ale jak dla mnie rozstawienie wyszło bardzo słabo

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
A ja mam jedno podejrzenieNivo pisze:Nie mam zielonego pojęcia co może wygrać tę listę.
Podejrzewam, że wiem o co chodzi. Wg. mnie to jeden z dwóch faworytów do zwycięstwa.ku3a pisze:a na podium mam jeden utwór, któremu wcale nie wiem czy kibicować...
Też wydaje mi się, o który utwór chodzi. Ja, mimo że bardzo lubię ten utwór to w tej edycji będę zawsze przeciwko niemu głosował.Miszon pisze:Podejrzewam, że wiem o co chodzi. Wg. mnie to jeden z dwóch faworytów do zwycięstwa.ku3a pisze:a na podium mam jeden utwór, któremu wcale nie wiem czy kibicować...
Nivo pisze:Nie mam zielonego pojęcia co może wygrać tę listę.
A pomarańczowe macie?kajman pisze:(...)i nie mam zielonego pojęcia.
Tak samo, tylko odwrotnie:Łucek pisze:pogrom
Hmm, odpowiedziałem podobnym tonem co "zapytanie", wydają mi się niewłaściwe takie próby ingerowania w czyjąś pracę. A co do drugiego, to nic by nie było, napisałem to na marginesie i cieszę się że będzie trochę więcej czasu na oddanie głosu.neon.ka pisze:Przecież Kuba tylko spytał po co tak długo. Nie ma chyba potrzeby takim tonem odpowiadać. [a co by było, gdyby taki układ Ci nie odpowiadał?Neo01 pisze:Kuba, to kajman prowadzi, może oddasz mu prawo ustalania terminów (tym bardziej że nie odbiega znacząco od terminów wcześniejszych edycji). Poza tym mi taki układ odpowiada, bo przez prawie cały nast. tydzień nie będę miał dostępu do neta.]
Witaj w klubie straceńcówNeo01 pisze:(moje obie propozycje też poleciały).