eee... witam wszystich.
choc Wy juz bedziecie sie zegnac.
ja dopiero teraz w domu, choc z drugiej strony "juz", bo jeszcze pol godziny temu na Mysliwieckiej. Dzieki, Bobby, za podwozke.
zaraz sobie poczytam coscie tu popisali
To ja już uciekam. Fajnie sie komentowało, gdyz dawno tego nie robiłem, ale niestety krótko.
No i nowi forumowicze się pojawili! Mam nadzieje, ze nie na chwilę
tadzio3 pisze:To ja już uciekam. Fajnie sie komentowało, gdyz dawno tego nie robiłem, ale niestety krótko.
No i nowi forumowicze się pojawili! Mam nadzieje, ze nie na chwilę
Mam nadzieje obiecać, że nie na chwile...
Było bardzo miło.... pozdrwaiam
Campari pisze:10000x bardziej wole Nelly F. z tym singlem niz bardzo nieudane nowe Raz Dwa Trzy
Raz Dwa Trzy ledwo trawię... może dlatego, że nie przepadam za Młynarskim....
1 (b/z). Ja wolę Młynarskiego w oryginale, a wersja Raz Dwa Trzy to nie pierwszy dowód, że pokonać poprzeczkę zawieszoną przez pana Wojtka nie jest tak łatwo.
Racja. Wersja Młynarskiego jest genialna. Ostatnio sobie słuchałem. A wersja Raz, Dwa, Trzy troche inna, ale równiez na wysokim poziomie.
ku3a pisze:eee... witam wszystich.
choc Wy juz bedziecie sie zegnac.
ja dopiero teraz w domu, choc z drugiej strony "juz", bo jeszcze pol godziny temu na Mysliwieckiej. Dzieki, Bobby, za podwozke.
zaraz sobie poczytam coscie tu popisali
Widzę, że jesteś ostatnio etatowym bywalcem na Myśliwieckiej PS. Może jakieś podchody do prowadzenia listy
e tam, dzisiaj Helen nagrywala telefony i tylko przez pierwsza godzine mialem cos do roboty, a wiec w koncu po 21.00 sie zerwalem wczesniej. Przynajmniej sobie z Bobbym dlugo pogadalem .
tadzio3 pisze:Widzę, że jesteś ostatnio etatowym bywalcem na Myśliwieckiej
tak jakos wyszlo .
za 2 tygodnie tez na pewno bede, ale to juz z innego powodu i o tem potem w innym watku.
a za tydzien juz bedzie jszmiles, wiec chyba nie ma sensu, zebym ja tez przychodzil.
tadzio3 pisze:Nie ważne ile się zarejestrowało, ale ile udziela się
Mam dokładnie takie samo zdanie! Lepiej mniejsza ilość aktywnych Forumowiczów, niż (przepraszam!) stado ,,martwych dusz'' — już tracę orientację które wpisy generują automaty, a kto jest żywym użytkownikiem naszego Forum. Ale to zupełnie inny temat!