Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
moj szef jest chory w tym tygodniu. Tylko ze na razie ma zwolnienie do srody. Szczerze zycze mu zdrowia, ale gdyby do piatku jeszcze nie wydobrzal, to mialbym luz i moglbym przynajmniej jednym uchem sluchac. Pozostaje jeszcze drugi warunek. Musze przekonac kolezanke z pokoju, zeby tego dnia dala mi przelaczyc radio ze Zlotych Przebojow na Pr.3. Btw - te Zlote Przeboje mnie denerwuja ostatnio. Prowadzacy zaczynaja strasznie kolesiowac ze sluchaczami i z dzwoniacymi do nich, co mnie wkurza.
a ja biorę wolny dzień, a co należy mi się odżycia! Pracuję po to by żyć a nie żyję po to żeby pracować. Czy ktoś listę nagra (może Grycek?) - ja tak, takie szczególne audycje należy nagrywać, ale mogę ją przywieźć dopiero na zlot.
bobby-x pisze:a ja biorę wolny dzień, a co należy mi się odżycia! Pracuję po to by żyć a nie żyję po to żeby pracować. Czy ktoś listę nagra (może Grycek?) - ja tak, takie szczególne audycje należy nagrywać, ale mogę ją przywieźć dopiero na zlot.
Dzięki, tez sie piszę na odsłuch ostatniej godziny. Wszystko bylo poukładane, dzien całkowicie wolny az tu...dziś telefon i termin szpitala na...piatek na 1.00. Niech to jasny ciasny . Wrrrrrrr
Hihihi, coś w tym jest. Tydzień temu spokojnie mogłabym posłuchać, a teraz pech chciał że jutro mam od 10 pierwsze zajęcia odbywające się tylko raz miesiącu, na których lepiej się pojawić. Co gorsza, nie wiem czy wyjdzie mi manewr z discmanem na uszach. Oby człowiek prowadzący okazał się „ślepy” bądź wyrozumiały.
Ja też nastawiam jutro budzik na 9. Ciekawa jestem strasznie tej listy
W moim przypadku też musiałabym być jutro na uczelni, gdyby nie detektor który nawalił i sie zepsuł, przez co nie mogę robić badań do pracy magisterskiej..... Pocieszenie ogromne to możliwość wysłuchania lp3 z Antypod Ciekawe jak tam miewają się kangury??