stagnacja.... nie cieszysk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 7 | 7 | 17 | 0 | Colours - Airbag | ZG |

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
stagnacja.... nie cieszysk pisze:Kod: Zaznacz cały
no ale popatrz: życie = żyto, przecie = przetoMiszon pisze:TO zmień słownik na taki, gdzie znaczy "więc, zatem, toteż".
Veto!LLucky pisze:Słuchajcie, jest pomysł, żeby na urodziny Trójki, czyli na Prima Aprilis z powrotem wywindować "Balladę..." Andrusa na szczyt Listy. Myślicie, ze to realne?
ale nie wszystkich!!albarn pisze:Takich rzeczy wolałbym nie wiedziec, że uważasz Polaków za idiotów.Abby95 pisze:Ty dużo jeszcze o mnie nie wiesz, Albarno...
Próbowałem. To niewykonalne (no oczywiście do Altów i Shitów używam drugiego).Neo01 pisze:Może spróbuj dwoma
Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.Abby95 pisze:no ale popatrz: życie = żyto, przecie = przeto.
Za tydzień będziesz miał spadekmacor70 pisze:stagnacja.... nie cieszysk pisze:Kod: Zaznacz cały
kombinuj dalejAbby95 pisze:no ale popatrz: życie = żyto, przecie = przetoMiszon pisze:TO zmień słownik na taki, gdzie znaczy "więc, zatem, toteż".
to jest mój słownik, ale jak wam to przeszkadza to się sprubuję powstrzymywać na forum od tego.
Veto do vetaalbarn pisze:Veto!LLucky pisze:Słuchajcie, jest pomysł, żeby na urodziny Trójki, czyli na Prima Aprilis z powrotem wywindować "Balladę..." Andrusa na szczyt Listy. Myślicie, ze to realne?
słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.
gdybyś mogła to "sprubuj" też wprowadzić do swojego słownictwa pewne poprawki ortograficzne. paru osobom na pewno uśmiech na ustach się nie pojawia gdy czytają takie fajne słowa. pozdrawiam z Piotrkowa.Abby95 pisze:to jest mój słownik, ale jak wam to przeszkadza to się sprubuję powstrzymywać na forum od tego.
nie bardzo jest realne chybaLLucky pisze:Słuchajcie, jest pomysł, żeby na urodziny Trójki, czyli na Prima Aprilis z powrotem wywindować "Balladę..." Andrusa na szczyt Listy. Myślicie, ze to realne?
Jak masz już ten swój słownik to przysposób sobie jeszcze ortograficzny, bo co niektóre wyrazy parzą w oczy.Abby95 pisze:no ale popatrz: życie = żyto, przecie = przetoMiszon pisze:TO zmień słownik na taki, gdzie znaczy "więc, zatem, toteż".
to jest mój słownik, ale jak wam to przeszkadza to się sprubuję powstrzymywać na forum od tego.
Nagranie słyszałem wcześniej, ale zajawka filmu z szamocącym się Kazikiem jest koszmarna i totalnie wkurzająca.Miszon pisze:Mógłbyś jaśniej? Jest całkiem znośne, czy wytwarza awersję? Bo w końcu nie wiem.kajman pisze:Jak nagranie jest całkiem znośne to po obejrzeniu zapowiedzi filmu (ze śpiewającym Kazikiem) czuję awersję i do piosenki i do filmu.Miszon pisze:Szkoda, że nie ma w zestawie Janka Wiśniewskiego.
słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.
Nie nad tylko w.słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.
O Jezu!Kertoip pisze:gdybyś mogła to "sprubuj" też wprowadzić do swojego słownictwa pewne poprawki ortograficzne. paru osobom na pewno uśmiech na ustach się nie pojawia gdy czytają takie fajne słowa. pozdrawiam z Piotrkowa.
kajman pisze:Nie nad tylko w.słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.
Z tego by wynikało, że masz dziwne żyto? Przeto tak się składa. A może częste myto skraca żyto? Byto czy nie byto, oto jest zapyto. Ryto kretów odbywa się w kryto. Zaś szyto to zadanie krawca.Abby95 pisze:no ale popatrz: życie = żyto, przecie = przetoMiszon pisze:TO zmień słownik na taki, gdzie znaczy "więc, zatem, toteż".
PS to Post Scriptum wszaksłoik pisze:Jeśli chodzi o KC też mam jednoznaczne skojarzenia (z poprzedniej epoki), a CK też tylko z Franzem Josefem, naprawdę muszę się czasem nagłówkować gdy używacie tych skrótów - dziś np. pojawiła się jakaś pani PS, zupełnie nie kojarzę o kim mowa.kajman pisze:Akurat skrót KC budzi we mnie jednoznaczne skojarzenia, a CK nie.
Mów co chcesz, ale moim zdaniem lepiej w życie niż w saszetce.kajman pisze:Nie nad tylko w.słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.
Kod: Zaznacz cały
| 6 | 4 | 16 | -2 | To Kill You With a Kiss - Katie Melua | ZG |
słoik pisze:Mów co chcesz, ale moim zdaniem lepiej w życie niż w saszetce.kajman pisze:Nie nad tylko w.słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.
Aż chce się powiedzieć: Na mistrzów z nim!Brian pisze:słoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.![]()
Mistrzowskie.
Posłuchajże, to ma sens, ale tylko w tych dwóch słowach, a nie wszystkich z taką samą końcówką!Miszon pisze:Z tego by wynikało, że masz dziwne żyto? Przeto tak się składa. A może częste myto skraca żyto? Byto czy nie byto, oto jest zapyto. Ryto kretów odbywa się w kryto. Zaś szyto to zadanie krawca.
Itd.
Tylko - czy to ma sens???\
w mojej klasie był taki co pisał " że " przez " rz ". Zawsze przez przypadekAbby95 pisze: O Jezu!to było przez przypadek.
Jak w dwóch, to wszędzie. Chyba że jakieś wyjątki.Abby95 pisze:Posłuchajże, to ma sens, ale tylko w tych dwóch słowach, a nie wszystkich z taką samą końcówką!Miszon pisze:Z tego by wynikało, że masz dziwne żyto? Przeto tak się składa. A może częste myto skraca żyto? Byto czy nie byto, oto jest zapyto. Ryto kretów odbywa się w kryto. Zaś szyto to zadanie krawca.
Itd.
Tylko - czy to ma sens???\