Takie komentarze tylko mnie zachęcają do kolejnych przesłuchań. Poza tym - no po prostu - "fun fun fun fun". Jak już dzisiaj gdzieś pisałem - są utwory do zabawy i są utwory do zadumy.
I do tortury. Ale miłej zabawy. Mi wystarcza wachlarz utworów do zabawy sąsiadów znad sufitu
michal91d pisze:o tak, za dwa tygodnie zacznie się komentowanie listy z Krakowa... ale mi się nie chce... czy rok akademicki nie mógłby się zaczynać w listopadzie i trwać do maja?
No tak wakacje sobie przeminęły. Ale rok akademicki jak się dobrze zacznie to równie szybko będzie mijać. Niestety. Ja nie chcę czerwca ;(
michal91d pisze:o tak, za dwa tygodnie zacznie się komentowanie listy z Krakowa... ale mi się nie chce... czy rok akademicki nie mógłby się zaczynać w listopadzie i trwać do maja?
No tak wakacje sobie przeminęły. Ale rok akademicki jak się dobrze zacznie to równie szybko będzie mijać. Niestety. Ja nie chcę czerwca ;(
Ja też nie chce do czerwca.... Ale tak naprawdę nauka do sesji zimowej zaczyna się w styczniu;)
marsvolta pisze:ten Coldplay nie jest znowu taki zły tak naprawdę powraca jednak stałe pytanie? Dlaczego Coldplay tak, a Gaga nie
Ja bym się spytał, dlaczego "Wannabe" tak, "...Baby One More Time" tak, "Twoja lawa" tak, "Gennie In A Bottle" tak, "Oczy szeroko zamknięte" tak, "S.O.S." tak [itd itd], a zGaga nie. No, ale wiadomo - teraz Trójka zgrywa stację elitarną.
Zawsze taka była, np. nie było w niej Młodych Tłoków i Sabriny. A komercha nadal w Trójce się pojawia w zbyt dużych (moim zdaniem) dawkach.
krzysiek83 pisze:Nie no jasne, są jak Pearl Jam czy Sex Pistols
Pearl Jam ??? No tu się nie zgadzam, to świetny zespół, z którego najbardziej cenię gitarzystów. Goście naprawdę umieją grać. Nie to co Sex Pistols
Ale ja miałam na myśli bardziej współczesne zespoły.
New Musical Express, taka gazeta, raczej nie lubią Coldplay
To akurat wiedziałem, ale w tym kontekście kompletnie mi nie pasował.
na tak, ale tak po prawdzie to:
"Parachutes" - 9/10
"A Rush of Blood to the Head" - 9/10
"X&Y" - 9/10
"Viva la Vida or Death and All His Friends" - 8/10
o ile dobrze liczę to na forum obecnie są 3 osoby w trakcie (albo po) geodezji, a dojdzie jeszcze jedna. Chyba, że o czymś nie wiem
prz_rulez pisze:Cóż, ja miałem od 7:15 (pobudka 5:20-5:30) do 20:00 (powrót po 20:30) z minimalnymi przerwami, za to z potrójnym (czy nawet poczwórnym) ganianiem w ciągu dnia, więc...
mnie dojazd zajmuje 15-20 minut, więc nie jest źle. Zawsze podczas przerwy 1,5-godzinnej można wrócić na chwilę do mieszkania.
krzysiek83 pisze:Nie no jasne, są jak Pearl Jam czy Sex Pistols
Pearl Jam ??? No tu się nie zgadzam, to świetny zespół, z którego najbardziej cenię gitarzystów. Goście naprawdę umieją grać. Nie to co Sex Pistols
Ale ja miałam na myśli bardziej współczesne zespoły.
Na współczesne to szkoda klawiatury
Pearl Jam nie mówię, że to zły zespół, gitary ok, ostatnia płyta mi się podoba. Ale są przereklamowani, co nie znaczy że słabi. Nadano im zbyt wielkie znaczenie. Pistolsi to już w ogóle...