Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
1981 pisze:"November Rain"... jeden z utworów, których używam w czasie lekcji angielskiego. Moi uczniowie są zawsze wzruszeni i mówią "to takie piękne!"...
Podeślij mi swój zestaw takich piosenek na PW, chętnie się z nich pouczę czegoś
sparrhawk pisze:Teraz to ja się pożalę. Mój absolutny numer 1 wszech czasów, nawet przed Alan Parsons Project. Miałem cichą nadzieję, że skoro inne idą do góry, to może November Rain wejdzie do dziesiątki. Trudno, nie udało się. Siódma moja.
Widzę, że nie tylko co do "Love Comes Tumbling" mamy takie samo zdanie. "November Rain" to również mój absolutny nr 1 EVER.
lady pisze:Witam ! Zostawiłam gości przy stole, żeby wtrącić parę słów komentarza do tegorocznego Topu ... Ludzie, co tu się wyprawia ??? Wczoraj zbieraliśmy szczęki z podłogi, no ale przed chwilą znowu poopadały ... będziemy zbierać do jutra O, November Rain ...
Jak wyżej będzie np Myslovitz to wyłączam radio
Ja swojej szukam od wczoraj pożywiam sie tylko płynnym...............................
Geephard pisze:
Daj spokój... daj ludziom słuchać tego co chcą. Inny gust nie znaczy gorszy. Dlaczego Ty masz być wyznacznikiem tego co najlepsze.
Owszem nie znaczy. Ale tutaj mamy do czynienia z bardzo konkretnym gustem, o którym możemy powiedzieć, że jest gorszy (pod względem wszelkich wartości muzycznych!).
Każdy ma spersonalizowane gusta, ale pewien ogólny pogląd na to co ważne wykreował się sam i jest wynikiem docenienia pewnych cech charakteru. Nikt z nas nie krzyczy - "wszystko musi być jak ja powiem".
Geephard pisze:
Kto będzie chciał wrócić do klasyki wróci... Przecież to czego słucha dzisiejsza młodzież nie ma wpływu na Ciebie
Właśnie, że ma! Tworzymy razem społeczeństwo, wpływamy na siebie cały czas. Doskonalmy się, a nie dajmy się zgnieść w badziewiu.
Mimo że uważam ten utwór za nieprzesadnie dobry, przeciętny jak na Gunsów (gdyby wyciąć kilka pierwszych minut to byłby lepszy, bo ostatnia jest genialna), ale powinien być w top20 mimimum. Z tym topem to w ogóle w tym roku jest tak, że niekoniecznie moje ulubione utwory są za nisko, lecz za nisko są utwory, które moim zdaniem w takim topie powinny być znacznie wyżej.
1981 pisze:"November Rain"... jeden z utworów, których używam w czasie lekcji angielskiego. Moi uczniowie są zawsze wzruszeni i mówią "to takie piękne!"...
Podeślij mi swój zestaw takich piosenek na PW, chętnie się z nich pouczę czegoś
Mam jeszcze "Bohemian Rhapsody" i "Thriller". I szykuję "No Ordinary Love" pięknej Sade
1981 pisze:Mam jeszcze "Bohemian Rhapsody" i "Thriller". I szykuję "No Ordinary Love" pięknej Sade
Fajne wybory Sade teraz nagrywają nowy album. Będzie czego posłuchać. A do swojego zestawu tekstów dorzuć koniecznie ''Being Boring''. To jest dopiero piękny tekst