prz_rulez pisze:A ja mam w praktyce rok akademicki do końca września. Co wy na to? A mimo wszystko nie mogę się doczekać nowych wyzwań! Bo taki będzie ten rok.
właściwie ja też będę miał podobnie, bo będę miał dwa miesiące przerwy, później praktyki i związany z nimi egzamin...
a najbardziej w tym roku akademickim drażni mnie to, że trzy razy w tygodniu będę miał zajęcia od 17 do 20. Prawie jak studia wieczorowe...
saferłel pisze:Ja tam będę na studiach kibicował Cracovii, ale nikomu nie piszcie
ja miałem ochotę iść na jakiś mecz, ale odkąd wprowadzili karty kibica i całkowite przywiązanie do jakiegoś klubu, już mi się odechciało...
ale Boso poleciało!
minkomplikacja pisze:Ale ale proszę państwa, pop jest taki szerokim pojęciem, że trzeba dyskutować o konkretnych przykładach. I na pewno słuchanie muzyki pop nie jest ani tu, ani nigdzie wstydem.
Przesłuchałem dziś 13 razy pod rząd nowego Timbalanda Prawda, że nie ma się czego wstydzić?
prz_rulez pisze:
Nie będziemy pisać. Po prostu powiemy
Powiem uczciwie, że w dawnych czasach (gdy była w ówczesnej trzeciej lidze) też życzyłem Cracovii jak najlepiej.
ja to mam wogóle problem..miejscem zamieszkania jestem za legią..a że się nie znam to czemu by i nie za polonią..sercem(genami?) za wisłą..i czemu by nie za cracovią
minkomplikacja pisze:Ale ale proszę państwa, pop jest taki szerokim pojęciem, że trzeba dyskutować o konkretnych przykładach. I na pewno słuchanie muzyki pop nie jest ani tu, ani nigdzie wstydem.
Przesłuchałem dziś 13 razy pod rząd nowego Timbalanda Prawda, że nie ma się czego wstydzić?
albarn pisze:No to teraz sentymentalnie R.E.M. powinno iść na pierwsze
Ciekawe czy Trójka wylansuje jakiś nowy singiel albo czy sięgnie po nowe kawałki z nadchodzącego, pożegnalnego ''Greatest Hits''. Pewnie nie jest to ostatni R.E.M. w historii listy.
Ech, tylko zacząłem głosować na Jane's i spada...
R.E.M. jeszcze wróci do dziesiątki. Albo i wyżej.
mara pisze:prawdziwy koniec świat będzie gdy Stonesi się rozpadną..
W zasadzie, biorąc pod uwagę fakt, że podobno Jagger z Richardsem od pewnego czasu rozmawiają ze sobą tylko przez adwokatów, a zespół nie zamierza świętować 50. lecia, to jest nawet realne...
Ostatnio zmieniony pt wrz 23, 2011 8:56 pm przez Brian, łącznie zmieniany 1 raz.
... w tym KONKRETNYM PRZYPADKU mocno musiałabym się zastanowić...