1355 (19.01.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Podsumowanie moje prywatnej promocji:
PIOSENKA STARYCH KOCHANKOW - Raz Dwa Trzy: z 5 na 3
THE PIANO - PJ Harvey: powrót na 40
BUSY BEING FABULOUS - The Eagles: powrót na 46
SKLAMALABYM - Anna Maria Jopek: z 46 na 44
GONE GONE GONE (DONE MOVED ON) - Robert Plant & Alison Krauss: z 41 na 32
FUTERKO - Basia Stepniak-Wilk: nowość na 48
bez efektu:
INNOCENCE - Bjork
ALL ALONG THE WATCHTOWER - The Fratellis
A JA NIE! - Radio Bagdad
KILLER ON THE ROAD - Oh Laura
PS. Filmowo będzie u Oli.
My name is...
PIOSENKA STARYCH KOCHANKOW - Raz Dwa Trzy: z 5 na 3
THE PIANO - PJ Harvey: powrót na 40
BUSY BEING FABULOUS - The Eagles: powrót na 46
SKLAMALABYM - Anna Maria Jopek: z 46 na 44
GONE GONE GONE (DONE MOVED ON) - Robert Plant & Alison Krauss: z 41 na 32
FUTERKO - Basia Stepniak-Wilk: nowość na 48
bez efektu:
INNOCENCE - Bjork
ALL ALONG THE WATCHTOWER - The Fratellis
A JA NIE! - Radio Bagdad
KILLER ON THE ROAD - Oh Laura
PS. Filmowo będzie u Oli.

- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Na 4 i 5 stronie tego tematu zapisałeś poczekalnię. Odwróciłeś pozycje 37 i 38. Powinno być:abd3mz pisze:Czy ktoś może potwierdzić ?
50 49 KOMBINAT - Agressiva 69
49 48 THE RACING RATS - Editors
48 NN FUTERKO - Basia Stepniak-Wilk
47 NN ENJOY THE RIDE - Morcheeba
47 40 LORD DON'T SLOW ME DOWN - Oasis
46 PP BUSY BEING FABULOUS - The Eagles
45 45 MIEDZY POMIEDZY GDZIES - Hurt
44 46 SKLAMALABYM - Anna Maria Jopek
43 37 TRANQUILIZE - The Killers feat Lou Reed
42 50 CHARMED LIFE - Mick Jagger
41 44 ZMIANA - Indios Bravos
40 PP THE PIANO - PJ Harvey
39 39 DISKO PARTIZANI - Shantel
39 32 CHANGE - Sugababes
38 38 KRÓL - Zespól Reprezentacyjny
37 36 THE PRETENDER - Foo Fighters
36 42 MUSISZ WIERZYC - Ania
35 35 INNOCENCE - Bjork
34 37 YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse
39 39 DISKO PARTIZANI - Shantel
39 32 CHANGE - Sugababes
38 36 THE PRETENDER - Foo Fighters
37 38 KRÓL - Zespól Reprezentacyjny
36 42 MUSISZ WIERZYC - Ania
To samo na stronie 15.
pozdrówki bobby
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 11:30 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
jest jeszcze jedna. tytuł: 'jesteś moim będzie' (swego czasu na innym forum była dyskusja na temat sensu/symboliki tego tytułu). właśnie się chomikuje, za kilka minut powinna być już tu: http://www.chomikuj.pl/neon.ka.Mr. Dark pisze:Mam nadzieję, że nie nagrał więcej piosenek do tego filmuwoytekc pisze:film Hania
dzięki za kawałek wspólnego słuchania i za kawałek oddzielnego

