Do trzech razy sztukaalbarn pisze:BRAWOOOOOO PATTON!!!!!!!!
Notowanie 1526 - 29 kwietnia 2011
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Re: Notowanie 1526 - 29 kwietnia 2011
słoik pisze:"spodziewa się dzidziusia" - nie znoszę zdrobnień (pardon semuś). Nie można było napisać "spodziewa się człowieka"?
Albo odrazu nowego słuchacza trójki. To tylko słówka
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Czytasz w mych myślachJulia pisze:Ja chcę Pickup Truck albo The End zamiast The Immortals!
A teraz największa nuuuuudaaaaaa. Ciekawe czy ten Pan by zaszedł tak wysoko gdyby nie był wcześniej powszechnie znany.
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Powolutku się dotrzesz.RockQueen85 pisze:Już się pogubiłam
Najgorsze jest ogarnięcie Waszych wątków
-
Szymek79
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 603 notowania
co za butalady pisze:no mam takąSzymek79 pisze:jeśli ma Ci się wszystko podobać proponuję układanie własnej listy przebojów.Zakładam że o 99,9% utworów i wykonawców z niej nie masz bladego pojęcia.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Jak znam moje szczęście to skończy się przed telewizorkiem podziwiając bośniackie gwiazdy turbofolk.semuś pisze:No nie rób jajalbarn pisze:No raczej bez Polski, jak zwykle... Dzięki za info... I mam dylemat: w ten dzień Eurowizja czy koncert Kultu?
Zawsze oglądam (od 98 albo 99!) Eurowizję mimo świadomości badziewia lejącego strumieniami. Taka moja tradycja... ekstradycja.
- Neo01
Dzidziuś bez zdrobnienia to byłby chyba Dzidek raczejsłoik pisze:"spodziewa się dzidziusia" - nie znoszę zdrobnień (pardon semuś). Nie można było napisać "spodziewa się człowieka"?
- mara
Red Box to też pop a zdaję się że to wynalazek Kaczkowskiego-pop nie zawsze znaczy coś złego jak i rock coś dobrego (chyba jak przytoczę tokio motel to będzie dobry przykład)kajman pisze:Teraz jest Melua, Adela, Florencja, Hurts, Brodka itd. czyli mnóstwo popu.seblit pisze:Kajman, Trójka przestałaby być Trójką, gdyby grała tylko pop i nic więcej. Zresztą, to o czym ja mówie, to powrót do czegoś co już było i sie sprawdziło.
-
lady
to on ??? No to GRATY STARY !!!albarn pisze:BRAWOOOOOO PATTON!!!!!!!!
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ale to przecież mały człowiek na razie. Taki zdrobniony.słoik pisze:"spodziewa się dzidziusia" - nie znoszę zdrobnień (pardon semuś). Nie można było napisać "spodziewa się człowieka"?
A jak powiedzieć dzidziuś nie zdrabniając? Dzidź? Dzidzior?
Ostatnio zmieniony pt kwie 29, 2011 9:29 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Mam w tym pewną zasługę...PaTToN pisze:Do trzech razy sztukaalbarn pisze:BRAWOOOOOO PATTON!!!!!!!!
brawa dla Pattona
kurde, myślałem że ten smęt Jon zwolni trochę a tu widać niespieszno mu do tego.
kurde, myślałem że ten smęt Jon zwolni trochę a tu widać niespieszno mu do tego.
Fajnie ze nagrody trafiają do forum lp3! Gratulacje PATTON! 
-
lady
Kurczę, Cornell spada
(obudziła się lady
)
-
Szymek79
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 603 notowania
a czy kiedykolwiek tak było?kajman pisze:Ależ mi się tutaj bardzo dużo nie podoba. Ale jak nie będzie mi się podobać (a nawet będzie powodować odruchy wymiotne) 90% to dziękuję za taką listę.Szymek79 pisze:ale przecież od tego są listy przebojów, nie musi Ci się wszystko podobać, listy się słucha po to by kibicować swoim ulubionym utworom,jeśli ma Ci się wszystko podobać proponuję układanie własnej listy przebojów.
Decemberists w dół a kolejne wycie cienkim głosikiem w górę
już wolę Gagę
-
animag
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 43
Ja oglądam tylko głosowanie. Przynajmniej są jakieś emocje. Potem kicz-laureat i kolejna Eurowizja z głowy....albarn pisze:Jak znam moje szczęście to skończy się przed telewizorkiem podziwiając bośniackie gwiazdy turbofolk.semuś pisze:No nie rób jajalbarn pisze:No raczej bez Polski, jak zwykle... Dzięki za info... I mam dylemat: w ten dzień Eurowizja czy koncert Kultu?
Zawsze oglądam (od 98 albo 99!) Eurowizję mimo świadomości badziewia lejącego strumieniami. Taka moja tradycja... ekstradycja.
Tatu na Liście miały całkiem nieszkodliwe "Za cziem ja". A u Kaczkowskiego w nieodżałowanej sobotniej popołudniowej "ZdT" (z Drożdżówką, kuźnią, radiem chwast) po raz pierwszy usłyszałem Shakirę.LLucky pisze:(Pamiętam np. przypadek Tatu, których pierwszy utwór usłyszałem u Kaczkowskiego.)
