1. jollyroger72słoik pisze:jeśli chodzi o jolki to dziś na forum byli: maciejolek i jollyroger&@>
a jeszcze tyle trzeba znieść< allez>

2. Jak mam rozumieć drugi wers w Twej wypowiedzi?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1. jollyroger72słoik pisze:jeśli chodzi o jolki to dziś na forum byli: maciejolek i jollyroger&@>
a jeszcze tyle trzeba znieść< allez>
polecamkajman pisze:Może sięgnę do oryginału i porównam.
Napisała, jakby przesłuchała... Kłamczucha!lady pisze:nie, bo muzyka pozostaje taka samaLLucky pisze:Przepraszam, pomyliłem przedrostek: "zimnofalowa". Czy teraz brzmi lepiej, Wasza Zimnolubność?
Ja wiem, "ja ze szkoły pamiętam": "z wykopalisk"!lady pisze:( nie powiem skąd mam)
możesz podrzucić na pw. Raz że lubię kopać, a dwa - jeśli to jest ta kopalnia, o której myślę i którą ja już przekopałam prawie całą to mogłeś jednak trafić na nieoryginalną wersję. Tzn. Howlin' tam śpiewa, ale gra Clapton zamiast Sumlina.kajman pisze:A ja dotarłem do całkiem (wydaje mi się) przyzwoitej i... wolę Bonamassę. Swoją drogą mogę powiedzieć, że znalazłem kopalnię... jak ktoś lubi takie rzeczy wykopywać.
słyszałam to chyba w jakiejś audycji. A na pewno słyszałam tam jeden katastrofalny zimnofalowy cover Nalepy ( prawdopodobnie ). Pytanie czy mówimy o tym samym utworze ?LLucky pisze:Napisała, jakby przesłuchała... Kłamczucha!
!> no przecież tak napisałem (na mojej klawiaturze cyfry na ogół wyglądają tak: !@#$%^&*() _ to wcale nie jest trudne do rozszyfrowania)<jollyroger72 pisze:1. jollyroger72słoik pisze:jeśli chodzi o jolki to dziś na forum byli: maciejolek i jollyroger&@>
a jeszcze tyle trzeba znieść< allez>![]()
2. Jak mam rozumieć drugi wers w Twej wypowiedzi?
Zapewne tak, bo mi się podobało.lady pisze:słyszałam to chyba w jakiejś audycji. A na pewno słyszałam tam jeden katastrofalny zimnofalowy cover Nalepy ( prawdopodobnie ). Pytanie czy mówimy o tym samym utworze ?LLucky pisze:Napisała, jakby przesłuchała... Kłamczucha!