakimi są Scorpions, tym bardziej, że praktycznie nikt ich w Trójce nie gra. A jestem przekonany, że gdyby wszedł do poczekalni, to potem bez problemu dostałby się do 30-tki.