01. (01) Fisz Emade Tworzywo - KURZ
02. (03) Jessie Ware - THE KILL
03. (04) Daria Zawiałow - NIE MAMY CZASU
04. (08) Royal Blood – TROUBLE'S COMING
05. (02) Krzysztof Zalewski - ANNUSZKA
06. (06) Lau - STUNNING
07. (N) Miley Cyrus - MIDNIGHT SKY
08. (09) Nothing But Thieves - UNPERSON
09. (07) Sheryl Crow - IN THE END
10. (N) Jake Bugg - RABBIT HOLE
propozycja:
Madonna - DARK BALLET https://www.youtube.com/watch?v=6Uagw4zser8
1. Kaśka Sochacka – ŚNIE
2. Waglewski Fisz Emade – ZIEMIA
3. Fisz Emade Tworzywo - KURZ
4. Daria Zawiałow - NIE MAMY CZASU
5. Katie Melua - LEAVING THE MOUNTAIN
6. Pearl Jam - RIVER CROSS
7. Birdy - OPEN YOUR HEART
8. Krzysztof Zalewski - ZABAWA
9. The Waterboys - WHY SHOULD I LOVE YOU?
10. Kortez - LUDZIE Z LODU (LIVE)
1. Bon Jovi - LIMITLESS
2. Sztywny Pal Azji - MÓJ TAJEMNY PROSZEK
3. Roxette - LET YOUR HEART DANCE WITH ME
4. Bon Jovi - DO WHAT YOU CAN
5. Pet Shop Boys - WILL O'THE WISP
6. Pet Shop Boys - I DON'T WANNA
7. Perfect - GŁOS
8. Kasia Kowalska – TAM GDZIE NIE SIĘGA BÓL
9. Mikromusic - A JA CO?
10. Birdy - OPEN YOUR HEART
11. Scorpions - SIGN OF HOPE
1. Daria Zawiałow - NIE MAMY CZASU
2. Artur Rojek feat. Taco Hemingway - A MIAŁO BYĆ JAK WE ŚNIE
3. Kasia Lins - KONIEC ŚWIATA
4. sanah - NO SORY
5. Krzysztof Zalewski - ANNUSZKA
6. Waglewski Fisz Emade – ZIEMIA
7. Krzysztof Zalewski - ZABAWA
8. Happysad - CO MI PO TOBIE
9. Katie Melua - LEAVING THE MOUNTAIN
10. Kazik - 25 LAT NIEWINNOŚC
Propozycja: Laura Pausini - Io sì (Seen)
Piosenka pochodzi z filmu La vita davanti a sé, w którym główną rolę zagra Sophia Loren. Film Będzie miał premierę w listopadzie tego roku. Na Spotify piosenka jest dostępna w 5 językach. https://www.youtube.com/watch?v=axuqEknSDXY
To chcę wyjaśnić tym, że nie chcę wypuszczać Negrito, bo na razie nie mam humoru, jeden inny kawałek ze Spotify pojawi się w suplemencie do 146. t.t.i., ale jest trochę zbyt infantylny i ma małe szanse na TFP, Ulver to chyba w ogóle jest na straconej pozycji, a nie chcę niczego ze swojej listy zgłaszać z litości (w sensie jako drugie zgłoszenie). W rezerwie byłoby coś z nowej epki American Authors, ale muszę to przetrawić. To ostatnie oraz wymieniona propozycja na razie z t.t.i. dużo wspólnego mieć nie będą, ale szanse mają.
Witam, dzień dobry wieczór Wszystkim. Jak co tydzień melduję obecność, w większości czytelność "słuchalność". Wyniki listy podliczone wspólnie z VILKI-m i zgodne w 100%. Pozdrawiam "Wasze Drugie Oczy Listo-Podliczeniowe"
Dobry wieczór
Dziś u mnie na rozbiegu "West Helena Blues" Elvina i Charlie'go (bardzo mi przykro że nie przeszedł eliminacji ) i ze starszych "Got You On My Mind" Johna Greer'a (a nie Erica Claptona jak jeszcze do niedawna myślałam ).
A co do listy ... to oby Plant utrzymał się w trzydziestce, a nieśmiało życzę mu dużego awansu, bo to obecnie mój ulubiony utwór na naszej liście.
dzisiaj mamy mały jubileusz (i mam nadzieję że temik po 22ej zrobi nam niespodziankę )
no i widzę że djjack już ruszył z cotygodniowym konkursem (dzisiaj.. wisielczym? )
po zeszłotygodniowym rekordzie dziś wracamy do 41 głosujących którzy to zagłosowali na 78 utworów