1365, 29.03.2008

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

ku3a

Post autor: ku3a »

dolaczam sie do podziewan od neon.ki! czasem intencje sa wazniejsze niz efekt, dzieki!
dzis poznalem wyniki notowania tak jak za poczatkowych czasow internetowych, sprzed ery forum. odkrywalem sobie kolejne miejsce, przelaczalem sie na robienie czegos innego, troche na czytanie forum i wracalem by poznac kolejne miejsce :-). teraz juz skonczylem. chyba trzeba juz isc spac, prawda? :roll: :mrgreen:
kajman

Post autor: kajman »

DarekM pisze:Doliczyłem się trzech nowości, 3 bez zmian, 13 do góry i 11 w dół. Dotychczas taki układ zdarzył się trzykrotnie: w not. 255, 298 (oba w 1987r.) oraz w not. 945 tj. 8 lat i trzy tygodnie temu.
No proszę, a wyglądało na taki układ, który powinien zdarzać się bardzo często. No może nie ostatnio, bo 3 nowości to jednak rarytas.
kajman

Post autor: kajman »

ksch pisze:
prz_rulez pisze:Głosujcie na Hot Chip
Prędzej zagłosuję na "Apologize", niż na Hot Chip :P
Ja tam zagłosuję na Hot Chip. Na koszmarlistę. :lol:
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Komentarz całościowy:
Gary pisze:
kajman pisze: Jak dla mnie to prawie wszystko, byli nie pewien debiut z pominięciem poczekalni.
Myślisz o "Hydropiekło......"? Szczerze mówiąc nie wiem co Wy widzicie w tym utworze. :)
Mam nadzieję, że kajman nie uważa Hydropiekłowstąpienia za koszmar. :) [Dalej widzę, że nie. :)]
Martyr pisze:Ciekawa jestem czy abd3mz wyskoczył z łóżka... :wink: na dzwięk tego Lao Che...? :)
Nie wyskoczył. ;-)
kajman pisze:A Timbaland to pseudo Justina Timberlake'a?
Myślałem, że tak, ale sprawdziłem:
wikipedia pisze:Timbaland, właśc. Timothy Mosley (ur. 10 marca 1971) – amerykański producent hip-hopowy i R&B.

Zrobił podkłady muzyczne (tzn. beaty) do wielu piosenek.
Mr. Dark pisze:ja też przeglądam te foty i nikogo oprócz Niedźwieckiego to nie kojarzę ...
Ja przeglądałem zdjęcia z poprzednich zlotów (http://jacek.uci.agh.edu.pl/lp3/zloty/) , więc mam ułatwione zadanie (ale ja jestem mały detektyw ;)).
zeta pisze:Adalka pięknie śpiewa, żałuje tylko, że widziałam teledysk...
W takim razie może dołączysz do Klubu Ludzi Nie Oglądających Teledysków? :-)
Yacy pisze:Obejrzałem zdjęcia z wtorku. No i mam jedną myśl:

Z.A.Z.D.R.O.Ś.Ć.

i wcale się tego nie wstydzę...
Ja mam jeszcze jedną, a jakbym głębiej poszukał to może i kolejną bym znalazł. ;)

@Lao Che - to myślę, że już wszyscy moje zdanie znają, więc się nie będę powtarzał.

Wyniki testu:
- słychać LP3 pod kołdrą. ;)
- udało misie zanotować tytuły wszystkich utworów
Wnioski: Lista broni się (zarówno muzycznie jaki i poza muzycznie) nawet bez forum. :)
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

zeta pisze:
prz_rulez pisze:
Mi się podoba, ale do końca nie kapuję o co w nim chodzi...
artystycznie jest o.k., ale przekaz dołujący...
A ja myślałem, że tu wszyscy lubią dołujące przekazy :lol:
kajman pisze:Ja tam zagłosuję na Hot Chip. Na koszmarlistę.
Pozwolisz, że się nie dołączę :wink:
zeta

Post autor: zeta »

abd3mz pisze:
W takim razie może dołączysz do Klubu Ludzi Nie Oglądających Teledysków? :-)
Juz teraz prawie ich nie ogladam. Teledysk jednak mocno determinuje interpretację; czasami efekt jest pozytywny, a czasami działa niekorzystnie na odbiór. W przypadku Nic nie pachnie jak Ty oglądajac teledysk mialam wrażenie, ze to jakas farsa...I wcale nie dlatego, że nie mogę sobie wyobrazić dojrzalej miłosci u schyłku życia
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

zeta pisze:Juz teraz prawie ich nie ogladam. Teledysk jednak mocno determinuje interpretację; (...)
Ja od jakiegoś czasu właśnie dlatego nie oglądam w ogóle. Dla mnie nie ma znaczenia czy wrażenie jest pozytywne czy negatywne, ale to że przysłania ono wrażenia muzyczne, a tego nie chcę. Chyba ostatni jaki widziałem to The Pretender (nie licząc Jozina).
ODPOWIEDZ