Tak, jestem zły i zawistny, bo nie brałem udziału w akcji "Orzeł może". Nie uśmiecham się, jestem zły, nienawistny i opryskliwy. Jestem wręcz zaprogramowany na hejting.
Nie wiem, czy żartujesz czy tak na serio. Ja też do najprzyjemniejszych nie należę.
Twe ostatnie zdanie zabrzmiało na tyle poważnie, że przyznaję - żartowałem : >.
Pierwsze notowanie z 2 nowościami, 0 bez zmian, 8 w górę i 20 w dół. Nigdy dotąd się nie zdarzyło, by w liczącym 30 pozycji notowaniu, 2/3 utworów spadało. Do tej pory "rekord" to 19 spadających (not. 1502 i 1582).
W czasach, gdy LP3 liczyła 40 utworów w podstawowym zestawieniu, rekord - 21 spadających było w not. 118, 139 i 427, a 20 w dół w not. 100, 115, 121, 376, 378, 419 i 432.
Po raz 36 notowanie (wliczając not. 1), w którym nie było utworów utrzymujących pozycję sprzed tygodnia. Ostatnie to not. 1494.
Lemmy pisze:Jak tak Was czytam, to sobie od razu nucę "Ten dom, ten czas. Za dobry i wygodny dla Was" .
Najmilsze są drobne panie z ogromnym mieszkaniem.
Materialista.
raczej myślący profilaktycznie o zdrowego kręgosłupa zachowanie, toż nie będzie słoik dźwigozaurem przez próg
Martyrce życzę zatygodniowej zapowiedzi Nieba pierwszego (Jiné to nebude...) dobranoc
DarekM pisze:Pierwsze notowanie z 2 nowościami, 0 bez zmian, 8 w górę i 20 w dół. Nigdy dotąd się nie zdarzyło, by w liczącym 30 pozycji notowaniu, 2/3 utworów spadało. Do tej pory "rekord" to 19 spadających (not. 1502 i 1582).
W czasach, gdy LP3 liczyła 40 utworów w podstawowym zestawieniu, rekord - 21 spadających było w not. 118, 139 i 427, a 20 w dół w not. 100, 115, 121, 376, 378, 419 i 432.
Po raz 36 notowanie (wliczając not. 1), w którym nie było utworów utrzymujących pozycję sprzed tygodnia. Ostatnie to not. 1494.
Słoikowi powinno się zrobić łyso. Teraz ma już wszystko - i mnie i statystyki.
Dzięki Darek.
"Heaven" znowu na szczycie? No to są chyba jakieś jaja...
P.S. Kto jeszcze nie zna "Birds" Anouk - szybko się zapoznawać! To naprawdę nie jest gorsze od "Skyfall"
Tomekk pisze:Jaromir ma 29 czerwca koncert w Opolu - już chyba jest gwiazdą w Polsce, bo wystąpi obok Soyki, Kasprzyckiego i Bukartyka
Nie wiem, w jakim kraju żyjesz i jakiego radia słuchasz, ale Nohavica jest gwiazdą w Polsce i w Trójce od kilkunastu lat. Kurde, jak Was czytam, to mam wrażenie, że Wy pierwszy raz o nim usłyszeliście, jak Minulost znalazła się w zestawie do głosowania.