A co się kolego dziwisz - cała lista to skandal !
A Saw something - to najlepszy kawałek z Hourglass i pewnie niedługo wejdzie na listę - tylko nie wiem czy warto, w takim towarzystwie...?
Szczerze jestem PRZERAŻONY I PORAŻONY beznadzieją listy...
I naprawdę proszę sie na mnie nie gniewać za te komentarze. Po prostu piszę co czuję, a jako 25-letni (słucham listy od 1983r.) jej słuchacz, chyba mam takie prawo...
Fajnie, że sie podoba forumowiczom (ale to normalne,że na forum sa fani listy) tylko dlaczego jest taka nudna i monotonna ?
Miałem zamiar komentować każdy kawałek, ale chyba lepiej będzie jak napiszę co mi sie podobało
21. Lipali - w końcu się przebił - świetnie zaśpiewał w grudniu na koncercie dla Grzegorza Ciechowskiego
12. 8 Muchy - fajnie chłopaki grają. Tylko, że gdyby Trójka ich nie lansowała to pewnieby nie zaistnieli. Widziałem ich na żywo w 3 (29 sierpnia 2007 - dzień poświęcony Republice, 50 rocznica ur. GC), fajnie grali covery Republiki i życze im powodzenia na innych stacjach radiowych.
A swoją drogą takich kapel jest więcej i szkoda, że włodarze 3 póki co wybrali tą jedną...
9. Radiohead - przy całej tej beznadziei to nawet niezły kawałek.
A RESZTA - no moze jeszcze ze 2,3 nagrania dałoby się słuchać (Sigur Ros, Linkin Park).... NUDA, SMUTY... ROCK SIĘ SKOŃCZYŁ przynajmniej na LP 3 !!!
Najbardziej mnie rozbawiły w tym towarzystwie
Sex Pistols - po cholerę wyciągać stare kawałki
One Republic & Timbaland - no chyba słuchacze głosują na złość Trójkowym włodarzom, bo ten kawałek zupełnie nie pasuje do listy... a może świadczy o tym, że jest też zapotrzebowanie na inną muzykę...
Podobał mi się tytuł ostatniego kawałka "The end of the world..." Trochę metaforyczny...
DLA MNIE TO THE END OF THE LP III... przynajmniej na razie...
Wiem, że nie zmienie gustów słuchaczy, ale w dużej mierze zależą one od tego co dane radio lansuje, a TRÓJKA NIESTETY KOMPLETNIE SIE MUZYCZNIE POGUBIŁA...
Próbuje być alternatynwa, niekomercyjana (to po cholerę te wyjątki typu Nelly Furtado, czy Timbaland z One Republic), a w dużej mierze olała muzykę środka - porządny pop, żywy rock...
Naprawdę szkoda tak dobrej stacji i Listy...
No dobra kończę te swoje żale. Więcej nie będę przeszkadzał...
Życzę WAM miłej zabawy z LP III i tak wielu wspaniałych przeżyć jakie ja miałem przez ostanie 25 lat z listą...
Pozdrawiam..
P.S. mam nadzieję, ze ta beznadzieja, która trwa przynajmniej od kilku miesięcy, kiedyś się zmieni
A Saw something - to najlepszy kawałek z Hourglass i pewnie niedługo wejdzie na listę - tylko nie wiem czy warto, w takim towarzystwie...?
Szczerze jestem PRZERAŻONY I PORAŻONY beznadzieją listy...
I naprawdę proszę sie na mnie nie gniewać za te komentarze. Po prostu piszę co czuję, a jako 25-letni (słucham listy od 1983r.) jej słuchacz, chyba mam takie prawo...
Fajnie, że sie podoba forumowiczom (ale to normalne,że na forum sa fani listy) tylko dlaczego jest taka nudna i monotonna ?
Miałem zamiar komentować każdy kawałek, ale chyba lepiej będzie jak napiszę co mi sie podobało
21. Lipali - w końcu się przebił - świetnie zaśpiewał w grudniu na koncercie dla Grzegorza Ciechowskiego
12. 8 Muchy - fajnie chłopaki grają. Tylko, że gdyby Trójka ich nie lansowała to pewnieby nie zaistnieli. Widziałem ich na żywo w 3 (29 sierpnia 2007 - dzień poświęcony Republice, 50 rocznica ur. GC), fajnie grali covery Republiki i życze im powodzenia na innych stacjach radiowych.
A swoją drogą takich kapel jest więcej i szkoda, że włodarze 3 póki co wybrali tą jedną...
9. Radiohead - przy całej tej beznadziei to nawet niezły kawałek.
A RESZTA - no moze jeszcze ze 2,3 nagrania dałoby się słuchać (Sigur Ros, Linkin Park).... NUDA, SMUTY... ROCK SIĘ SKOŃCZYŁ przynajmniej na LP 3 !!!
Najbardziej mnie rozbawiły w tym towarzystwie
Sex Pistols - po cholerę wyciągać stare kawałki
One Republic & Timbaland - no chyba słuchacze głosują na złość Trójkowym włodarzom, bo ten kawałek zupełnie nie pasuje do listy... a może świadczy o tym, że jest też zapotrzebowanie na inną muzykę...
Podobał mi się tytuł ostatniego kawałka "The end of the world..." Trochę metaforyczny...
DLA MNIE TO THE END OF THE LP III... przynajmniej na razie...
Wiem, że nie zmienie gustów słuchaczy, ale w dużej mierze zależą one od tego co dane radio lansuje, a TRÓJKA NIESTETY KOMPLETNIE SIE MUZYCZNIE POGUBIŁA...
Próbuje być alternatynwa, niekomercyjana (to po cholerę te wyjątki typu Nelly Furtado, czy Timbaland z One Republic), a w dużej mierze olała muzykę środka - porządny pop, żywy rock...
Naprawdę szkoda tak dobrej stacji i Listy...
No dobra kończę te swoje żale. Więcej nie będę przeszkadzał...
Życzę WAM miłej zabawy z LP III i tak wielu wspaniałych przeżyć jakie ja miałem przez ostanie 25 lat z listą...
Pozdrawiam..
P.S. mam nadzieję, ze ta beznadzieja, która trwa przynajmniej od kilku miesięcy, kiedyś się zmieni
- tadzio3
- Kontakt:
Na dłuższy czas. Szkoda.1981 pisze:Na koniec świata... jadę już w czwartek.
To moja ostatnia lista w Polsce... na dłuższy czas.
Za tydzień lista w środku nocy (2:00-5:00). Jak dam radę, to będę.
Pozdrowienia, forowicze.![]()
"End of the World" pięknie brzmi. Aż mi ściska gardło.
Może jeszcze wpadniesz do Polski, a najlepiej w jakimś terminei zlotu

