Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Chyba dwa słyszałem. Nie przekonały mnie (hiphop trudno żeby mnie przekonał...)
Teksty też nie wywarły na mnie wrażenia. Mamy inną wrażliwość
Wolę Kombinat od Białej Flagi. Ale ważne, że najlepszy polski zespół jest w TOP 10
A ciekawe, czy by się obruszył jakby Kazik zaśpiewał, że komentowanie Eurowizji to obciach.
Zdecydowanie nie
Biała flaga... Kurczę, dzisiaj jest (pomimo jutrzejszego egzaminu z polskiego) zbyt ciepło i zbyt przyjemnie by słuchać takich utworów jak "Biała flaga"! Chyba dwa topy w zimie byłyby lepsze...
tadzio3 pisze:My lubimy Kazika, Leszka i tym podobnych
nie generalizuj.
Biała Flaga - genialna sprawa. szkoda, że spada, ale teraz w sumie zostały same "the best from the best from the best", więc spadki i awanse będą raczej mało wzruszające.
co do comy: muzycy umiescili na swojej stronie internetowej info o miozliwosci glosowania i chyba dalo to efekty jak widac. Ja sie ciesze bo moim zdaniem za duzo kultu w tym topie
Maanam z Cykladami wyszedł mi na miejscu 13, co dziwi, bo akurat ta piosenka, źle mi się kojarzyła.
Biała flaga dopiero na 9? Może byłoby to łatwiejsze do przełknięcia, gdybym nie wiedział, co jeszcze mnie czeka. W moim dzisiejszym rankingu na miejscu 4 (poprawione na 3 to tym genialnym fragmencie klawiszy) i góra jedna piosenka może być wyżej.
No to krótka piłka. Będą jeszcze:
1. Niemen - Dziwny jest ten świat
2. Perfect - Autobiografia
3. Niemen - Sen o Warszawie
4. Dżem - List do M.
5. Kult - Arahja
6. Obywatel GC - Nie pytaj o Polskę
7. Stan Borys - Jaskółka uwięziona
8. Grechuta - Dni, których nie znamy
szempro pisze:co do comy: muzycy umiescili na swojej stronie internetowej info o miozliwosci glosowania i chyba dalo to efekty jak widac. Ja sie ciesze bo moim zdaniem za duzo kultu w tym topie
szempro pisze:co do comy: muzycy umiescili na swojej stronie internetowej info o miozliwosci glosowania i chyba dalo to efekty jak widac. Ja sie ciesze bo moim zdaniem za duzo kultu w tym topie
Przypomina mi się TW i narzekania na Pink Floyd.
Porównania Comy do PF? No lepiej być chyba już nie może
przy czym jeden z nich to Przepraszam?
e, nie mamy o czym rozmawiać.
Tak, to był lepszy z tych dwóch
Ale dajmy spokój - Pan Grzegorz śpiewa. I tak Paryż-Moskwa jest dla mnie najlepszym jego utworem, ale cieszę się z każdego w jego wykonaniu jaki jest na liście.
Przypomina mi się TW i narzekania na Pink Floyd.
Porównania Comy do PF? No lepiej być chyba już nie może