zbyszu pisze:887 • 29.01.1999 • 6 - jakie kiedys były notowania!
Tak jak teraz. Trochę utworów dobrych (kilka bardzo), sporo przeciętnych i kilka słabiutkich.
1) Które są wg. Ciebie słabe - wrzucił byś do tzw. koszmarkowatej Listy"
2) Kiedy teraz miałes 7 nowości w Top 30 ?????
3) kiedy teraz miałes aż 50 % po polsku (15 piesenek) ???
Do nasłuchania
1. Na pewno to:
BIG BIG WORLD - Emilia
SWEETEST THING - U2
CO POWIE RYBA - Elektryczne Gitary
BELIEVE - Cher
WIECZNA ZIMA - Beata
CZARNA INEZ - Raz Dwa Trzy
DEJA VU 1986 - Ziyo
i pewnie jeszcze coś z tego:
THE POWER OF GOOD-BYE - Madonna
PREETY FLY (FOR A WHITE GUY) - OffSpring
THANK U - Alanis Morissette
LATAĆ MOŻE KAŻDY - Lady Pank
2. Pisałem o poziomie, a nie o ilości nowośc. A tak mało to jest już od dobrych kilku lat. A poza tym... może kiedyś jeszcze przedstawię pewne zestawienie.
3. To też średni argument. Bo tak argumentując to najgorsze lata to początek 90, bo tam polszczyzny było najmniej.
No to widzę, że było sporo zaskoczeń. Najwięsksze te:
jotem3 pisze:
Miszon pisze:Witam!
Słucham od około 23 miejsca, ale dopiero niedawno dorwałem się do kompa.
Mógłby w związku z tym zapuścić co działo się niżej?
A jeśli ktoś to już podawał, to poproszę linka, bo jakoś leniwy jestem na 12 stron wątku . Albo chociaż podanie, na której stronie to było podane.
13 21 DNI - Muchy (Polskie Radio)
20 KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek (Magic Records)
22 GONE GONE GONE (DONE MOVED ON) - Robert Plant & Alison Krauss (Rounder)
23 GIRLS IN THEIR SUMMER CLOTHES - Bruce Springsteen (Sony)
28 CHASING PAVEMENTS - Adele (Sonic)
31 NORMAL - Porcupine Tree (Rock Serwis) pobierz
35 MARY PICKFORD - Katie Melua (4Art Music)
13 - trzymają się nadal, no proszę, mimo że już w kolejce 3 kawałek czeka
20 - bardzo wysoka nowość
22 - a tu niemiła zgacha
23 - zadyszka ostateczna, czy chwilowa?
28 - nie słyszałem nigdy, więc nic nie powiem. Ale zaskakuje mnie samo to, że tak szybko w 30, mimo że nieznany wykonawca
31 - u! Ale promocja nam wyszła!
35 - niespodziewanka!
Ale przegapiłem!!! Taaaaki koncert. Włąsnie odsłuchałem mix utworów - w głowie mam tylko owe Viva La Musica - swietne!!! Eurtowizja 2008! I juz! A jakas pannica latała w welonie - uHahahahahahaha - no rewelacja! Bedzie powtórka w TVP?
Mr. Dark pisze:
Kiedyś była moją ulubioną piosenkarką
Hehe...Wiesz co? A np. Aguilerra? Pisze powaznie: teraz z niecierpliuwościa czekam na jej kolejne nowe propozycje. Ta Dziewczyna umie spiewac!!! I ma głos!!!
kleschko pisze:Lady Pank mogliby śmiało wystartować z tym gniotem na Eurowizji
Może to będzie cios poniżej pasa, ale co tam - lepiej nie, bo Panasewicz jeszcze w kogoś znowu butelką rzuci, a Borysewicz pokaże swoje 4 litery.
To przynajmniej pierwszy raz od wielu lat na Eurowizji byłoby coś interesującego.
Aż strach się bać
BTW, nasze koszmarki listowe to nic przy tym co teraz leci w TV. Niestety, miałam pecha często trafiać na to badziewie w innych radiach podczas pobytu w miejscach gdzie niestety nie ja rządzę gałką bądź pilotem
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2008 11:15 pm przez IZA, łącznie zmieniany 1 raz.
Mr. Dark pisze:
Kiedyś była moją ulubioną piosenkarką
Hehe...Wiesz co? A np. Aguilerra? Pisze powaznie: teraz z niecierpliuwościa czekam na jej kolejne nowe propozycje. Ta Dziewczyna umie spiewac!!! I ma głos!!!
Aguilera najbardziej podobała mi się jako dziewczyna śpiewająca bubblegum pop. Potem jakoś nie miałem szansy przesłuchać jej nagrań, a jej ostatnie piosenki nie robią na mnie żadnego wrażenia.
PS. A co do Britney - nawet dziś jakoś nie umiem jej nie lubić. Ot, takie zboczenie