stycznik pisze:ta piosenka Piekarczyka kojarzy mi się ze starym Telewizyjnym Koncertem życzeń...z okazji imienin dla p. Jadwigi z Suwałk śpiewa Marek Piekarczyk.
a specjalnie dla p. Stanisławy z Gołdapi Marek Piekarczyk z zespołem w utworze "Heavy Metal Świat". Albo "Kocica"
Tak, a z okazji 30-lecia malzenstwa Panstwa Ciamciaramskich najlepsze zyczenia przesylaja corka Zofia z mezem i wnuki Ksawierrr i Fabien wraz z piosenka Dezertera pod tytulem "Anarchia".
CdZ na 12 - to juz swiecka tradycja sie robi. A ja ich widzialbym w dziesiatce.
W sprawie Riverside obiektywny nie będę, za bardzo lubię Dla mnie mogłoby być wyżej, chociaż pewnie w tej opinii będę trochę odosobniony, sądząc po ubiegłotygodniowych komentarzach.
Abby95 pisze:Nie mówicie po amerykańsku. A dla mnie nie ma nic piękniejszego niż amerykański akcent. I nigdy się w żadnym Polaku nie zakochałam zresztą...
Niektórzy z nas pewnie umią po amerykańskiemu, ja akurat tak sobie.
Pozwolisz że przypomnę, że tak zwani Billie i Julian mogliby być Twoimi tatusiami. Jak już, to szukaj Amerykanów w swojej grupie wiekowej.
mara pisze:nielistowi kuśka brothers mieli coś takiego jak ballada studencka bodajże no i tam też coś było "muszę szybko znaleźć męża krąg kandydatów się zawęża"
O właśnie grób..co nowego w kostnicy się pojawiło?
U Norbiego też "Ballada studencka".
Janusz Kierzkowski - brązowy medalista olimpijski z Meksyku w kolarstwie torowym.
Maria Kornatowska - jeszcze na początku sierpnia słyszałem w "Klubie Trójki" z festiwalu "Dwa Brzegi" w Janowcu jak (ciągle) z entuzjazmem opowiadała o kinie włoskim...
Boże... po 20 kawałkach naliczyłem z 10 do usunięcia. Na pewno Cuba de Zoo - CO TO MA BYĆ DO DIASKA?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Co się stało z moją listą - nie dziwi mnie, że tak długo Was nie słuchałem - jakieś 10 lat... The Smashing Pumpkins - everlasting gaze było wówczas w poczekalni - i nie wierzyłem, że taki numer nie może się przebić... jako dwudziestolatek się mocno rozczarowałem i obraziłem. Teraz słucham i nie wierzę... naprawdę nie ma lepszych pieśni i piosenek zarówno w świecie popu jak i alternatywy???
robiq pisze:W sprawie Riverside obiektywny nie będę, za bardzo lubię Dla mnie mogłoby być wyżej, chociaż pewnie w tej opinii będę trochę odosobniony, sądząc po ubiegłotygodniowych komentarzach.
Dla mnie to najlepsza polska piosenka na liście.
Stirwater trochę niżej.
Nosowska teraz dołącza