konwicki1980 pisze:Dobry syntezator nie jest zły. Poza gitarą to mój ulubiony instrument.

Niestety szatan zamącił komuś kiedyś umysł i ten ktoś z fortepianu zrobił syntezator.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
konwicki1980 pisze:Dobry syntezator nie jest zły. Poza gitarą to mój ulubiony instrument.
Nie ma to jak manipulacja ludźmiLLucky pisze:Bez komentarza.... działamy dzięki Państwa wsparciu. - Puk, puk, puk! - Zapraszamy do reklamy...
Żegnam Państwa. Idę się utopić w prysznicu.
Szydło się w autoreklamie pojawiła przed serwisem.barb42 pisze:Ale o co chodzi?
nie podoba mi się muzyka prezentowana przez panią Szydłowską.barb42 pisze:Ale o co chodzi?
Gitara oczywiście akustyczna lub klasyczna? Przenigdy elektryczna?lady pisze:Niestety szatan zamącił komuś kiedyś umysł i ten ktoś z fortepianu zrobił syntezator.
Fortepian to może by mi się do top10 zmieścił. Natomiast gitara to nie wiem czy do dwudziestki.lady pisze:konwicki1980 pisze:Dobry syntezator nie jest zły. Poza gitarą to mój ulubiony instrument.a moim po gitarze ulubionym jest po prostu zwykły fortepian.
Popieram, strasznie mnie te serwisy irytują za każdym razem. Przynajmniej można herbatę zaparzyć...konwicki1980 pisze:Jak jest serwis, to sobie ściszam, w czasie LP3 serwis i reklamy powinny być zawieszone.
ale posłuchaj czasem....lady pisze:nie podoba mi się muzyka prezentowana przez panią Szydłowską.barb42 pisze:Ale o co chodzi?
Nie ma to jak grzebień.kajman pisze:Fortepian to może by mi się do top10 zmieścił. Natomiast gitara to nie wiem czy do dwudziestki.
A co jest na 1? Ukulele, grzebień, a może cymbałki?kajman pisze:]Fortepian to może by mi się do top10 zmieścił. Natomiast gitara to nie wiem czy do dwudziestki.
Kod: Zaznacz cały
| 11 | 8 | 17 | -3 | Uno momento mortis - Grzegorz Turnau | PL |
Uuuuu-ła! Czyli syntezator jest dziełem szatana?lady pisze:Niestety szatan zamącił komuś kiedyś umysł i ten ktoś z fortepianu zrobił syntezator.
Dom Kultury?lady pisze:nie podoba mi się muzyka prezentowana przez panią Szydłowską.barb42 pisze:Ale o co chodzi?
elektryczna tak, nigdy natomiast elektronicznaYacy pisze:Gitara oczywiście akustyczna lub klasyczna? Przenigdy elektryczna?
musiałabym upaść na mózg, albo lubić tortury.stycznik pisze: ale posłuchaj czasem....
I jak nieskładnie! Aż same łzy do oczu napływają!barb42 pisze:(...)
Może ja Ją mylę, ona dużo gada, tak?
uparciuch:)lady pisze:elektryczna tak, nigdy natomiast elektronicznaYacy pisze:Gitara oczywiście akustyczna lub klasyczna? Przenigdy elektryczna?![]()
musiałabym upaść na mózg, albo lubić tortury.stycznik pisze: ale posłuchaj czasem....
Kod: Zaznacz cały
| 10 | 13 | 9 | +3 | Et si tu n'existais pas - Acid Drinkers | PL |
no widzisz ...? A tak się dobrze maskowałeśadameria pisze: lady z-the-mask-owałaś mnie!
ale tam przecież jest prąd... brrr...lady pisze:elektryczna tak, nigdy natomiast elektronicznaYacy pisze:Gitara oczywiście akustyczna lub klasyczna? Przenigdy elektryczna?![]()