No moim zdaniem różnica poziomów jest tam kolosalna.neon.ka pisze:z pierwszego rzutu okiem - ciekawie na pewno się zapowiada walka w parze 24.
Nasza Lista IV
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
ja poproszę o potwierdzenie, czy dobrze rozumuję.
rozumiem, że utwory są ustawiane w pary 1-32, 2-31 itd. ale widzę, że w pierwszej kolumnie wykonawcy lecą alfabetycznie, co jest mało prawdopodobne, by tak się akurat po kolei ustawiły miejsca. czy z tego wynika, że pierwsza para wcale nie musi przedstawiać rzeczywiście miejsc 1-32, itd.?
rozumiem, że utwory są ustawiane w pary 1-32, 2-31 itd. ale widzę, że w pierwszej kolumnie wykonawcy lecą alfabetycznie, co jest mało prawdopodobne, by tak się akurat po kolei ustawiły miejsca. czy z tego wynika, że pierwsza para wcale nie musi przedstawiać rzeczywiście miejsc 1-32, itd.?
Przypuszaczalnie w tym ostatnim stwierdzeniu masz rację. A ja też sobie nie wyobrażam innego zwycięzcy niż mój faworyt w tej parze.nastoletni_duch pisze:dla mnie w tej parze zwycięzca może być tylko jeden i podejrzewam, że inny niż u Kajmanakajman pisze:No moim zdaniem różnica poziomów jest tam kolosalna.neon.ka pisze:z pierwszego rzutu okiem - ciekawie na pewno się zapowiada walka w parze 24.
-
- Kontakt:
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ugh... że też akurat 2 moje musiały trafić (a prawdopodobieństwo przecież małe było). I to akurat podobny styl prezentujace propozycje (o poziomie ciszaGrycek pisze: 24 Kapela na Dobry Dzień - Hop vs. Żywiołak - Dybuk[/b][/size]

Wcale mnie to nie dziwi. Pamiętaj, że mamy 1 rundę więcej. Także dopiero po tej będzie mozna porównywać to z innymi. A na razie raczej większosci głosujących pewnie przeszły całe 17-ki. Bo chyba to co odpadło dostało głosy od 1 osoby.No to jestem zachwycony. Cała moja pierwsza 17 przeszła
-
- Kontakt:
Po pierwsze 1-64, 2-63, a po drugie jest to zrobione alfabetycznie, żebyśmy nie głowili się, która piosenka jest wyżej, która niżej, ktora wygrała itd. Grycek już stary wyjadacz i wszystko kontroluje.neon.ka pisze:ja poproszę o potwierdzenie, czy dobrze rozumuję.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Pierwsze wrażenia:
Wszystkie moje 3 utwory przeszły.
Niestety 2 z nich od razu wpadają na siebie - para 18.
Z mojej 11-tki przeszło 9, czyli tak średnio.
Ale za to cała moja nieszczęśliwa siódemka przeszła.
Wszystkie moje 3 utwory przeszły.

Niestety 2 z nich od razu wpadają na siebie - para 18.

Z mojej 11-tki przeszło 9, czyli tak średnio.
Ale za to cała moja nieszczęśliwa siódemka przeszła.

Ostatnio zmieniony pn gru 03, 2007 1:27 am przez Robinson, łącznie zmieniany 1 raz.
- dominik_fi
układ bardzo ładny, tylko Emigrate i Darkwater z listy dodatkowej nie weszli (a szkoda
), cała moja czołówka poza tym jest...
moje kawałki powiedzmy nieźle 2/3, ale odpadł kawałek chyba najbardziej przeze mnie lubiany (czyżby wszyscy znali The Gossip...)
pary pierwszej rundy pucharowej też w porządku...

moje kawałki powiedzmy nieźle 2/3, ale odpadł kawałek chyba najbardziej przeze mnie lubiany (czyżby wszyscy znali The Gossip...)
pary pierwszej rundy pucharowej też w porządku...

- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
po raz kolejny napisac muszę - słuszniekajman pisze:Po pierwsze 1-64, 2-63,

to kapuję, że ma nie być wiadomo, która w parze była wyżej, a która niżej, ale myślałam, że będą poustawiane właśnie w kolejności 1-64, 2-63 itd. atu większy 'myk' jak widzę.kajman pisze:a po drugie jest to zrobione alfabetycznie, żebyśmy nie głowili się, która piosenka jest wyżej, która niżej, ktora wygrała itd. Grycek już stary wyjadacz i wszystko kontroluje.
- dominik_fi