Ja tylko krótki komentarz do wczorajszego notowania, bo niestety nie mogłem być na forum. Zaskoczenie wielkie, że Katie nie weszła, a nawet spadła, singielek moim zdaniem lepszy, ale myślę/mam nadzieję że do kwietniwych koncertów na 1 będzie ira debiutuje - chyba tego się nikt nie spodziewał...poźno by było gdyby nowością miesiąc temu byli a teraz hmm A co do szczytu, to wydaje mi się ze jakiegoś przewietrzenie potrzebuje. Rojek mi sie podoba/ł ale mógłby spadać szybciej, Maroon 5 też nie przeszkadzają, ale za wysoko zdecydowanie, po 2 miejscu Timbalanda to już tylko Kuba mnie przy odbiorniku zatrzymał, czekam aż oba utwory wypadną z pierwszej dychy. Cieszę się z nowości Adele
No i z tych sympatycznych i optymistycznych to dobrze, że Pan Piotr już wrócił
miało byc krótko ...
Ja też zauważyłem "Old time radio".
A co do "made" - proste, toż to Wojciech, F.I.S.Z. i DJ Emade .
Ale akurat tego nie zauważyłem, czyli też mam 2 na 3.
Ostatnio zmieniony pn lut 25, 2008 12:49 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a pisze:moze pozniej sie odniose do Waszych komentarzy, a poki co tylko informacja, ze od nastepnego notowania w planach jest granie wszystkich nowosci i wszystkich awansujacych piosenek. prosze o wiecej wiary, ze sprawy moga isc ku lepszemu.
podchodze do tego z pozytywnym nastawieniem i ... czekam z niecierpliwością...
Piotr pisze:65 ◦ 265 ◦ 1 ◦ 3 ◦ 17 ◦ KATIE MELUA — If You Were a Sailboat ◦ 26
182 ◦ 258 ◦ 1 ◦ 2 ◦ 18 ◦ RAZ, DWA, TRZY — Piosenka starych kochanków ◦ 12
Mam nadzieję, że Kochankowie wyprzedzą Łódkę i przynajmniej 82 innych utworów.
O to pierwsze bedzie raczej nietrudno. Co do drugiego, to chyba "Bombonierka" była ostatnim utworem, któremu to się udało. Później piosenki dochodziły do pułapu 240-270 i doznawały niespodziewanego załamania formy np. Blunt, Linkin Park, Buble i in.