Witam z mrocznego (pogodowo) o tej porze (połu)dnia Podlasia.
Właśnie kończę oglądać świetny mecz naszej Ekstraklasy, w którym Termalica Bruk-Bet gra historyczny pierwszy mecz w Niecieczy z liderem Piastem Gliwice. I niestety przegrywa 3-5!
A co do samej listy - zaraz zacznę słuchać.
Ech, FF byli ostatnią nadzieję, że coś w miarę dobrego trafi dzisia do TOP30, a tu ponownie lipa. Zanosi się po raz kolejny na koszmarne nowości w podstawowym.
Jednak dabrowska się znalazła w poczekalni, kolejny koszmarek
Sundrajta pisze:Właśnie kończę oglądać świetny mecz naszej Ekstraklasy, w którym Termalica Bruk-Bet gra historyczny pierwszy mecz w Niecieczy z liderem Piastem Gliwice. I niestety przegrywa 3-5!
Hej
Na top Adamsa zapomniałam zagłosować, a bardzo jestem ciekawa jego wersji You Shook Me Dixona. Jakoś nikt mi nie pomógł tego namierzyć
No to promujemy Elvisa
Jacku, jeśli pytasz pod kątem archiwum i na poważnie, bez cienia ironii, to myślę, że w archiwum alp3.pl to powinien być tylko i wyłącznie jeden wykonawca i proponuję, żeby się nazywał tak, jak to było wraz z pierwszym jej utworem. Nie sprawdzałem w archiwum jak jest...
Jacku, jeśli pytasz pod kątem archiwum i na poważnie, bez cienia ironii, to myślę, że w archiwum alp3.pl to powinien być tylko i wyłącznie jeden wykonawca i proponuję, żeby się nazywał tak, jak to było wraz z pierwszym jej utworem. Nie sprawdzałem w archiwum jak jest...
W archiwum ALP3.pl to będzie od dzisiaj. Ja podałem adresy stron Redakcyjnych PR3 -- tam każda 'Ania' to inna osoba, choć opis co najmniej zbieżny, a face-fotki dość podobne. Więc mam wątpliwości, a na dodatek chcę uniknąć świętej wojny... bo: co leciało z nasłuchu?
Sundrajta pisze:Właśnie kończę oglądać świetny mecz naszej Ekstraklasy, w którym Termalica Bruk-Bet gra historyczny pierwszy mecz w Niecieczy z liderem Piastem Gliwice. I niestety przegrywa 3-5!
To tam powstało boisko do hokeja?
Prawie. W pierwszej połowie była taka ulewa, że 4 bramki padły w 5 minut. No ale przez ten nietypowy wynik, znowu mam pudło w Mychaklasie (zabawie z sąsiedniego forum).
FOXD pisze:Ech, FF byli ostatnią nadzieję, że coś w miarę dobrego trafi dzisia do TOP30, a tu ponownie lipa. Zanosi się po raz kolejny na koszmarne nowości w podstawowym.
Jednak dabrowska się znalazła w poczekalni, kolejny koszmarek
Jak dla mnie to nowe FF nie może równać się z poprzednimi i jak widać większość słuchaczy myśli podobnie! Co tak często się nie zdarza w moim i ich przypadku.
Za to nowa Ania Dąbrowska jest bardzo dobra.
JaceK pisze:1. Ja podałem adresy stron Redakcyjnych PR3 -- tam każda 'Ania' to inna osoba, choć opis co najmniej zbieżny, a face-fotki dość podobne.
2. na dodatek chcę uniknąć świętej wojny... bo: co leciało z nasłuchu?
1. No cóż... no comments...
2. Sorry, ale alp3.pl to chyba nie jest własność publiczna, mimo, że jest wielekrotnie w radio wywoływana i chyba administratorowi archiwum wolno umieszczać swoją interpretację nazwy wykonawcy. Ktoś się może potem z tym nie zgadzać, ale ostatni głos należy do opiekuna tej strony i dalej nikomu nic do tego... Przecież Cree i Sebastian Riedel & Cree to też to samo, a podejrzewam, że to nie jest ostatni taki przykład.