Zasługują, jak najbardziej, tylko może w innej kategorii

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Od lat tak jest, że to Forowicze decydują komu należy się nagroda specjalna. Wiele razy wygrywali Forowicze, ale nierzadko też postaci związane z Listą. Jeżeli w przyszłych edycjach wygra np. Robert Lewandowski to będzie tak tylko dlatego, że Forowicze tak zdecydowali i oddali na niego najwięcej głosów. My jako Akademia możemy jedynie pilnować by np "Pola" Muńka nie wygrała za tekst, który wygrała w tamtym roku.
jestem w szoku po tym co tutaj czytammateusz15 pisze: ↑ndz kwie 11, 2021 11:58 am
2. VILKI [3]
Totalnie nie wiem co tutaj wpisać, więc niech ta nagroda powędruje dla kogoś niedocenionego...
"VILKI za doprowadzenie do uruchomienia TFP, za wprowadzenie nowej jakości w prezentacji notowań – wprowadzenie elementów interaktywnych – linków, kącików, konkursów, kartek z kalendarza, przeglądów innych list przebojów. Dzięki Jego działaniom łatwiej mi było przejść przez żałobę po not. 1998 LPP3 i przetrwać ten trudny czas aż do uruchomienia fal Radia 357. I dzięki takiemu prowadzeniu notowań TFP zostałam na Forum i zaczęłam być aktywna i w innych obszarach. Poza nominacją wyróżnienie dla pozostałych członków zespołu TFP. "
Radio357
Za szybkie powstanie Trójkowej Foralisty Przebojów po końcu LP3 oraz cotygodniowe zaangażowanie w jej podliczanie oraz prezentacje - VILKI oraz Kruklanki
mateusz15 pisze: ↑ndz kwie 11, 2021 11:13 am POLSKI TELEDYSK/WIDEOKLIP
W tej kategorii głos oddało 21 Forowiczów, którzy wskazali 29 teledysków. Mamy tez remis na najwyższym miejscu podium.
[miejsce, wykonawca i teledysk, liczba punktów, liczba głosujących]
5. Męskie Granie Orkiestra 2020 - ŚWIT [5 pkt, 3]
5. Sanah - SZAMPAN [5 pkt, 3]
4. Maria Sadowska i Kayah - KOCHAM CIĘ [6 pkt, 2]
3. Quebonafide & Daria Zawiałow - BUBBLETEA [6 pkt, 4]
Jedyna taka sytuacja w tegorocznej edycji kiedy mamy dwóch zwycięzców. I choć na miejsce 3 głos oddało najwięcej Forowiczów to punktów zdobyły dwa teledyski.
NAJLEPSZY POLSKI TELEDYSK:
1. Krzysztof Zalewski - ANNUSZKA [7 pkt; 3]
oraz
1. Kazik - TWÓJ BÓL JEST LEPSZY NIŻ MÓJ [7 pkt; 3]