TStudent pisze: ↑pt cze 07, 2019 8:16 pmPozostaje mieć nadzieję, że zaistnieją jeszcze piątkowoporanne audycje z procentowo większym udziałem bluesa. A słuchasz Manniaka?
PS. Jeśli nic Ci nie wypadnie, to czy mogłabyś być moim druhem zastępowym za tydzień po Salonie?
Manniaka słucham regularnie. Często też Piosenki bez granic
A porannego jak nie prześpię, to posłucham
lady pisze: ↑pt cze 07, 2019 8:19 pm
Manniaka słucham regularnie. Często też Piosenki bez granic
Piosenki - no cóż, czasami zdarza mi się włączyć, ale to jak nic mnie nie rozprasza, ponieważ często o tej porze leci w telewizji polityka kłótniowa marki Kurski, czyli Woronicza 17 i tata potrafi puszczać to na cały regulator. Czasem też dołączam się do oglądania, właśnie dlatego, że mnie to rozprasza. Zresztą - i to jest trochę wkurzające - Mann jest tylko do około 11:15-11:20.
TStudent pisze: ↑pt cze 07, 2019 8:25 pm
ponieważ często o tej porze leci w telewizji polityka kłótniowa marki Kurski, czyli Woronicza 17 i tata potrafi puszczać to na cały regulator.
Współczuję. U mnie też słuchają polityki o tej porze, ale w innym pokoju, tak że mam spokój
lady pisze: ↑pt cze 07, 2019 8:27 pm
U mnie też słuchają polityki o tej porze, ale w innym pokoju, tak że mam spokój
U mnie niby też w innym pokoju, ale my rzadko zamykamy drzwi od pokojów, zazwyczaj tylko wtedy, gdy komuś w domu nie wolno przeszkadzać. Z reguły nie jest to w niedziele między 10 a 11. Zresztą godziny tuż po 10 to u mnie czas powrotu z kościoła
TStudent pisze: ↑pt cze 07, 2019 8:30 pm
U mnie niby też w innym pokoju, ale my rzadko zamykamy drzwi od pokojów, zazwyczaj tylko wtedy, gdy komuś w domu nie wolno przeszkadzać. Z reguły nie jest to w niedziele między 10 a 11. Zresztą godziny tuż po 10 to u mnie czas powrotu z kościoła
No to puść Manna na cały regulator - wszak "muzyka łagodzi obyczaje", może i politycy przestaną się kłócić
Ja staram się chodzić do kościoła na rano i wtedy mogę słuchać Manna, jak idę na 10:30, to niestety słyszę tylko sam początek i kącik Chojnackiego.
lady pisze: ↑pt cze 07, 2019 8:33 pm
No to puść Manna na cały regulator - wszak "muzyka łagodzi obyczaje", może i politycy przestaną się kłócić
Bardzo bym chciał, ale boję się reakcji rodziny Poza tym - jeśli chodzi o polityków, no byłbym sceptyczny. Może gdyby puścić Manna na cały regulator w studiu, to politycy na Woronicza już by się nie kłócili. Ale te kłótnie gdzieś by się przeniosły. Przykładowo w Sejmie nie można używać radioodbiorników.
Może zastopujmy tę dyskusję z polityką w tle. Jest Lista, trzeba tętnić życiem!