Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?mara pisze:prawdziwy koniec świat będzie gdy Stonesi się rozpadną..
R.E.M. jeszcze wrócą do dychy.
O Beirucik, Santa Fe bym wolał ale nie grymaszę.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?mara pisze:prawdziwy koniec świat będzie gdy Stonesi się rozpadną..
Super!!! Moja siostra skończyła i obroniła się dokładnie rok temu na twoim wydzialemichal91d pisze:Geodezja i kartografiamarsvolta pisze:a twój kierunek to? jeśli wolno spytać![]()
Bartlovitz & Revonodge.ADDY pisze:Może mi ktoś powiedzieć, co wypadło?
Przyjemne, ale nie powala.lady pisze:A co w takim razie sądzisz o " Bird Of Paradise " Snowy White'a ?kajman pisze:No to chyba nie lubię utworów z paradise w tytule.
No to polecam ostatnią płytę Hypnos 69 (tytuł Legacy). Słyszałeś?KogutW pisze:Przydałby się jakiś genialny prog-rock na liście.
To ja Ciebie muszę na coś nawrócić. Wolisz Aquę, Timbalanda czy nowe Blondie?saferłel pisze:Teraz tylko Was trzeba nawracać
Obie wersje bardzo lubię. To chyba kwestia piosenki.ADDY pisze:Posłuchajcie "Hit me baby one more time" Travisa, miła odmiana
Ja nie będę narzekać w takiej sytuacji, jeśli:michal91d pisze:a najbardziej w tym roku akademickim drażni mnie to, że trzy razy w tygodniu będę miał zajęcia od 17 do 20. Prawie jak studia wieczorowe...
Takie komentarze tylko mnie zachęcają do kolejnych przesłuchań. Poza tym - no po prostu - "fun fun fun fun". Jak już dzisiaj gdzieś pisałem - są utwory do zabawy i są utwory do zadumy.grawitacja pisze:ałł... nieprawda.
znam parę bardziej przereklamowanych.krzysiek83 pisze:Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?
michal91d pisze:Geodezja i kartografiamarsvolta pisze:a twój kierunek to? jeśli wolno spytać![]()
Nonono i Gulag Orchestra. To były cudne utwory. Są.abja pisze:Goshen Beirutu bardziej mnie brało za serce...nie mówiąc o Nantes
No moim zdaniem dobry, nie więcej.bear pisze:bo pomimo Waving to nadal jest świetny zespół.
Ja będę miał kilka razy od 8 do 21 (z przerwą w środku), więc i tak masz nieźleprz_rulez pisze:a najbardziej w tym roku akademickim drażni mnie to, że trzy razy w tygodniu będę miał zajęcia od 17 do 20. Prawie jak studia wieczorowe...
zgadzam się. Z tym że ja i te i tamte znajduję poza muzyką " pop ".prz_rulez pisze:są utwory do zabawy i są utwory do zadumy.
Głosujemy, głosujemyKogutW pisze:Ludzie! Głosujcie na "East Harlem".
Ja bym jeszcze dorzucił "Postcards From Italy". Beirut - piękna sprawa.minkomplikacja pisze:Nonono i Gulag Orchestra. To były cudne utwory. Są.abja pisze:Goshen Beirutu bardziej mnie brało za serce...nie mówiąc o Nantes
Nie no jasne, są jak Pearl Jam czy Sex Pistols, ale stopień przereklamowania TRS jest najwyzszy.Gdzie im do rówieśników z Moody Blues, Animalsów czy The Who.lady pisze:znam parę bardziej przereklamowanych.
Tu pelno wyznawców tego albumu, wstyd nie znaćkajman pisze:No to polecam ostatnią płytę Hypnos 69 (tytuł Legacy). Słyszałeś?
To akurat wiedziałem, ale w tym kontekście kompletnie mi nie pasował.michal91d pisze:New Musical Express, taka gazeta, raczej nie lubią Coldplaykajman pisze:Co to jest NME?![]()
muszę to napisać...saferłel pisze:.Dzięki Wam, chłopcy![]()
o ile się orientuję to będzie jeszcze jedna osoba z forum na GiKPaTToN pisze:michal91d pisze:Geodezja i kartografiamarsvolta pisze:a twój kierunek to? jeśli wolno spytać![]()
Studiuję to samo (tylko gdzie indziej) będziemy mieli kolejnego geodetę na forum
oj, tak to w ogóle bym nie chciał. Ale chyba w jeden dzień będę miał na 10, później 1,5h przerwy, potem znowu coś, przerwa i 17-20..falcoeagle pisze:Ja będę miał kilka razy od 8 do 21 (z przerwą w środku), więc i tak masz nieźle.
Hola, hola. Stawianie Blondie w tym towarzystwie to jest przesada. Blondie 30 lat temu robili naprawdę świetny pop (chociaż wolę na to mówić punk/new waveprz_rulez pisze:To ja Ciebie muszę na coś nawrócić. Wolisz Aquę, Timbalanda czy nowe Blondie?
A wręcz przeciwnie, bo to u drugiego Owczarkaprz_rulez pisze: O, a u kogo takie cuda? A, już wiem, pewnie u doktora Wilczura. W końcu "Ich bin mir absolut klar, ich trag den Namen Monster"...
michal91d pisze:Geodezja i kartografia![]()
Właściwie to się zgadzam. Chyba jedyny z tych największych zespołów, który mi się zupełnie nie podoba.krzysiek83 pisze:Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?
Cóż, ja miałem od 7:15 (pobudka 5:20-5:30) do 20:00 (powrót po 20:30) z minimalnymi przerwami, za to z potrójnym (czy nawet poczwórnym) ganianiem w ciągu dnia, więc...Ja będę miał kilka razy od 8 do 21 (z przerwą w środku), więc i tak masz nieźle.