Coś się koleżance chyba trochu pokiełbasiło z tym kto jest przeciwko i za czym?mara pisze:lady pisze:Domyślam się, że Ty nie masz nic przeciwko innej muzyce ale KonradKombajn i Neo1 chyba mają.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Coś się koleżance chyba trochu pokiełbasiło z tym kto jest przeciwko i za czym?mara pisze:lady pisze:Domyślam się, że Ty nie masz nic przeciwko innej muzyce ale KonradKombajn i Neo1 chyba mają.

pozdrowienia dla oblubieńców.
 pozdrowienia dla oblubieńców. 
sulko pisze:Miałem się takim mianować na bieżmowanie, ale pozostałem przy KubieNivo pisze:Na tej liście nie widzę najważniejszego
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwadrat_%28imi%C4%99%29
 To w zasadzie zupełnie identycznie jak ja.
 To w zasadzie zupełnie identycznie jak ja.pierwsze słyszę... <ręka w górę>albarn pisze:Kto zamierza kupic Autobiografię Grabaża ręka w górę!
Neo01 raczej nie ...mara pisze: Domyślam się, że Ty nie masz nic przeciwko innej muzyce ale KonradKombajn i Neo1 chyba mają.

i ja też mammara pisze:Domyślam się, że Ty nie masz nic przeciwko innej muzyce ale KonradKombajn i Neo1 chyba mają.

ten utwór to jakiś nawiązanie i uzupełnienie od Abd3mz do Neonki?sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 10 | 11 | 8 | +1 | Every Little Thing She Does Is Magic - Sting | ZG |

Ja też na bierzmowaniu KubaNivo pisze:sulko pisze:Miałem się takim mianować na bieżmowanie, ale pozostałem przy KubieNivo pisze:Na tej liście nie widzę najważniejszego
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwadrat_%28imi%C4%99%29To w zasadzie zupełnie identycznie jak ja.

No to jak to się mówi zwracam honor Wam obu.KonradKombajn pisze:i tu sie mylisz gdyz slucham i trzy kwadranse jazzu i manniaka i nawet csm. to ze nie lapie zabawnosci utworu brodki nie znaczy ze jestem ograniczony.mara pisze:Domyślam się, że Ty nie masz nic przeciwko innej muzyce ale KonradKombajn i Neo1 chyba mają.

Witaj Szymek, od razu pragnę sie z Toba zgodzić i zachęcić do głosowania na Hurts na naszej forumowej liście, tam radzi sobie zdecydowanie lepiej, a jak oceniasz całą płytę Hurts?Szymek79 pisze:Hej, Witam wszystkich.
Słucham listy od 1993 roku i muszę przyznać , że ten rok jest wyjątkowo słaby jeśli chodzi o tegoroczne przeboje, "Amnezja" wyprzedziła '"Your Decision", "Już" wyprzedziło "Resistance" a fantastyczne "Wonderful Life" nawet nie mieści się w poczekalni, które pewnie gdyby było sygnowane przez Depeche Mode od kilku tygodni byłoby na 1.
Mają teraz nowy ładny teledysk, może sobie jeszcze poradzą. O Amnezji już wspominałem szkoda, że wyprzedziła Alice!Szymek79 pisze:Hej, Witam wszystkich.
Słucham listy od 1993 roku i muszę przyznać , że ten rok jest wyjątkowo słaby jeśli chodzi o tegoroczne przeboje, "Amnezja" wyprzedziła '"Your Decision", "Już" wyprzedziło "Resistance" a fantastyczne "Wonderful Life" nawet nie mieści się w poczekalni, które pewnie gdyby było sygnowane przez Depeche Mode od kilku tygodni byłoby na 1.
niezły tytułmacor70 pisze:ten utwór to jakiś nawiązanie i uzupełnienie od Abd3mz do Neonki?
 No tak dzisiaj Helen musiała ustąpić...
 No tak dzisiaj Helen musiała ustąpić... http://www.strachynalachy.art.pl/?p=new_view&id=141Yacy pisze:pierwsze słyszę... <ręka w górę>albarn pisze:Kto zamierza kupic Autobiografię Grabaża ręka w górę!

Ostatnio była chyba przed 8.Yacy pisze:edit: aj zapomniałem, że Helen na 10 tylko u Balonika...

Kod: Zaznacz cały
|   9 |  12 |   31 |    +3 | Just Breathe - Pearl Jam                                              | ZG   |

No właśnie - to Ty powinieneś tego ślubu udzielać.zbyszu pisze:No Nowożeńcy - trzymajcie się. O której godzinie Godzina Zero? Bo jutro tez działam, o 17.00 i o 18.00
Całkowicie zasłuzenie. Przepiekneeeeemarsvolta pisze:No to Pearl Jam wyprzedził Green Daya "Boulevard of Broken Dreams" i jest już na 40.!
a ja tylko Konradowi, bo Neo01 przecie nie był przeciwmara pisze:No to jak to się mówi zwracam honor Wam obu.

marsvolta pisze:No to Pearl Jam wyprzedził Green Daya "Boulevard of Broken Dreams" i jest już na 40.!

Mi wychodzi, że na 39 miejscu już jest.marsvolta pisze:No to Pearl Jam wyprzedził Green Daya "Boulevard of Broken Dreams" i jest już na 40.!