atram842 pisze:
A to już ferie się zaczynają? Byłam przekonana,że są później.
Zależy gdzie. U nas dopiero w połowie lutego.
To wiem, że w różnym czasie. Tylko myślałam, że w podlaskim tydzień później. Pytanie było bardziej skierowane do Briana.
Szkoda, że Metallica leci. Adele zaczyna przynudzać.
Czemu ta Adela tak się trzyma. O co chodzi na liście co do jej osoby. Co utwór to przebój. Kiedyś jak weszła na listę i wypadła po tygodniu, to na siłę wrzucili wersję koncertową tej piosenki. No i nie rozumiem jednego - Czemu na liście nigdy nie był High Hopes Floydów
jerzyko70 pisze:Czemu ta Adela tak się trzyma. O co chodzi na liście co do jej osoby. Co utwór to przebój. Kiedyś jak weszła na listę i wypadła po tygodniu, to na siłę wrzucili wersję koncertową tej piosenki. No i nie rozumiem jednego - Czemu na liście nigdy nie był High Hopes Floydów
Tytułem podsumowania notowania:
O ile poczekalnia mogła jeszcze zwiastować coś przyjemnego (awans HS, Jessie i Kasia S jako nowość), o tyle w samej TOP30 nędza. Fatalna wymiana piosenek: 3 paskudne gnioty za 3 przyzwoite nagrania, do tego awans beznadziejnego Voo Voo i utrzymanie się tego okropieństwa na 1. I jak tu nie narzekać?
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2013 10:56 pm przez seblit, łącznie zmieniany 1 raz.
jerzyko70 pisze:Czemu ta Adela tak się trzyma. O co chodzi na liście co do jej osoby. Co utwór to przebój. Kiedyś jak weszła na listę i wypadła po tygodniu, to na siłę wrzucili wersję koncertową tej piosenki. No i nie rozumiem jednego - Czemu na liście nigdy nie był High Hopes Floydów