Różne wersje Dzwonów rurowych Oldfielda albo High Hopes Floydówdominik_fi pisze:A po nim można by zrobić jakiś top np świąteczny (np. z dzwoneczkami)

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Taką informację podawał też Yacy, gdy zgłaszał swoje piosenki. Zresztą jest na Offensywie 2, podobnie zresztą jak walczące o miejsca 5-8 New York Krasnalsretry2 pisze:Jeśli się mylę, to wyprowadżcie mnie z błędu, ale California Stories Uncovered to zespół z całkiem polskiego miasta Tczew.tadzio3 pisze:Szkoda, że wszyskie polskie piosenki wypadły w ćwierćfinale.
Heh, tak coś mi się wydawało po pierwszym przesłuchaniu, że wokalista ma zdecydowanie "wschodnioeuropejski" akcent angielskiegokajman pisze:retry2 pisze:Jeśli się mylę, to wyprowadżcie mnie z błędu, ale (...)New York Crasnalstadzio3 pisze:Szkoda, że wszyskie polskie piosenki wypadły w ćwierćfinale.
Przepraszam za przeoczenie.Yacy pisze:oj Tadzio3 nie czytasz dokładnie.tadzio3 pisze:Szkoda, że wszyskie polskie piosenki wypadły w ćwierćfinale. Z resztą w żadnej edycji polskość nie dotarła wyżej.
W następnej edycji pewnie już zaprzestanę promocji naszych artystów.![]()
![]()
Ale śpiewany po angielskutadzio3 pisze:W takim razie jest to rekord jeżeli chodzi o dojście polskiego wykonawcy w "naszej liście".
Minęło kilkanaście godzin i sytuacja trochę się zmieniła, w dwóch parach głosy poszły w drugą stronę, a w jednym przypadku się wstrzymałem.stavanger pisze:Głosy oddam jutro, zapewne będzie to remis 3:3 ze wskazaniem na różowych
Szkodadominik_fi pisze: Bodeczek napisał:
dominik_fi napisał:
Catchy znaczy wpadający(łatwo wpadajacy) np. w ucho, oko
a już myślałm, że kaczi ... Laughing
Nie rozumiem o co chodzi?
Wszystko jest w porządku. Antimatter był 4 w eliminacjach, a Buckley 3.Yacy pisze:czy miejsca 3-4 i 9 - 10 są dobrze ustawione czy źle podałeś punktacjęGrycek pisze: 3. Antimatter - Another Face in a Window [1] pkt.{57}
4. Jeff Buckley - Hallelujah [-1] pkt.{60}
.................
9. Blade Loki - No Pasaran [6] pkt.{34}
10. Gogol Bordello - Start Wearing Purple [3] pkt.{37}
hmm, chyba jakaś pomyłka z Quiet Riot...Grycek pisze:??Łucek pisze:26/29?Grycek pisze:26. Quiet Riot - Cum On Feel The Noize [-2] pkt.{21}
27. Trembling Blue Stars - From a Pale Blue Rosary [0] pkt.{19}
28. Suprise - Mój los [0] pkt.{19}
29. Quiet Riot - Cum On Feel The Noize [0] pkt.{19}