Wojtasss pisze:marsvolta
takiej żenady jak ty słuchasz to szkoda wogóle tworzyc co ty masz nascie lat czy co
Z tego co wiem to marsvolta słucha całkiem niezłej muzyki.
człowieku ja ci nie mówie co masz słuchac lubie pierwsza płyte marsvolty przede wszystkim inertiatic esp czy eriatarke ale z takich powodów których ty chyba nie pojmiesz.
O co chodzi z tymi minami, bo średnio znam angielski. Chyba pojadę do Afryki. Jednak marsz słoni przez dżunglę lepiej wypada w oryginale niż w wersji Travisa.
Fantastyczny numer jeden!!! Chyba najlepszy od dłuższego czasu. Już jakiś czas temu myślałem, że mi się znudził, ale tak na prawdę, to chyba teraz podoba mi się najbardziej. Do tego dochodzi kolejny trafiony numer w znawcy
mars volta slucha w wiekszosci dobrej rockowej muzyki, ty za to nie wychylasz wojtasss nosa poza najpopularniejsze pozycje i najpopularniejszych artystów w zestawie do glosowania :/
Campari pisze:mars volta slucha w wiekszosci dobrej rockowej muzyki, ty za to nie wychylasz wojtasss nosa poza najpopularniejsze pozycje i najpopularniejszych artystów w zestawie do glosowania :/
a w dodatku swiete jest, ze jakas piosenka dostala jakas nagrode w jakims plebiscycie i komus sie ona nie podoba to chyba jest po....ny.
nie mowiac o interpunkcji.
Ostatnio zmieniony pt cze 15, 2007 10:05 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 1 raz.
mrsap pisze:Fantastyczny numer jeden!!! Chyba najlepszy od dłuższego czasu. Już jakiś czas temu myślałem, że mi się znudził, ale tak na prawdę, to chyba teraz podoba mi się najbardziej. Do tego dochodzi kolejny trafiony numer w znawcy
Wojtasss pisze:marsvolta
takiej żenady jak ty słuchasz to szkoda wogóle tworzyc co ty masz nascie lat czy co
Z tego co wiem to marsvolta słucha całkiem niezłej muzyki.
człowieku ja ci nie mówie co masz słuchac lubie pierwsza płyte marsvolty przede wszystkim inertiatic esp czy eriatarke ale z takich powodów których ty chyba nie pojmiesz.
Ale dlaczego z tym komentarzem do mnie? A Mars Volta bardzo lubię. Na zaprzyjaźnionym konkurencyjnym forum Vermicide jest u mnie od kilkunastu tygodni w pierwszej 10.
Dobre notowanie.
W telewizorku najpierw "Zawsze tam gdzie ty" dla Jacka Skubikowskiego, potem najnowsze "Strach się bać", a teraz świetna "Kryzysowa narzeczona"
Teraz przechodzę na drugie forum gdzie przedstawie swoją wczorajszą listę. W tym tygodniu lista nr 600! Kiedy to zeszło...
A teraz "Mniej niz zero"! Mój ulubiony utwór Lady Pank