... co najwyżej kacakrzysiek83 pisze:Jak sobie poleję i zapalę, to zaraz poczuję.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
... co najwyżej kacakrzysiek83 pisze:Jak sobie poleję i zapalę, to zaraz poczuję.
za pierwszym razem przeczytałem "o tyle ciemne"bear pisze:ale to wino jest o tyle cenne, że dało nazwę polskiemu Najtłiszowi.
to może Ty go zastąpkajman pisze:Ale tamten gościu go nie czuje.
To dobrze o nich świadczyGrycek pisze:Słyszymy utwór mocno wzorowany na twórczości Pink Floyd.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 7 | 8 | 16 | +1 | Colours - Airbag | ZG |
Zapraszam dziś na kolejny odcinek z cyklu "W Łodzi z Watersem". http://www.radioorbit.pl
Znalazłem, że jakieś austriackie (nie bułarskie) o takiej nazwie z 1976 r. 125 dolarów. I nie w świecie tylko w sieci.sulko pisze:uła. a ile kosztuje taka pomoc w zapamiętaniu w 'świecie alkoholi'?
Kod: Zaznacz cały
| 6 | 4 | 9 | -2 | Wonderful Life - Hurts | ZG |
to ja zostanę przy Amarenie.słoik pisze:Znalazłem, że jakieś austriackie (nie bułarskie) o takiej nazwie z 1976 r. 125 dolarów. I nie w świecie tylko w sieci.
E, to ja więcej niż 12,5 i to złotych nie dam za wino. Poza tym mam pracować nad ubluesowieniem się, a do tego to innych trunków trzeba.słoik pisze:Znalazłem, że jakieś austriackie (nie bułarskie) o takiej nazwie z 1976 r. 125 dolarów. I nie w świecie tylko w sieci.
najwyraźniej. chociaż wolałabym nie.animag pisze:Rozpoczął się odwrót Hurts?
A co to? Parę lat temu na Liście przypomniano "Is this a way to Amareno?". Prawie.sulko pisze:to ja zostanę przy Amarenie.
Mam fatalną koordynację ruchową.lady pisze:to może Ty go zastąpkajman pisze:Ale tamten gościu go nie czuje.
Kod: Zaznacz cały
| 5 | 9 | 4 | +4 | Oh my Heart - R.E.M. | ZG |
ja pokemony, dragon ball i sailor moon - to też chyba małomichal91d pisze:a co do bajek: lubiłem pokemony, ale proszę mnie za to nie potępiać, bo pozostałych japońskich bajek nie lubiłem
Nie wierzę że Abby nie makrzysiek83 pisze:Abby, mam Teraz Rocka.
Przeto widzę, mój beloved. Czytałam, widziałam, ale nie kupiłam jeszcze, bo mój tata i tak se kupi, nie ma sensu marnować kasy...krzysiek83 pisze:Abby, mam Teraz Rocka. Widziałaś jaki zespół jest na okładce? Ale jeszcze lepsze jest kto jest we wkładce.
Madagaskarkrzysiek83 pisze:Kto to jest ten Julian u diaska? Nie znam tego władcy.