Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kajman pisze:1. Telefony
2. Korowód
To były moje głosy
3. Naprawdę nie dzieje się nic
4. Leszek Żukowski
5. Odchodząc
Straszne gnioty dla mnie to:
6. Jolka Jolka pamiętasz
7. Nie pytaj o Polskę
8. Hydropiekłowstąpienie
9. 12 groszy
Zaraz, zaraz- było "Tak, tak...to ja", a nie "Nie pytaj..."
Moja 2 godzina:
1. COMA - Leszek Żukowski
2. BUDKA SUFLERA - Jolka, Jolka pamiętasz
3. REPUBLIKA - Odchodząc
4. MAREK GRECHUTA - Korowód
5. GRZEGORZ TURNAU - Naprawdę nie dzieje się nic
6. LAO CHE - Hydropiekłowstąpienie
7. OBYWATEL G.C. - Tak... tak... to ja
8. REPUBLIKA - Telefony
9. KAZIK - 12 groszy
1. Korowód
2. Jolka Jolka pamiętasz
3. Naprawdę nie dzieje się nic
4. 12 groszy
5. Leszek Żukowski
6. Tak tak to ja
7. Telefony
8. Hydropiekłowstąpienie
9. Odchodząc
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 10:02 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.
1 Leszek Żukowski
2 Korowód
3 12 groszy
4 Jolka Jolka pamiętasz
5 Hydropiekłowstąpienie
6 Tak tak to ja
7 Telefony
8 Odchodząc
9 Naprawdę nie dzieje się nic
Witajcie. Tak się złożyło, że dziś nie komentuję na Forum - podczas Topu w rytm utworów wystukuję w klawiaturę fragmenty "Polskiego Atlasu Historycznego"...
Najbardziej wzruszył mnie Turnau, bo to był pierwszy utwór, który usłyszałam w Trójce. I jak zwykle cieszy bardzo Republika (tak, też chętnie usłyszałabym "Moją krew") .
Miłego wieczoru! Potem sobie Was z przyjemnością poczytam
Jak można "psioczyć" na Kazika... Niektórych ludzi nie lubię, niektórych się nawet boję, ale najwięcej z nich - nie rozumiem...
Taki dzień jak dziś to prawdziwy balsam na moje uszy... I tak od kilku ładnych lat staram się Trójkę przeplatać z Top 1000 Allertijden Radia Veronica (poleconym zresztą przez p.MW). Ktokolwiek by dziś nie wygrał, nie pozwólmy zatrzymać tej pięknej "anomalii" radiowej
tadzio3 pisze:A to wbrew pozorom ponadczasowy kawałek. Niby żadna wielka kompozycja, ale Kazik tutaj wzniósł się na absolutne wyżyny swojej specyficznej tekstowej twórczości.
zgadzam się Tadziu. Szczególnie z tymi wyżynami
BTW - wybierasz się na festiwal w Węgorzewie w tym roku, Tadziu? ma wystąpić Kulcik, Straszki i Lao Che z tych bardziej znanych
ta godzina taka jakaś " nie moja " była To sobie pograłam na gitarce. Ale Kazikowi akompaniować się nie da
Ledwie usłyszałam że Balonik mnie wywołał, wyszło mu tak fajnie: " lady mara " i potem się tłumaczył że to osobno
Mam nadzieję że ta godzinka się trochę zabluesowi
kieloo pisze:Jak można "psioczyć" na Kazika... Niektórych ludzi nie lubię, niektórych się nawet boję, ale najwięcej z nich - nie rozumiem...
Taki dzień jak dziś to prawdziwy balsam na moje uszy... I tak od kilku ładnych lat staram się Trójkę przeplatać z Top 1000 Allertijden Radia Veronica (poleconym zresztą przez p.MW). Ktokolwiek by dziś nie wygrał, nie pozwólmy zatrzymać tej pięknej "anomalii" radiowej
Nie psioczę na Kazika tlyko na to hip hopowe coś zwane piosenką. Wolę niektóre Kultowe kawałki jak Arahja.