Nasza Lista XII
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Re: Nasza Lista XII
zostały tylko moje miejsca: 3, 9 i 10, przy czym 3 walczy z 10.
5:3 dla brązowych.
5:3 dla brązowych.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
No ja mam setkę, tak że mnie nie przebijeszkajman pisze:Skuteczność 80%![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nieee, nie wierzę... Skuteczność 3/14!
Na dodatek odpadły moje numery 1, 2 i 4. Dobrze, że pozostała trójka oraz moja propozycja.
Masakra...
EDIT: 5:2 turkusowi.

Na dodatek odpadły moje numery 1, 2 i 4. Dobrze, że pozostała trójka oraz moja propozycja.
Masakra...
EDIT: 5:2 turkusowi.
Ostatnio zmieniony pt sty 11, 2013 12:11 am przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
myslalem, ze moj numer jednak przejdzie dalej. Ale mówi sie trudno. Poza tym nie jest zle
Ja nie głosowałem tylko w parze ze swoim utworem, ale faktycznie startu nie mam.Neo01 pisze:No ja mam setkę, tak że mnie nie przebijesz(choć były tez glosy bez głosu
).
Swoją drogą nie wiem, co tam Grycek machluje, bo dwa jego utwory są nadal w grze (a 14 osób ma po jednym).
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
zostały moje numery 1 i 5. tylko 
2:5

2:5
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
To słabo wróży moim typom...Grycek pisze:Patrząc na głosy Miszona, to drabinka byłaby kompletnie poprzestawiana.Neo01 pisze:Też byłbym ciekaw, a najlepiej by było żeby powtórzyć wszystko od początkuneon.ka pisze:Czy można by po skończeniu zabawy zrobić tak, żeby Miszon przesłał Gryckowi swoje głosy i żeby Grycek tak dla porównania wrzucił nową drabinkę? Ciekawa jestem, jakie byłyby zmiany..![]()
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Skuteczność 53%
odpadł mój numer 3 (vs 2), 4
(vs 6), 8, 10, 12... no i moja ostatnia propozycja. Przynajmniej pary w kolejnej rundzie ustawiają się dosyć klarownie.

- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Ja to w ogóle się dziwię, że pozwalacie na to, by prowadzący tę zabawę, brał jednocześnie w niej udział...kajman pisze:Swoją drogą nie wiem, co tam Grycek machluje, bo dwa jego utwory są nadal w grze (a 14 osób ma po jednym).
jollyroger72 pisze:Ja to w ogóle się dziwię, że pozwalacie na to, by prowadzący tę zabawę, brał jednocześnie w niej udział...

-
Nie wiem w ogóle po co to napisałeś? Przecież to nie są żadne mistrzostwa świata i nikt tu nie będzie majstrował przy wynikach tylko dlatego żeby jego utwór wygrałjollyroger72 pisze:Ja to w ogóle się dziwię, że pozwalacie na to, by prowadzący tę zabawę, brał jednocześnie w niej udział...

Chciałem to jakoś skomentować, ale bardziej pokojowo chyba wyjdzie pominąć milczeniem...jollyroger72 pisze:Ja to w ogóle się dziwię, że pozwalacie na to, by prowadzący tę zabawę, brał jednocześnie w niej udział...
Dobrą skuteczność mam, jestem mejnstrimem.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Przecież jolly żartował.
U mnie zostały zdaje się 3 kawałki z czołowej 16-ki. W tym 2 wpadły na siebie. Jak przegra ten, którego obecnie typuję na zwycięzcę, to w zasadzie dla mnie po zawodach.
U mnie zostały zdaje się 3 kawałki z czołowej 16-ki. W tym 2 wpadły na siebie. Jak przegra ten, którego obecnie typuję na zwycięzcę, to w zasadzie dla mnie po zawodach.
Ostatnio zmieniony pt sty 11, 2013 12:41 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Komentarz do rundy drugiej: skuteczność - 14/31 (słaaaabo, cóż), odpadły moje miejsca: 1, 3, 4, 5, 7, 10 a zostały: 2, 6, 8, 9.
10:6 dla niebieskich.
Runda obecna: skuteczność - 9/16, ale odpadły dwójka z szóstką. Nadal w grze numery 8 i 9.
6:2 dla jaśniejszych.
10:6 dla niebieskich.
Runda obecna: skuteczność - 9/16, ale odpadły dwójka z szóstką. Nadal w grze numery 8 i 9.
6:2 dla jaśniejszych.
- konwicki1980
- Kontakt:
6:2 dla niebieskich
Cóż, w wynikach poprzedniej rundy najbardziej zdziwił mnie wynik pary pierwszej. No i mój megakoszmar przeszedł dalej.
Cóż, w wynikach poprzedniej rundy najbardziej zdziwił mnie wynik pary pierwszej. No i mój megakoszmar przeszedł dalej.