- tadzio3
- Kontakt:
Z tym nie moge sie zgodzić. Jeżeli teraz Trójka gra kiepską muzykę, to co było kilka lat temu? Co na ten temat powiesz? Wtedy Nelly Furtado to była ta ciekawsza muzyką wśród tadnetnego chłamu jaki przez jakiś czas leciał w Trójce za czasów Laskowskiego.adamDD pisze: a TRÓJKA NIESTETY KOMPLETNIE SIE MUZYCZNIE POGUBIŁA...
W gruncie rzeczy jak gra Tójka od lat nigdy nie znalazłem lepszej radiowej stacji. I to chyba chyba jest wystarczajćy powód dla którego nie będe krytykował tej stacji. Jeśli nie Trójka to co?
Witam
no i nie było mi już 2 tydzień z rzędu słuchać LP3, czy może wie ktoś skąd ją zassać? Chomik Piotra ostatnio jakoś nie jest zapełniany listą
no i nie było mi już 2 tydzień z rzędu słuchać LP3, czy może wie ktoś skąd ją zassać? Chomik Piotra ostatnio jakoś nie jest zapełniany listą

na inszym chomiku już jestmceurytos pisze:Witam

ZAPRASZAM: http://chomikuj.pl/Jotem3
tez zadalem podobne pytanie, ale nie doczekalem sie odpowiedzi. Akurat "Shadow Of The Day" moim zdaniem jest katastrofalne (jak na Linkin Park). Do kazdej piosenki znalazloby sie nawet i tutaj po kilku fanow i antyfanow.Grycek pisze:Podaj 30 utworów ,które zafascynowały Ciebie w ostatnich miesiącach.
Mimo, że ten utwór mi się podoba to trochę mnie to cieszy, bo może DM i jego fani nie robią grandy jak 2-3 lata temu, gdy prawie wszystkie utwory lądowały w pierwszej 10, niektóre z pominięciem poczekalni. Dobrze, że na wykończeniu są takie fanclubowe głosowania jak na wyżej wy. przykład (mimo, że generalnie nic do piosenek DM nie miałem), czy w dawnych czasach Republika i Lady Pank (zwłaszcza te dwa zespoły). Pozostał właściwie tylko Hey (coraz słabszy wpływ) i Myslovitz.adamDD pisze:A co się kolego dziwisz - cała lista to skandal !
I generalnie nie mam nic przeciwko głosowaniu przez fan-club pod warunkiem, że nie są to jednorazowe akcje przypadkowych ludzi tylko słuchaczy.
PS. Mam nadzieję, że za tydzień Gahan wejdzie.

