Zauważyłem, że tą płytę produkował Rick Rubin! Niesamowite co? Ale czego on tak już nie produkowałsk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 7 | 7 | 10 | 0 | My Companjera - Gogol Bordello | ZG |

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Zauważyłem, że tą płytę produkował Rick Rubin! Niesamowite co? Ale czego on tak już nie produkowałsk pisze:Kod: Zaznacz cały
pies z kulawą nogąpablo1237 pisze:a co dzisiaj wygra typujemy?
będziesz miała 40 na karku zrozumiesz - zobaczysz co stressssss może zrobić z mięsniami obręczy barkowej i okolic...Abby95 pisze:Znów Cię nie rozumiem, ale chyba masz rację.macor70 pisze:Czyż to nie brzmi magicznie... lekko i odprężająco... pełna melancholia ruchów mięśni... Stres naprężający i uciskający precz... Pląsamysk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 8 | 8 | 7 | 0 | On Melancholy Hill - Gorillaz | ZG |
, bujamy się...
Rubik?marsvolta pisze:Zauważyłem, że tą płytę produkował Rick Rubin! Niesamowite co? Ale czego on tak już nie produkowałsk pisze:Kod: Zaznacz cały
To lepiej zacznij chodzić na nogach jak ja. Codziennie rano muszę przejść 2km i potem jest lepiej w szkolnictwie... naprawdę.albarn pisze:Jak jadę do szkoły to tylko Smithsi mogą mnie postawic na nogi, więc ranki należą zdecydowanie do nich. Ale nie śpiewam bo w autobusie wszystko słychacAbby95 pisze:Ja tam tego słucham codziennie jak idę do szkoły... i sobie śpiewam
No to doffcip:albarn pisze:Złota myślPaTToN pisze:Polak zawsze znajdzie okazję żeby się napić
Kod: Zaznacz cały
| 6 | 5 | 16 | -1 | Wszyscy muzycy to wojownicy - Waglewski, Abradab, Maleńczuk | PL |
40 lat to ja nie dożyję. A młodością cieszyć się nie mogę, bo muszę chodzić do szkoły, a ja już Ci mówiłam (pisałam) czym jest dla mnie szkoła. A dzisiaj się przekonałam że jest jeszcze gorsza.macor70 pisze:będziesz miała 40 na karku zrozumiesz - zobaczysz co stressssss może zrobić z mięsniami obręczy barkowej i okolic...
Ciesz się młodością i beztroską... i czym tam chcesz
Tak, tak - Popieram. Głosuje.macor70 pisze:Czyż to nie brzmi magicznie... lekko i odprężająco... pełna melancholia ruchów mięśni... Stres naprężający i uciskający precz... Pląsamysk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 8 | 8 | 7 | 0 | On Melancholy Hill - Gorillaz | ZG |
, bujamy się...
Już możesz włączyćlady pisze:przepraszam, będę niegrzeczna - sam się bujaj, ja wyłączam radiomacor70 pisze: Pląsamy, bujamy się...
Najlepsze w tym utworze jest, jak właśnie to echo gra.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 6 | 5 | 16 | -1 | Wszyscy muzycy to wojownicy - Waglewski, Abradab, Maleńczuk | PL |
Przecież oryginalnie Jugoton to JUGOSŁOWIAŃSKA (czyli zagraniczna kiedyś) firma produkująca płyty winylowe swego czasu.Pawelucky pisze:Gogol Bordello - MY COMPANJERA to takie zagraniczne Yugoton
Drugiego dnia szkoły??Abby95 pisze:40 lat to ja nie dożyję. A młodością cieszyć się nie mogę, bo muszę chodzić do szkoły, a ja już Ci mówiłam (pisałam) czym jest dla mnie szkoła. A dzisiaj się przekonałam że jest jeszcze gorsza.
Abby95 pisze:40 lat to ja nie dożyję. A młodością cieszyć się nie mogę, bo muszę chodzić do szkoły, a ja już Ci mówiłam (pisałam) czym jest dla mnie szkoła. A dzisiaj się przekonałam że jest jeszcze gorsza.macor70 pisze:będziesz miała 40 na karku zrozumiesz - zobaczysz co stressssss może zrobić z mięsniami obręczy barkowej i okolic...
Ciesz się młodością i beztroską... i czym tam chcesz
Kod: Zaznacz cały
| 5 | 6 | 6 | +1 | A Happy Place - Katie Melua | ZG |
włączyłam ale dalej jestem zła - już przystępniej niż Waglewski z kumplami rockować się nie da - czemu to nie było na 1 miejscu ?macor70 pisze: Już możesz włączyć
To jest ten moment, w którym delektując się ostatnimi dźwiękami naciskasz "replay"słoik pisze: Najlepsze w tym utworze jest, jak właśnie to echo gra.
No pewnie. Dwa dni w szkole to dla mnie za dużo. Kazali mi zlikwidować mojego irokeza!!albarn pisze:Drugiego dnia szkoły??Abby95 pisze:40 lat to ja nie dożyję. A młodością cieszyć się nie mogę, bo muszę chodzić do szkoły, a ja już Ci mówiłam (pisałam) czym jest dla mnie szkoła. A dzisiaj się przekonałam że jest jeszcze gorsza.
A Gogol Bordello w tym kolektywie to nie mają jakichś elementów bałkańskich?adamwadameria pisze:Przecież oryginalnie Jugoton to JUGOSŁOWIAŃSKA (czyli zagraniczna kiedyś) firma produkująca płyty winylowe swego czasu.Pawelucky pisze:Gogol Bordello - MY COMPANJERA to takie zagraniczne Yugoton
No, ba! Ja notoryczniezbyszu pisze:Tak, tak - Popieram. Głosuje.
Ja przecie też.macor70 pisze:No, ba! Ja notoryczniezbyszu pisze:Tak, tak - Popieram. Głosuje.