da sie zauwazyckajman pisze:W muzyce zresztą drażni mnie wiele rzeczy.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to zwykła lista.jackal pisze:to co, kiedy Nasza Lista IV?
Ja też byłbym za tym, aby nie zmieniać zasad, ale żadnych. No może jakieś szczegóły.Miszon pisze:Ja raczej wolałbym nie zmieniać zasad przynajmniej pod względem tego, że piosenki nigdy nie były na LP3.
No szczerze mówiąc to miałbym "lekki" problem. Od jakiegoś czasu szykuję się do debiutu na na "Naszej Liście". A piosenki, które sobie wstępnie wybrałem, delikatnie mówiąc nie spełniają tego warunku...Miszon pisze:z okazji listopada NL z muzyką ciszy (tu już każdy sobie swobodnie sformułuje, czy dana piosenka należy do tej kategorii, czy nie).
to też już proponowałem wcześniej, żeby w listopadzie zrobić muzykę ciszy a w grudniu muzykę świąteczną.dominik - sporo pomysłów, nie wszystkie sensowne, to ja dorzucę jeszcze jeden (też niekoniecznie sensowny Wink ) - z okazji listopada NL z muzyką ciszy (tu już każdy sobie swobodnie sformułuje, czy dana piosenka należy do tej kategorii, czy nie).
Ale niewiem czy jest sens tworzyć coś nowego, lepiej nazwać to po prostu nasza lista - ...abd3mz pisze:@dominik_fi Twoje propozycje są ciekawe, ale -jakby to ująć- wolałbym aby nie były pod szyldem "Nasza Lista", ale jakimś innym.