- Neo01
A ja ilekroć się "dodzwonię" to słyszę tylko sygnał połączenia, nikt nie odbiera i implulsy lecą, co ciekawsze. Chromolę taki konkursPaTToN pisze:Do trzech razy sztukaalbarn pisze:BRAWOOOOOO PATTON!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony pt kwie 29, 2011 9:31 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RockQueen85
LLucky pisze:Czytam tę dyskusję na temat dopuszczania różnych rzeczy na LP3 i w sumie mam wątpliwości, co byłoby z taką Lady Gagą: weszłaby? Nie weszła? Wyleciała z poczekalni? Wywędrowała na szczyt? Może rzeczywiście (choć jest typowym komercyjnym produktem) trafi się jej jakiś odrobinę wartościowy utwór? (Pamiętam np. przypadek Tatu, których pierwszy utwór usłyszałem u Kaczkowskiego.)lady pisze:nigdy nie lubiłam wszelkich list przebojów, bo były w nich piosenki, których nie dawałam rady słuchać. Aż odkryłam listę Trójki, gdzie nawet znalazły się utwory na które sama chciałam głosować. A Wy mi tu teraz proponujecie pieprznąć ( przepraszam za wyrażenie) te gnioty od których zawsze uciekałam. Dziękuję
I tak czytam i czytam zupełnie bez emocji, bo wiem, że niewiele zależy ode mnie jednego, a i nie powinienem narzucać swojego gustu innym, ale jak widzę taką emocjonalną wypowiedź, to gotów jestem ją poprzeć bez zastrzeżeń. Mnie to ani grzeje, ani ziębi, ale nawet obiektywnie rzecz ujmując myślę, że właśnie dla takich ludzi jak lady jest Lista!
Dla takich ludzi jest cała Trójka. I tak powinno zostać!
Tak mi dopomóż... A nie, to nie ta kartka.
NA LISTĘ OD ZAWSZE GŁOSUJĄ SLUCHACZE - NEW KIDS ON THE BLOCK TEŻ WYBRALI SŁUCHACZE.. TAK SAMO JAK PREZYDENTA WYBRALI WYBORCY.. JAK WIDAĆ - O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE
-
semuś
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Ja to oglądam od małego bo tam "były flagi" a teraz oglądam bo zazwyczaj nic innego nie ma w tv a po pubach w weekend się nie szlajam.albarn pisze:Jak znam moje szczęście to skończy się przed telewizorkiem podziwiając bośniackie gwiazdy turbofolk.semuś pisze:No nie rób jajalbarn pisze:No raczej bez Polski, jak zwykle... Dzięki za info... I mam dylemat: w ten dzień Eurowizja czy koncert Kultu?
Pop jest na tyle szerokim pojęciem, że może to być i Red Box i Britney. A był Tokio Hotel w zestawie? W sumie to chyba pytanie retoryczne.mara pisze:Red Box to też pop a zdaję się że to wynalazek Kaczkowskiego-pop nie zawsze znaczy coś złego jak i rock coś dobrego (chyba jak przytoczę tokio motel to będzie dobry przykład)
Kod: Zaznacz cały
| 6 | 4 | 12 | -2 | Partyzant - Dżem | PL |-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Czyli taka, jak Ty chcesz.lady pisze:Lista Trójki jest i powinna pozostać wyjątkowa.
Naprawdę?! Byłem święcie przekonany, że po prostu wypadli!Miszon pisze:Nawet trochę mi szkoda, że chamsko wywalono z zestawu Feela w trakcie jak był w Poczekalni, bo ciekaw jestem, ile tygodni by powalczył. Co by nie mówić - nie było to uczciwe.
Gdyby chodziło o jeden z Twoich ulubionych utworów, to pisałbyś inaczej.kajman pisze:Przez przypadek weszła do top30.
http://www.youtube.com/watch?v=mQcaE4UsxAs - taki jeden, swiezy przyklad. p.s. ej, ale ja kocham ten balkanski pop-folk!Miszon pisze: Jeden minus - brak tureckich wykonawców. Może i na szczęście, ale nie wierzę że mają tylko samych kiczowatych discofolkowych.
Ale przecież na wszystko się znajdzie miejsce! Lady GaGa obok Wojtka Mazolewskiego i Dżemu - to by było cool!W dzisiejszych czasach czasem warto wybrać się na bezludną wyspę i tam się wyciszyć
Pierwszy półfinał - 10 maja, drugi półfinał - 12 maja, finał - 14 maja.albarn pisze:Skoro o tym mowa - ktoś się orientuje kiedy się odbywa Ełrowizja w tym roku?
A ja się cały czas zastanawiam, co się stało swego czasu z Depeche Mode...kajman pisze:Pisząc takie rzeczy traktujesz dziennikarzy Trojki jak idiotów. Gdyby maczali w tym palce to zrzucili by go na 21-22, potem w okolice 28, a nie wyrzucali z drugiej dychy. Red Box wypadł z wyższego, a chyba nie sądzisz, że redaktorom zależało na tym.
Grrr... Gdy czytam takie rzeczy, to mam ochotę... zrobić coś karalnegoanimag pisze:Potem kicz-laureat i kolejna Eurowizja z głowy....
Przecież jasne, że Eurowizja. Uwielbiam patrzeć na to, jakie cuda wysyłają niektóre krajesemuś pisze:No nie rób jajalbarn pisze:No raczej bez Polski, jak zwykle... Dzięki za info... I mam dylemat: w ten dzień Eurowizja czy koncert Kultu?
Patton - gratulacje