Jotem3 - dzięki. Nie jestem sam
A może...z tą opinią tez się wstrzymam raczej...[/quote]
jeśli mogę coś na temat kształtu listy, sobotniej listy ... O ile podstawowe zestawienie jest w porządku, i te nieinformowanie balonika o nowościach-spadkach-wzlotach rzeczywiście wzmacnia dramaturgię słuchania. Godzina pierwsza - poczekalnia, nowości, gość ... Przerost treści nad formą. Szczerze - podobała mi się pierwsza godzina listy, czterogodzinnej listy - były i nowości, i nieszczęśliwa, i wspomnienie sprzed tysiąca, i zagraniczne listy. No i balonik prawie zapragnął te dwie godziny "upchnąć" w jedną. No ale jest jak jest. I najbardziej traci na tym poczekalnia. Ale - Lista to Lista
Ponarzekać można, ale słuchać należy
i proszę nie zapomnieć - tuż po 22 ALINA w Radio Merkury !!!!
Zapowiada się bardzo wyciszona pierwsza trójka. Mnie najbardziej odpowiada mimo wszystko Michael Buble. James podoba mi się tak sobie, lubię go bo urodził się w tym samym dniu co ja , a Katie śpiewa takie sobie niezobowiązujące popowe kawałeczki. Jej próba śpiewu z Evą Cassidy była po prostu żenująca - na tle aksamitnego głosu Evy zabrzmiała jak amatorka z "Szansy na sukces" i wydało się jak słabiutkie ma walory wokalne...
ku3a pisze:wybieram sie 13.12 na koncert Heya do Stodoly.
A dziś w Warszawie koncertuje boska ELIANE ELIAS. Słuchaj ku3a - może by tak tą panią podsunąć do zestawu do głosowania? Może świetny kawałek "Running" z ostatniej płytki "Around The City"??
To ta płyta, na której jest genialna wersja Oyecomovy? Bo jeżeli tak, to ja bym zdecydowanie to chciał widzieć.
Tak! To świetna płyta "Around The City". Póki co grali ją w Trójce tylko Marek Niedźwiecki w Smooth Jazz Cafe i Marcin Kydryński w Sieście. A rzecz jest godna polecenia do zestawu. Zwłaszacza kawałki RUNNING i OYE COMO VA
tak, mój ulubiony BUBLE z tej płyty, a już następny się powinien dobijać do zestawienia - LOST. Skoro mamy raz, dwa i jeszcze trzy, to dlaczego nie dwa bubleje ??
A już dokładnie za 2 tygodnie ............ Będę mógł to usłyszeć na żywo To i wiele więcej jego piosenek
jotem3 pisze:Skoro mamy raz, dwa i jeszcze trzy, to dlaczego nie dwa bubleje ??
Widać komuś w Trójce zależało na ostrym promowaniu Me & Mrs Jones... I proszę mi nie mówić, że nie ma tu manipulacji... Raz Dwa Trzy gramy trzy piosenki naraz, a nowego Buble wstrzymujemy, żeby poprzedni jeszcze był na Liście...
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 10:57 pm przez Jopkolog, łącznie zmieniany 1 raz.