Szczerze mówiąc tp już od dawna nie słucham trójki oprócz listy i czasami Minimax, więc nie wiem co tam grają. Staram się na własną rękę poszukiwać muzyki i może kilku utworów faktycznie mi na liście brakuje, ale czy aż tak dużo ich jest? A czy mam pewność, że innym się spodobają?adamDD pisze:Szczerze jestem PRZERAŻONY I PORAŻONY beznadzieją listy...
No przebił się jakieś 20 tygodni temu. Był nawet na 4 miejscu.adamDD pisze:21. Lipali - w końcu się przebił - świetnie zaśpiewał w grudniu na koncercie dla Grzegorza Ciechowskiego

Nie lubię tego rodzaju muzyki, ale ten kawałek jest OK. Bywały dużo gorsze piosenki. Czy "If you go away" New Kidsów to też była akcja przeciw dyrekcji radia? (notabene nie znosiłem tego, a dziś wspominam z sentymentem)adamDD pisze:One Republic & Timbaland - no chyba słuchacze głosują na złość Trójkowym włodarzom, bo ten kawałek zupełnie nie pasuje do listy... a może świadczy o tym, że jest też zapotrzebowanie na inną muzykę...

Moim zdaniem znakomity utwór. Jak już pisałem wcześniej nie słyszałem go nigdzie więcej poza listą a głosuję na niego, bo uważam tak jak napisałem na początku. Oczywiście znałem go przed debiutem na liście, a nawet optowałem za jego dodaniem do zestawu (za co przepraszamadamDD pisze:Podobał mi się tytuł ostatniego kawałka "The end of the world..." Trochę metaforyczny...

Napradę trzeba mieć nadzieję. Ja prowadzę swoją prywatną listę przebojów i około 10 miesięcy temu stwierdziłem, że coraz bardziej mijam się z gustami innych słuchaczy listy, bo na 10 piosenek z mojej listy, na które głosowałem na LP3 tylko 1 była w poczekalni, a pozostałe nawet tam nie mogły się przebić. Ale po czasie to się odmieniło i to reszta dostosowała się do mnie.adamDD pisze:P.S. mam nadzieję, ze ta beznadzieja, która trwa przynajmniej od kilku miesięcy, kiedyś się zmieni

tym razem na zaiks kompletnie nie bylo czasuMartyr pisze:Kuba, nie walcz tam z zaiksem, tylko pojaw sie na chwile u nas

wiecie co m.in. szalenie lubie w tym calym radiu? ze sluchacz odbiera tylko to co jest powiedziane na antenie, a nie widzi wszystkiego dookola. zwykle jest zupelnie spokojnie i wszystko toczy sie swoim torem. zwykle... a czasem sa takie notowania jak dzisiaj...

dzis przez pierwsze pol godziny byl balagan niemilosierny. Helen bliska rozpaczy nie moze znalezc na komputerze nagranego wywiadu z Budzynskim. Niedlugo ma zostac wyemitowany, a jego nigdzie nie ma. A trzeba go jeszcze obrobic! wiec ja juz nawet nie prosze Helen, zeby mi sie zalogowala, zeby zaiks wpisywac. Ale i tak mam co robic - odbieranie telefonow. zza sciany dobiegaja dzwieku z konczacego sie koncertu Nosowskiej, a drzwi do studia im. A. Osieckiej otwarte. W drzwiach stoi kilka fanek gimnazjalistek i czekaja, moze uda sie zdobyc autograf. Ludzie dzwonia, a ja ledwo co slysze i prosze ludzi po kilka razy o powtorzenie nazwiska i adresu. W miedzyczasie sa jeszcze problemy z nowosciami do tego tygodnia, ktore sa organizowane inaczej niz zwykle, bo zachorowal Mariusz Owczarek, ktory zwykle sie tym zajmuje. No i nie ze wszystkimi sie udalo, dlatego dzis bylo ich mniej niz zwykle. W koncu ktos przybiega pomoc Helen w odnalezieniu wywiadu. Udalo sie! Zostaje kilka minut do wyemitowania nagrania, a trzeba jeszcze z 5-minutowego wywiadu wyciac 2 minuty!
A w miedzyczasie Balonik spokojnym glosem zapowiada kolejne piosenki i przed radełkiem mozna sobie zajadac kanapki sluchajac Listy i nie byc swiadomym niczego

No mnie się udało , nawet sam byłem zaskoczony. Siedem trójek wystukałem na telefonie raz i za chwilę odebrał Ku3aMartyr pisze:uhm... jak wszyscy chcemy dzwonic to niestety... jest tylko 1 linia telefonicznaGary pisze:Może kiedyś uda się do Ciebie dodzwonić.ku3a pisze:ja tez dziekuje Wam. za... telefony. moze nastepnym razem uda sie kogos z Was trafic
.