czy bardziej - zacząłem słuchać w bardzo odpowiednim momencie

ale chciałbym od razu powiedzieć, że nie mam nagranych wszystkich późniejszych podsumowań. w pewnym momencie przestałem nagrywać.
czy bardziej - zacząłem słuchać w bardzo odpowiednim momencie
No jasne Kubo, że lepiej ! 1998 mam ściągnięty, choć w słabej jakości. 1999 nie widzę u siebie ale to dziwne bo mam fragmenty 1999 z RMF, natomiast 2000 mam od 27 miejsca? Nie wiem czemu może gdzieś zapodziałem jeden MD? Od 2001 raczej mam komplety rocznych.
Pamiętam, że pierwszy raz listę puszczono mi 10 listopada 1984 (miałem wtedy lat) i pierwszą piosenka była właśnie Skóra, która była wtedy na miejscu 8. To notowane prowadził Rogowiecki, więc pierwsze skojarzenie z listą mam z nim. Notowanie jak wiadomo 134.Miszon pisze: ↑sob lut 20, 2021 1:52 am O, ja pamiętam że z jakiegoś powodu spóźniłem się na to notowanie i słuchałem dopiero od... hmm... jakoś ie widzę tego notowania na lp3.pl?
W każdym razie wiele piosenek słyszałem wtedy po raz pierwszy, w tym zwycięzcę.
A Skorę, której nie nagrałem (nic mi nie mówiła nazwa zespołu) i plułem sobie w brodę z tego powodu, bo od razu bardzo mi się spodobała, następnego dnia rano jak wstałem to nuciłem sobie refren i aż nagrałem to na magnetofonie, żeby nie zapamiętać tej melodii!
I udało mi się nagrać ją dopiero kilka lat później.
Ciekawe, czy kolejną wrzutką będzie audycja po 1000 notowaniu... [chociaż nie prowadził jej Niedźwiedź...]
nie będzie. nie nagrywałem tego, a nawet nie jestem pewien czy w całości słuchałem.
nie planuję tego powrotu tu wrzucać