lady pisze:wypada tylko mieć nadzieję, że reprezentacja nie zagra na poziomie tej piosenki
mam nadzieję< że nasi kopacze odpadną w grupowych< bo w przeciwnym razie nie będzie można zajrzeć do lodówki (dobrze< że nie mam lodówki)>
Dziwne< wydawało mi się< że to no light już było< a to tylko moje przygody z prądem>
Przyśniłem się wczoraj swemu prawnukowi
Mówi do mnie: "chłopcze<
Ostrzegał cię twój antenat bliźniak?
Miszon pisze:PS. Wybuch butli helu? Myślałem, że hel jest niepalny... .
Hel nie wybucha, bo hel jest szlachetny - podobnie jak Helen.
Ale jak jedno albo drugie jest pod ciśnieniem, to szuka ujścia tej nagromadzonej energii - lepiej wtedy nie być w pobliżu.
Dobra, robaczki, ja wymiękam - mówię "dobranoc" i życzę miłego odbioru!
Co do Koko Euro Spoko na szczęście obcokrajowcy nie usłyszą tekstu, co się akurat tyczy wszystkich piosenek właściwie, np. "w nogach taką petę, kopniemy piłkę na inna planetę", błyskotliwa piosenka Qumpli, która mogłaby wywołać protesty np. Sergio Ramosa.
Niestety muzycznie - już każdy obcokrajowiec będzie nasz kraj utożsamiał z polami, krowami i słabo rozbuowaną strukturą społeczną.
prz_rulez pisze:
Wybacz Lady, ale Twoje komentarze bywają czasami irytujące.
prawda boli
Właśnie takie. Na siłę chcesz zmusić kogoś do wyznawania "jedynego słusznego poglądu" w kwestiach muzycznych.
Ale pomijając to, komentarz o Gotye, któremu życzyłaś, by żył w biedzie i grał marne koncerty w pubach, to była już jazda po bandzie. A może nawet po dwóch.
ADDY pisze:Co do Koko Euro Spoko na szczęście obcokrajowcy nie usłyszą tekstu, co się akurat tyczy wszystkich piosenek właściwie, np. "w nogach taką petę, kopniemy piłkę na inna planetę", błyskotliwa piosenka Qumpli, która mogłaby wywołać protesty np. Sergio Ramosa.
Niestety muzycznie - już każdy obcokrajowiec będzie nasz kraj utożsamiał z polami, krowami i słabo rozbuowaną strukturą społeczną.
barb42 pisze:Hymnu nie obwinią, pozostaje winić Koko.
mam znajomą z rzeczoną fryzurą< na którą mawiało się< Koko Szanel i sugerowało< że wystąpi w nowym programie u Majewskiego pt> "Rozmowy w Koku"
Brodka nasłuchala się yeah yeah yeahs?
2pir pisze:Mogłaby Ania R. nagrać jakąś futbolową na Euro, bo ten PSL z Koko to masakra
wypada tylko mieć nadzieję, że reprezentacja nie zagra na poziomie tej piosenki
tak, tak ... pozostaje mieć nadzieję, ale brak powołania dla KOKOszki z warszawskiej Polonii może - w tych okolicznościach - wywoływać pewne kontrowersje