1331 (03.08.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
Czytając ten temat jako, że nie mogłem słuchac w piątek listy jestem troche zniesmaczony komentarzami kilku użytkowników. Aż odechciało mi się cokolwiek komentować. Zawsze fajan atmosfera została zabita. Przekomarzanie się na temat róznych utworów i gatunków muzycznych jest nawet wskazane, ale obrazanie się juz nie bardzo...
juz jest tylko piecdziesiatkaRobinson pisze:No to łapiemy póki jest:Gabram pisze:A na stronie Trójki całe notowanie 1331 do 127 miejsca
http://www.polskieradio.pl/trojka/lp3/a ... px?id=1331
1 6 8 MAKES ME WONDER - Maroon 5 (Universal)
(...)
127 P NEW WAVE WIPE-OUT - Gods Of Blitz (Universal)

he, he....ale atmosfera! Poczytałem sobie posty, a listę muszę sobie posłuchać, bo słuchałem tylko między 20-21. Zresztą owinięty w śpiwór w stanie podgorączkowym.
Trochę wcześniej podczytywałem, ale z komórki to strasznie niewygodne. Z tego co słyszałem to Balonik sprawdził się bardzo dobrze w tym szczególnym dniu. Jaka będzie przyszłość listy? Czas pokaże. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze, choć jak na razie na stronie trójki widzę, że w piątek chyba lista podobna do poprzedniej.

Trochę wcześniej podczytywałem, ale z komórki to strasznie niewygodne. Z tego co słyszałem to Balonik sprawdził się bardzo dobrze w tym szczególnym dniu. Jaka będzie przyszłość listy? Czas pokaże. Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze, choć jak na razie na stronie trójki widzę, że w piątek chyba lista podobna do poprzedniej.
Mam wrażenie, że ktoś z nas nie zrozumiał jszmilesa. Ja nadak uważam (mimo cytowanego tutaj komentarza), że ten prezent od Bartka to jest kompletna lista kolejnych miejsc w ostatnim notowaniu do 120któregoś, a to jest moim zdaniem niezwykle pasjonująca lektura. Ten komentarz znajdował się bezpośrednio pod postem prz_ruleza.bobby-x pisze:kajman pisze:Najlepiej, gdyby takie prezenty były co tydzień. Jak dla mnie to pasjonująca lektura i chciałbym ją czytać co tydzień.Czy pasjonująca lektura? nie wiem ale na pewno są podane czasy utworów z poczekalni które jak wiadomo nie są grane w całosci.jszmiles pisze:hmmm zrobilem to raz, 1. i ostatni bo dobrze wiem ze nie mozna, mądralo.
Tylko po to, żeby pokazać ze lista wyglądala w tym tyg inaczej niz zwykle...
No dobra Kubo- skoro mówisz, że sie nie da, to znajdę inny sposób.
Za czasów Niedźwiedzia można było dużo więcej niż głupią kartke z listą. Nie wiem jak będzie teraz??? Muszę wpadać w każdy piątek około 19:00 na Myśliwiecką i terroryzować całą załogę listy.