Absrtahując od tego co się komu podoba, a co nie (bo w sumie to naprawdę mało kogo obchodzi), w tym wpisie powyżej chodziło mi przede wszystkim o merytoryczny poziom niektórych postów. Ja mam akurat nienajlepszą opinię o The Cranberries, ale to nie znaczy, że muszę koniecznie mieszać ich z błotem na forum.
Dla mnie niewyobrażalne jest nawet na forum napisanie takiego komentarza jak ten o Justynie Steczkowskiej w tym wątku. Mam nadzieję, że poniżej tego poziomu zejść już się nie da. Myślę, że bycie słuchaczem Trójki do czegoś jednak zobowiązuje.
Pozdrawiam
1317 (27.04.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Gdyby nie obchodziło nie miałoby sensu zamieszanie tu swoich notowań (czytaj:głosów), którymi ja się np. często sugeruje przy przesłuchiwaniu nowych nagrań i wydaje mi się, że innym to się też zdarza.PS pisze:Absrtahując od tego co się komu podoba, a co nie (bo w sumie to naprawdę mało kogo obchodzi)
Dla mnie niewyobrażalne jest nawet na forum napisanie takiego komentarza jak ten o Justynie Steczkowskiej w tym wątku. Mam nadzieję, że poniżej tego poziomu zejść już się nie da.
A tu pełna zgoda, można krytykować nawet największą szmirę, byle tylko w granicach przyzwoitości.
Może zobowiązywało w czasach kiedy mnie jeszcze nie było na świecie, ale teraz wszystko się pozmieniało i w dobie wyjątkowowo nieskiego poziomu muzycznego jaki prezentują polskie stacje radiowe, Program Trzeci przyciąga przed odbiorniki miłośników nieco ambitniejszych dźwięków niż ustawiona na godzinę playlista składająca się z popowych hitów i jakiegoś hip-hop-polo. A wiadomo, w takiej grupie znajdą się i dobrze wychowani słuchacze i ci trochę gorzej. Na szczęście ci drudzy są w mniejszości, ale jednak są, co niestety słychać w pewnej (moim zdaniem świetnej) audycji emitowanej raz w miesiącu, gdzie w bardzo pięknej łacinie pewne osobniki wyrażają swoje niezadowolenie dotyczące sposobu jej (powiedzmy, odbiegającego od reszty programów w PR3) prowadzenia.Myślę, że bycie słuchaczem Trójki do czegoś jednak zobowiązuje.
Również pozdrawiam.Pozdrawiam
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Rzeczywiście...Porazajace, smutne i zwyczajnie niekulturalne. Ale to przecież internecik. BleeeCampari pisze:a?PS pisze:Dla mnie niewyobrażalne jest nawet na forum napisanie takiego komentarza jak ten o Justynie Steczkowskiej w tym wątku. Mam nadzieję, że poniżej tego poziomu zejść już się nie da.
Do nasłuchania