3 (+8 ). No i Naczelny Cyrk Rzeczypospolitej skrócił sobie kadencję... Uczcijmy to spokojnym wysłuchaniem nie mniej spokojnego "Me And Mrs. Jones" - w przeciwieństwie do poprzedniego singla, Buble tym razem w pełni zasłużenie melduje się po powrocie do Top 10 od razu na podium .
Ostatnio zmieniony pt wrz 07, 2007 9:43 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest to dla mnie niesamowite. Dotąd Buble szalał z łzawymi przeboikami, a najlepsze utwory (jak Feeling good) furory nie robiły, a tutaj naprawdę znakomicie zrobiony cover jest już na 3 miejscu.
Szanowny Panie Piotrze!
Pan nas raczy nie straszyć tym historycznym notowaniem - widzi Pan co się dzieje?! Wystarczy niedopowiedzenie a my wszystkie w strachu..
drwycior pisze:Cyrk....to sie dopiero zacznie ...w kampanii wyborczej i ukladaniu nowego rzadu i ministrow...az do swiat
dopóki co najmniej 90% obecnego skladu sejmu bezpowrotnie z niego nie zniknie i nie zostanie zastapione przez ludzi, którzy znaja sie na rzeczy to Cyrk bedzie trwaaaaaaaaaaal w najlepsze :/
CittO pisze:aaaaAAAaaa ratunku mam w poniedzialek egzamin poprawkowy z immunologii i 3tony materiału do wykucia ale niemoge nooo nie moge oderwać sie od lp3ki włączylem na 5minut i...słucham
lp3 -powinni tego zabronić
Mam dokładnie to samo. W następną środę mam egzamin na aplikację referendarską i jeszcze mnóstwo materiału do opanowania. Słucham listy i prawie się uczę... Prawie - robi wielką różnicę
Na drugim "taka sobie walczakówna" a na pierwszym wczasy, które już się skończyły (tzn. wakacje się skończyły), które wolałbym żeby już spadały, więc czołowka ścisła dość średnia.
Raz Dwa Trzy z tą piosenką już bedzie mi sie kojarzyć z Trójką. Z reszta jak cały zespół.
Pamiętam konkurs Balonika, który w swoim programie ogłosił, w którym prosił o wymyślenie dalszych losów bohaterów piosenki "Jesteśmy na wczasach"
Panna Krysia faktycznie nie jest już pierwszej urody - proponuję jakąś Młodszą Urodę na podium - tylko coś cienko z głosami - może byście pomogli Forumowicze?!
Campari pisze:10000x bardziej wole Nelly F. z tym singlem niz bardzo nieudane nowe Raz Dwa Trzy
Raz Dwa Trzy ledwo trawię... może dlatego, że nie przepadam za Młynarskim....
1 (b/z). Ja wolę Młynarskiego w oryginale, a wersja Raz Dwa Trzy to nie pierwszy dowód, że pokonać poprzeczkę zawieszoną przez pana Wojtka nie jest tak łatwo.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej reszty wieczoru. Do sklikania za tydzień - oby.