Nie powiem, żeby mnie to nie cieszyło, ale to rzeczywiście ciekawekonwicki1980 pisze: ↑pt lip 15, 2022 8:34 pm Taka ciekawostka: zwycięzca 1. rundy jest jednym wykonawcą, który nie dostał do tej pory żadnego głosu jawnego w 2. rundzie.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Nie powiem, żeby mnie to nie cieszyło, ale to rzeczywiście ciekawekonwicki1980 pisze: ↑pt lip 15, 2022 8:34 pm Taka ciekawostka: zwycięzca 1. rundy jest jednym wykonawcą, który nie dostał do tej pory żadnego głosu jawnego w 2. rundzie.
konwicki1980 pisze: 1. Papa Dance
2. Nena
3. Peter Gabriel
4. Riverside
5. Varius Manx
A ostateczne wyniki prezentują się następująco. Liczyłem raz, ale co do 5 szczęśliwców nie ma żadnych wątpliwości.PriapMusic pisze: ↑pn lip 25, 2022 9:11 pm 1 Stereophonics
2 Faith No More
3 Bryan Adams
4 Foo Fighters
5 Nena
Widocznie. Ale VM też nie powinien być dla mnie zrozumiały, ale jakoś doceniam. Ale może dlatego, że dla mnie to polska odpowiedź na PSB, DD, DM (itd), których też nigdy nie ceniłem.
Mam wrażenie, że VM to jednak większy format dla polskiego odbiorcy niż ta trójka (chyba tylko PD da się porównać). Chyba także FF, Toto i Yes.
To w końcu doceniasz, czy nie?
niestety muszę się z Tobą zgodzić... (niestety dotyczy oczywiście Neny
Muzycznie zdecydowanie bardziej lubię niż wymienioną dwójkę, ale wiem, że w Polsce notowania tamtych kapel są wyższe (a przynajmniej DM).
Doceniam, chociaż z tm bywało różnie, bo przez spory czas ich notowania były u mnie bardzo niskie.