Niedzwiedz w Austtralii

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

kajman pisze:Będę musiał z kieszonkowym radełkiem iść do pracy i zastanawiać się - zwolnią mnie czy nie?
Zwolnią Cię na słuchanie listy, a nie całkowicie z pracy. :lol:
kajman

Post autor: kajman »

Robinson pisze:
kajman pisze:Będę musiał z kieszonkowym radełkiem iść do pracy i zastanawiać się - zwolnią mnie czy nie?
Zwolnią Cię na słuchanie listy, a nie całkowicie z pracy. :lol:
Pomarzyć dobra rzecz, ale nic z tego!
ku3a

Post autor: ku3a »

moj szef jest chory w tym tygodniu. Tylko ze na razie ma zwolnienie do srody. Szczerze zycze mu zdrowia, ale gdyby do piatku jeszcze nie wydobrzal, to mialbym luz i moglbym przynajmniej jednym uchem sluchac. Pozostaje jeszcze drugi warunek. Musze przekonac kolezanke z pokoju, zeby tego dnia dala mi przelaczyc radio ze Zlotych Przebojow na Pr.3. Btw - te Zlote Przeboje mnie denerwuja ostatnio. Prowadzacy zaczynaja strasznie kolesiowac ze sluchaczami i z dzwoniacymi do nich, co mnie wkurza.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Niestety ja tez nie bedę słuchał. U mnie w pracy nie ma radia...
Może uda się radio przenośne, ale nie sądzę.
A w sąsiednim biurze leci Eska... :?
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

a ja biorę wolny dzień, a co należy mi się odżycia! Pracuję po to by żyć a nie żyję po to żeby pracować. Czy ktoś listę nagra (może Grycek?) - ja tak, takie szczególne audycje należy nagrywać, ale mogę ją przywieźć dopiero na zlot.
Awatar użytkownika
1981

Post autor: 1981 »

a ja wysłucham lp3 o ludzkiej porze na żywo!! 9 rano w Polsce to u mnie 16, więc nie ukrywam, że bardzo się cieszę na to spotkanie z Niedźwiedziem!

howgh!
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

bobby-x pisze:a ja biorę wolny dzień, a co należy mi się odżycia! Pracuję po to by żyć a nie żyję po to żeby pracować. Czy ktoś listę nagra (może Grycek?) - ja tak, takie szczególne audycje należy nagrywać, ale mogę ją przywieźć dopiero na zlot.
Messer już ustawiony na 9:00 w piątek.
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Dzięki, tez sie piszę na odsłuch ostatniej godziny. Wszystko bylo poukładane, dzien całkowicie wolny az tu...dziś telefon i termin szpitala na...piatek na 1.00. Niech to jasny ciasny . Wrrrrrrr
IZA

Post autor: IZA »

Hihihi, coś w tym jest. Tydzień temu spokojnie mogłabym posłuchać, a teraz pech chciał że jutro mam od 10 pierwsze zajęcia odbywające się tylko raz miesiącu, na których lepiej się pojawić. Co gorsza, nie wiem czy wyjdzie mi manewr z discmanem na uszach. Oby człowiek prowadzący okazał się „ślepy” bądź wyrozumiały.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Ja też nastawiam jutro budzik na 9. Ciekawa jestem strasznie tej listy :D
W moim przypadku też musiałabym być jutro na uczelni, gdyby nie detektor który nawalił i sie zepsuł, przez co nie mogę robić badań do pracy magisterskiej..... :( Pocieszenie ogromne to możliwość wysłuchania lp3 z Antypod :D :D Ciekawe jak tam miewają się kangury?? :P :D
ODPOWIEDZ