Mi też inna opcja wydaje się nieprawdopodobna. To taka odpowiedź na mój post.Miszon pisze:Przecież jolly żartował.
Dla mnie to najpewniejszy kandydat do zwycięstwa.konwicki1980 pisze:Cóż, w wynikach poprzedniej rundy najbardziej zdziwił mnie wynik pary pierwszej. No i mój megakoszmar przeszedł dalej.
Cóż, w tej edycji widocznie mam szczęście. Skuteczność w tej rundzie: 13/16. Co prawda odpadł mój numer 6, ale 1, 2, 5 i 7 idą dalej i ponownie żadne z nich nie spotkały się w parze.
ulala, nie zdążyłem zagłosować w poprzedniej rundzie, a może coś bym uratował, bo o ile wcześniej trafiłem dużo to teraz może z połowa po mojej myśli 
obecnie 4:3 dla turkusowych

coś mi mówi, że mieliśmy takie same miejsca 2 i 3rafal92 pisze:odpadł mój numer 3 (vs 2)
obecnie 4:3 dla turkusowych
Żaden z pozostałych w grze utworów poza jednym, może dwoma, w najlepszym wypadku nie wywołuje u mnie żadnych emocji. Jednak dopóki mój #1 pozostaje w grze, będę go wspomagał. W kolejnej edycji, jeśli takowej doczekam, chyba skończę na etapie wybierania piosenek z paczki.
-
W takim razie sorry, ja to z początku odebrałem inaczej.Miszon pisze:Przecież jolly żartował.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosny 2007
Mam to samomixplusik pisze:Żaden z pozostałych w grze utworów poza jednym, może dwoma, w najlepszym wypadku nie wywołuje u mnie żadnych emocji. Jednak dopóki mój #1 pozostaje w grze, będę go wspomagał. W kolejnej edycji, jeśli takowej doczekam, chyba skończę na etapie wybierania piosenek z paczki.

W domu zostawiłem listę z głosami z eliminacji i przyznam się, że poza kolejnością pierwszej trójki zupełnie nie pamiętam jak przedstawiała się kolejność trochę dalej. Już nie mówię o tym, że nie pamiętam czy głosowałem na dany utwór czy nie.
Mój numer jeden niestety odpadł. Ale tak mi się wydawało, że miał groźnego (ale jak dla mnie kiepskiego) rywala. Szkoda, że w grze jest ciągle sporo koszmarów...
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Było wyśmienicie, pozostało tylko dobrze
Straciłem jednego dowódcę, ale drugi niespodziewanie podołał zadaniu
W grze są nadal moje dwie mocne jednostki, inni też nie odstają - 1, 2, 4, 5, 7, 8, 12, 14, 15, 19.
Przeszło też kilka utworów bardzo słabych, nazwijmy ich gniotami niekomercyjnymi

Straciłem jednego dowódcę, ale drugi niespodziewanie podołał zadaniu

W grze są nadal moje dwie mocne jednostki, inni też nie odstają - 1, 2, 4, 5, 7, 8, 12, 14, 15, 19.
Przeszło też kilka utworów bardzo słabych, nazwijmy ich gniotami niekomercyjnymi

- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
EheTomaszBr pisze:jollyroger72 pisze:Ja to w ogóle się dziwię, że pozwalacie na to, by prowadzący tę zabawę, brał jednocześnie w niej udział...Ty sobie kpisz chyba... -.-

Miszon pisze:Przecież jolly żartował.
Widzę, iż Ci, co mnie poznali w realu, czują bluesakajman pisze:Mi też inna opcja wydaje się nieprawdopodobna. To taka odpowiedź na mój post.Miszon pisze:Przecież jolly żartował.

Jeśli, nie daj Boże, Grycek poczuł się urażony, to go serdecznie przepraszam.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Głosowało już 15 osób.
Śmieszna sytuacja - na razie wygrywają tylko utwory niżej notowane.
Śmieszna sytuacja - na razie wygrywają tylko utwory niżej notowane.