Szkoda tylko, że nie dane nam było tego usłyszeć.saferłel pisze:Wspaniale powracają R.E.M. i Genesis!!!!!!!!!!!!!!!!
XVII Top Wszech Czasów - 1.01.2011
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XVII Top Wszech Czasów - 1.01.2011
pewno wyleciał , zreszta jestem ciekawy statystyk tegorocznego topu , bo samych powrotów chyba ze 30Ajtek pisze:Again, jest pięknie.
Czyżby "Lipcowy poranek" wyleciał z setki, czy coś przeoczyłem?

- Adamsky
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania # 202
- Kontakt:
Again to chyba mój utwór życia... ale... chciałbym żeby kiedyś coś go pokonało... bo po to warto żyć... buuuuuuuuuuu 

W wersji Tori swobodnie może polecieć. Wczoraj słyszałe ETS w wersji Kasi Kowalskiej i też brzmiała lepiej niż DM.Martyr pisze:A może niech napisze i niech poleci "Enjoy The Silence", który też gdzieś wykonywała Tori Amos
Again - utwór jak dla mnie niezwykły. W to się można wsłuchać...
Niestety.......Ajtek pisze:Again, jest pięknie.
Czyżby "Lipcowy poranek" wyleciał z setki, czy coś przeoczyłem?

Sądząc po długości pozostałych utworów, to "Again" poleci po całości.

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Archive. Przez te pięć topów przeszli ze mną drogą od obojętności do uwielbienia. Wspaniała przygoda. Dzięki.
- KonradKombajn
- Kontakt:
a i p. Piotr powiedzial cos odnosnie 'niespodzianki dla niezadowolonych sluchaczy' z powodu skrocenia topu. moze chodzi o to o czym mowil Stelka - prezentacja tych utworow w Tu Baronie?
Łeeee! u mnie emocje nieco opadły. ETS poleciaaaało. Chociaż wolałabym w Topie Wszech Czasów inny utwór z repertuaru Depeche Mode to żal ETS bo nic innego nie jest w stanie sie przedrzeć do top100. W którymś z ostatnich topów jeszcze "Personal..." był blisko bo gdzieś chyba koło 101. miejsca. Ale szkoda...
A miałam nadzieję że występ w Łodzi mógł zdziałać coś pięknego w tym roku w tym topie...

A miałam nadzieję że występ w Łodzi mógł zdziałać coś pięknego w tym roku w tym topie...
Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2011 7:23 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1432
"Again" powtórzyło wynik z XII Topu Wszechczasów. Kiedyś na pierwszym miejscu będzie na pewno. Nie ma już nic bardziej trójkowego 

dziecko Trojki, moj ukochany utwór. ach!
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
rok temu personal jesus nawet weszło do setki... też się zawiodłem.Martyr pisze:W którymś z ostatnich topów jeszcze "Personal..." był blisko bo gdzieś chyba koło 101. miejsca. Ale szkoda...![]()
ale cieszę się, że madonna wróciła

Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2011 7:20 pm przez nastoletni_duch, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś w tym jest... są takie utwory. Nie powiem, Nirvana dla mnie jest ok, zdziwiła mnie taka wysoka pozycja. Ale wykonań tej piosenki jest wiele, naprawdę świetnych - moje ulubione to chyba w wersji tria Możdżer Danielsson Fresco. A i po pierwszym dziwnym wrażeniu nawet bardzo polubiłam wersję Tarji TurunenNeo01 pisze:To tylko znaczy że to ŚWIETNY muzyczny temat. Tylko tego gatunku widać nie lubiszkajman pisze:Ten kawałek jest dobry... we wszystkim mi znanych wersjach... oprócz tej.

Mam nieodparte wrażenie, że będzie jakaś spektakularna niespodzianka w pierwszej trójce 
Nie ma co strzelać, bo potencjalnych sprawców tej niespodzianki może być conajmniej kilkunastu

Nie ma co strzelać, bo potencjalnych sprawców tej niespodzianki może być conajmniej kilkunastu

Czyli zostało Imagine, Brothers, Schody i WYWH - oby w takiej kolejności. Archive jak co roku - za wysoko
Top wraca na stare śmieci - fajnie było, ale trochę za nudno i za krótko.

Top wraca na stare śmieci - fajnie było, ale trochę za nudno i za krótko.
Tyle jest niepotrzebnych audycji w Trójce, że spokojnie kolejna się zmieści.fajnex pisze:Chyba szykują się delikatne zmiany w ramówce... Np. podczas plebiscytu na audycje w Trójce prowadzący zapowiadali, że w nowym roku będą mieli audycję wspominającą najpopularniejsze audycje. Ale gdzie te nowości zmieścić?
edit: eter jest cierpliwy, zniesie wszystko.
Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2011 7:20 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszyscy się tu rozpływamy (i słusznie) nad Again, a on nigdy nie może przeskoczyć wyżej niż na 5 miejsce. Myślałem, że razem z Child się podzielą podium, a tu...saferłel pisze:Archive. Przez te pięć topów przeszli ze mną drogą od obojętności do uwielbienia. Wspaniała przygoda. Dzięki.
Kiedy Again wygra?
- mara
to akurat nie była by taka super niespodzianka biorąc pod uwagę że TB mogą słuchać szczęśliwcy..KonradKombajn pisze:a i p. Piotr powiedzial cos odnosnie 'niespodzianki dla niezadowolonych sluchaczy' z powodu skrocenia topu. moze chodzi o to o czym mowil Stelka - prezentacja tych utworow w Tu Baronie?
a z tonu pana Metza wynikało ze to będzie coś ekstra
Again jeszcze potrwa, może szybkie typy na top 4? 

wymiatasz, kajmaniekajman pisze:Wczoraj słyszałe ETS w wersji Kasi Kowalskiej i też brzmiała lepiej niż DM.

Kasia jest fanką DM. Uczeń mógł przerosnąć Mistrza? Ciekawa jestem tego wykonania Kasi.
Ale nadal uważam że wersja DM jest lepsza od Tori Amos

"Again" fajnie że jest, szkoda jednak że tak wysoko, mógłby sie zamienić miejscem z ETS

Trzy utwory znane, ale co będzie tym czwartymGary pisze:Again jeszcze potrwa, może szybkie typy na top 4?
Pewnie nie za bardzo. Ale w topie Nirvany to było u mnie 24 miejsce.Neo01 pisze:To tylko znaczy że to ŚWIETNY muzyczny temat. Tylko tego gatunku widać nie lubiszkajman pisze:Ten kawałek jest dobry... we wszystkim mi znanych wersjach... oprócz tej.
Też tak myślę, że to będzie coś więcej. A czy ktoś pamięta kącik TOPu u Orzecha?mara pisze:to akurat nie była by taka super niespodzianka biorąc pod uwagę że TB mogą słuchać szczęśliwcy..KonradKombajn pisze:a i p. Piotr powiedzial cos odnosnie 'niespodzianki dla niezadowolonych sluchaczy' z powodu skrocenia topu. moze chodzi o to o czym mowil Stelka - prezentacja tych utworow w Tu Baronie?
a z tonu pana Metza wynikało ze to będzie coś ekstra
Moim zdaniem jest 4 pewniaków, nawet wyżej zostali wymienieni.marron pisze:Trzy utwory znane, ale co będzie tym czwartymGary pisze:Again jeszcze potrwa, może szybkie typy na top 4?