Takie pytania to można kierować do ściętych drzew.
do ściętych to może już niekoniecznie, bo raz, że z martwym nie pogadasz, a dwa, że wtedy można już sobie samodzielnie policzyć. ja bym zapytała żywe drzewko.
Tzn. wszystko co jest związane z Forum tym, tamtym i może jeszcze owym...
Bo belki ststycznie niewyznaczalnej chyba nie liczyłeś?
Nie podejrzewam także, abyś obliczył prędkość lotu muchy, o której dziś rano (albo w środę w TuBaronie, mogę mieć omamy słuchowe)
śpiewała Kasia Nosowska po teksańsku.
krzysiek83 pisze:chyba najbardziej drażniąca mnie gitara na świecie.
Santany ? No weeeź, on pięknie gra. A mnie dźwięki gitary nigdy nie drażnią - już bardziej gitarzyści którzy nie umieją na nich grać, albo grają w sposób którego nie lubię
adameria pisze:...
Bo belki ststycznie niewyznaczalnej chyba nie liczyłeś?
Nie podejrzewam także, abyś obliczył prędkość lotu muchy, o której dziś rano (albo w środę w TuBaronie, mogę mieć omamy słuchowe)
śpiewała Kasia Nosowska po teksańsku.
Kajman pewnie belki statycznie niewyznaczalnej nie liczył, ale...
...Ale statystycznie nieprzewidywalne coś - pewnie tak
Ostatnio zmieniony pt sty 21, 2011 10:26 pm przez macor70, łącznie zmieniany 1 raz.
| 8 | 7 | 16 | -1 | Na plażach Zanzibaru - Grzegorz Turnau i Sebastian Karpiel-Bułecka | PL |
Jest nowy singiel do głosowania!!!
jakoś mnie nie rusza. w ogóle z tej płyty nic oprócz Zazni mnienie rusza. nuda, Panie. nie wiem, czy nie najsłabsza jego płyta. a Zanzi przynajmniej jest energiczne i chwyta.
uzi pisze:do ściętych to może już niekoniecznie, bo raz, że z martwym nie pogadasz
"...jeden z tych pseudodialogów, w których mówiącemu jest zupełnie obojętne czy partner odpowiada, czy też nie, byleby tylko był naprzeciw niego, byle coś było naprzeciw niego, cokolwiek, jakaś twarz, jakieś nogi wystające z lodu..."
uzi, ty zdaj może tę maturę w zerówce czy co, bo już stanowczo tu Ciebie brak.
Ostatnio zmieniony pt sty 21, 2011 10:28 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
uzi pisze:akoś mnie nie rusza. w ogóle z tej płyty nic oprócz Zazni mnienie rusza. nuda, Panie. nie wiem, czy nie najsłabsza jego płyta. a Zanzi przynajmniej jest energiczne i chwyta.
Nie zgadzam się z Tobą, ale to jest kwestia gustu i nie tylko...