Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?mara pisze:prawdziwy koniec świat będzie gdy Stonesi się rozpadną..
R.E.M. jeszcze wrócą do dychy.
O Beirucik, Santa Fe bym wolał ale nie grymaszę.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?mara pisze:prawdziwy koniec świat będzie gdy Stonesi się rozpadną..
Super!!! Moja siostra skończyła i obroniła się dokładnie rok temu na twoim wydzialemichal91d pisze:Geodezja i kartografiamarsvolta pisze:a twój kierunek to? jeśli wolno spytać

Bartlovitz & Revonodge.ADDY pisze:Może mi ktoś powiedzieć, co wypadło?
Przyjemne, ale nie powala.lady pisze:A co w takim razie sądzisz o " Bird Of Paradise " Snowy White'a ?kajman pisze:No to chyba nie lubię utworów z paradise w tytule.
No to polecam ostatnią płytę Hypnos 69 (tytuł Legacy). Słyszałeś?KogutW pisze:Przydałby się jakiś genialny prog-rock na liście.
To ja Ciebie muszę na coś nawrócić. Wolisz Aquę, Timbalanda czy nowe Blondie?saferłel pisze:Teraz tylko Was trzeba nawracać
Obie wersje bardzo lubię. To chyba kwestia piosenki.ADDY pisze:Posłuchajcie "Hit me baby one more time" Travisa, miła odmiana
Ja nie będę narzekać w takiej sytuacji, jeśli:michal91d pisze:a najbardziej w tym roku akademickim drażni mnie to, że trzy razy w tygodniu będę miał zajęcia od 17 do 20. Prawie jak studia wieczorowe...
Takie komentarze tylko mnie zachęcają do kolejnych przesłuchań. Poza tym - no po prostu - "fun fun fun fun". Jak już dzisiaj gdzieś pisałem - są utwory do zabawy i są utwory do zadumy.grawitacja pisze:ałł... nieprawda.
znam parę bardziej przereklamowanych.krzysiek83 pisze:Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?

michal91d pisze:Geodezja i kartografiamarsvolta pisze:a twój kierunek to? jeśli wolno spytać
 Studiuję to samo (tylko gdzie indziej) będziemy mieli kolejnego geodetę na forum
  Studiuję to samo (tylko gdzie indziej) będziemy mieli kolejnego geodetę na forum   
Nonono i Gulag Orchestra. To były cudne utwory. Są.abja pisze:Goshen Beirutu bardziej mnie brało za serce...nie mówiąc o Nantes
No moim zdaniem dobry, nie więcej.bear pisze:bo pomimo Waving to nadal jest świetny zespół.
Ja będę miał kilka razy od 8 do 21 (z przerwą w środku), więc i tak masz nieźleprz_rulez pisze:a najbardziej w tym roku akademickim drażni mnie to, że trzy razy w tygodniu będę miał zajęcia od 17 do 20. Prawie jak studia wieczorowe...
 .
.zgadzam się. Z tym że ja i te i tamte znajduję poza muzyką " pop ".prz_rulez pisze:są utwory do zabawy i są utwory do zadumy.
Głosujemy, głosujemyKogutW pisze:Ludzie! Głosujcie na "East Harlem".

Ja bym jeszcze dorzucił "Postcards From Italy". Beirut - piękna sprawa.minkomplikacja pisze:Nonono i Gulag Orchestra. To były cudne utwory. Są.abja pisze:Goshen Beirutu bardziej mnie brało za serce...nie mówiąc o Nantes
Nie no jasne, są jak Pearl Jam czy Sex Pistols, ale stopień przereklamowania TRS jest najwyzszy.Gdzie im do rówieśników z Moody Blues, Animalsów czy The Who.lady pisze:znam parę bardziej przereklamowanych.
Tu pelno wyznawców tego albumu, wstyd nie znaćkajman pisze:No to polecam ostatnią płytę Hypnos 69 (tytuł Legacy). Słyszałeś?
 Dobrze, że kajman reklamuje.
  Dobrze, że kajman reklamuje.To akurat wiedziałem, ale w tym kontekście kompletnie mi nie pasował.michal91d pisze:New Musical Express, taka gazeta, raczej nie lubią Coldplaykajman pisze:Co to jest NME?
muszę to napisać...saferłel pisze:.Dzięki Wam, chłopcy
 wypadli u mnie z listy i od razu taki komunikat
 wypadli u mnie z listy i od razu taki komunikat 
o ile się orientuję to będzie jeszcze jedna osoba z forum na GiKPaTToN pisze:michal91d pisze:Geodezja i kartografiamarsvolta pisze:a twój kierunek to? jeśli wolno spytać

oj, tak to w ogóle bym nie chciał. Ale chyba w jeden dzień będę miał na 10, później 1,5h przerwy, potem znowu coś, przerwa i 17-20..falcoeagle pisze:Ja będę miał kilka razy od 8 do 21 (z przerwą w środku), więc i tak masz nieźle.
Hola, hola. Stawianie Blondie w tym towarzystwie to jest przesada. Blondie 30 lat temu robili naprawdę świetny pop (chociaż wolę na to mówić punk/new waveprz_rulez pisze:To ja Ciebie muszę na coś nawrócić. Wolisz Aquę, Timbalanda czy nowe Blondie?
 ), mieli absolutnie genialne numery. A teraz to nie wiem
 ), mieli absolutnie genialne numery. A teraz to nie wiem  
A wręcz przeciwnie, bo to u drugiego Owczarkaprz_rulez pisze: O, a u kogo takie cuda? A, już wiem, pewnie u doktora Wilczura. W końcu "Ich bin mir absolut klar, ich trag den Namen Monster"...
 . A konkretnie duecik:Tony Bennett i Lady Gaga.
 . A konkretnie duecik:Tony Bennett i Lady Gaga.   .
 .michal91d pisze:Geodezja i kartografia

witaj w klubie!
  witaj w klubie! 
Właściwie to się zgadzam. Chyba jedyny z tych największych zespołów, który mi się zupełnie nie podoba.krzysiek83 pisze:Masz na myśli najbardziej przereklamowany zespół świata The Rolling Stones?
Cóż, ja miałem od 7:15 (pobudka 5:20-5:30) do 20:00 (powrót po 20:30) z minimalnymi przerwami, za to z potrójnym (czy nawet poczwórnym) ganianiem w ciągu dnia, więc...Ja będę miał kilka razy od 8 do 21 (z przerwą w środku), więc i tak masz nieźle.