dzis poznalem wyniki notowania tak jak za poczatkowych czasow internetowych, sprzed ery forum. odkrywalem sobie kolejne miejsce, przelaczalem sie na robienie czegos innego, troche na czytanie forum i wracalem by poznac kolejne miejsce

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No proszę, a wyglądało na taki układ, który powinien zdarzać się bardzo często. No może nie ostatnio, bo 3 nowości to jednak rarytas.DarekM pisze:Doliczyłem się trzech nowości, 3 bez zmian, 13 do góry i 11 w dół. Dotychczas taki układ zdarzył się trzykrotnie: w not. 255, 298 (oba w 1987r.) oraz w not. 945 tj. 8 lat i trzy tygodnie temu.
Mam nadzieję, że kajman nie uważa Hydropiekłowstąpienia za koszmar.Gary pisze:Myślisz o "Hydropiekło......"? Szczerze mówiąc nie wiem co Wy widzicie w tym utworze.kajman pisze: Jak dla mnie to prawie wszystko, byli nie pewien debiut z pominięciem poczekalni.
Nie wyskoczył.Martyr pisze:Ciekawa jestem czy abd3mz wyskoczył z łóżka...na dzwięk tego Lao Che...?
Myślałem, że tak, ale sprawdziłem:kajman pisze:A Timbaland to pseudo Justina Timberlake'a?
wikipedia pisze:Timbaland, właśc. Timothy Mosley (ur. 10 marca 1971) – amerykański producent hip-hopowy i R&B.
Zrobił podkłady muzyczne (tzn. beaty) do wielu piosenek.
Ja przeglądałem zdjęcia z poprzednich zlotów (http://jacek.uci.agh.edu.pl/lp3/zloty/) , więc mam ułatwione zadanie (ale ja jestem mały detektywMr. Dark pisze:ja też przeglądam te foty i nikogo oprócz Niedźwieckiego to nie kojarzę ...
W takim razie może dołączysz do Klubu Ludzi Nie Oglądających Teledysków?zeta pisze:Adalka pięknie śpiewa, żałuje tylko, że widziałam teledysk...
Ja mam jeszcze jedną, a jakbym głębiej poszukał to może i kolejną bym znalazł.Yacy pisze:Obejrzałem zdjęcia z wtorku. No i mam jedną myśl:
Z.A.Z.D.R.O.Ś.Ć.
i wcale się tego nie wstydzę...
A ja myślałem, że tu wszyscy lubią dołujące przekazyzeta pisze:artystycznie jest o.k., ale przekaz dołujący...prz_rulez pisze:Mi się podoba, ale do końca nie kapuję o co w nim chodzi...zeta pisze:Adalka pięknie śpiewa, żałuje tylko, że widziałam teledysk...
Pozwolisz, że się nie dołączękajman pisze:Ja tam zagłosuję na Hot Chip. Na koszmarlistę.
Juz teraz prawie ich nie ogladam. Teledysk jednak mocno determinuje interpretację; czasami efekt jest pozytywny, a czasami działa niekorzystnie na odbiór. W przypadku Nic nie pachnie jak Ty oglądajac teledysk mialam wrażenie, ze to jakas farsa...I wcale nie dlatego, że nie mogę sobie wyobrazić dojrzalej miłosci u schyłku życiaabd3mz pisze:W takim razie może dołączysz do Klubu Ludzi Nie Oglądających Teledysków?zeta pisze:Adalka pięknie śpiewa, żałuje tylko, że widziałam teledysk...
Ja od jakiegoś czasu właśnie dlatego nie oglądam w ogóle. Dla mnie nie ma znaczenia czy wrażenie jest pozytywne czy negatywne, ale to że przysłania ono wrażenia muzyczne, a tego nie chcę. Chyba ostatni jaki widziałem to The Pretender (nie licząc Jozina).zeta pisze:Juz teraz prawie ich nie ogladam. Teledysk jednak mocno determinuje interpretację; (...)