Wynik 5:2 dla Orangies
Nasza lista 2
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
No niestety zostałem oderwany od komputera i dopiero wróciłem. I co ? Rewelacja! Moja propozycja przeszłą dalej. Moje 5 typów przeszło dalej. Także własnie zagłosowałem i ... wynikach dowiem się dopiero w niedzielę wieczorem bo dopiero wtedy wrócę do cywilizacji
no chyba że będzie kiepska pogoda...
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
dopiero jak to przeczytałem to ... chyba zrozumiałem że to też byłaby 1/8 serii BYacy pisze:a co z walką o miejsca 17-32? Nie będzie?
Kajman mógłbyś podać pary bez pisania o które miejsca walczą...
Pary walczące o miejsca 17-32:
9. 650 North - Comfortable - Rage Against the Machine - Killing in the name
10. Akurat - O dziewiątce - Tiamat - The ar
11. Anathema - Temporary peace - Angelo Badalamenti - Llorando (crying)
12. Babyshambles - Fuck forever - Barclay James Harvest - Dark now my sky
13. Bauhaus - Passion of lovers - C4 - Kraj
14. Cree Summer - Deliciously down - Revolucja - Oczekiwanie na...
15. Kino - Letting go - Kury - Dlaczego
16. Satellite - Love is around you - Siddharta - Berzokoff
9. 650 North - Comfortable - Rage Against the Machine - Killing in the name
10. Akurat - O dziewiątce - Tiamat - The ar
11. Anathema - Temporary peace - Angelo Badalamenti - Llorando (crying)
12. Babyshambles - Fuck forever - Barclay James Harvest - Dark now my sky
13. Bauhaus - Passion of lovers - C4 - Kraj
14. Cree Summer - Deliciously down - Revolucja - Oczekiwanie na...
15. Kino - Letting go - Kury - Dlaczego
16. Satellite - Love is around you - Siddharta - Berzokoff
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
No muszę przyznać, że jestem w totalnym szoku!
I sam nie wiem, czy cieszyć się, czy martwić. Z jednej strony cieszyć, bo niespodziewanie totalnie dla mnie 2 moje kawałki przeszł dalej, pokonując moim zdaniem bardzo silnych konkurentów. A z drugiej strony, to zestawienie wygląda teraz dla mnie trochę dziwnie, bo dużo więcej kawałków z ósemki znajduję się obecnie w grupie, która walczy o 17-32, niż o finał. Ba! W 1/8 jest aż 5 utworów, które dostał u mnie po 1-2 gwiazdki i odpadły na samym początku, co nie zdarzyło się poprzednio. Dziwnie jakoś to wyszło.
A dla reklamy
:
fragment Magnolii z jedną z moich propozycji. Pięknie.
Svann niestety video nie miał. Promocji niestety też
.
I sam nie wiem, czy cieszyć się, czy martwić. Z jednej strony cieszyć, bo niespodziewanie totalnie dla mnie 2 moje kawałki przeszł dalej, pokonując moim zdaniem bardzo silnych konkurentów. A z drugiej strony, to zestawienie wygląda teraz dla mnie trochę dziwnie, bo dużo więcej kawałków z ósemki znajduję się obecnie w grupie, która walczy o 17-32, niż o finał. Ba! W 1/8 jest aż 5 utworów, które dostał u mnie po 1-2 gwiazdki i odpadły na samym początku, co nie zdarzyło się poprzednio. Dziwnie jakoś to wyszło.
A dla reklamy
fragment Magnolii z jedną z moich propozycji. Pięknie.
Svann niestety video nie miał. Promocji niestety też
Co do par 1/8 finału to przyznam sie ze nie trafiłem tylko w 4 przypadkach ale odczułem to bardzo bolesnie bo odpadł mój nr jeden i dodatkowo jedyna polska piosenka na którą głosowałem, moge byc zadowolony z tego ze moja propozycja przeszła dalej choc wyeliminowala tez jednego z moich faworytów. Na pierwszy rzut oka walka pomiedzy zielonymi a pomaranczowymi bedzie bardzo wyrównana.
witam, widzę, że są wyniki, ale takiego szoku to chyba jeszcze nie doznałem (w obu edycjach naszej listy):
1.trafiłem zaledwie 7 wygranych (i 7 nie trafiłem)
2.ze 3 piosenki strasznie jak dla mnie słabe dalej się trzymają
3.z moich wytypowanych po tej rundzie zostały numery 2,4,8, a 1 i 3 odpadły
4.i teraz chyba największa ciekawostka: mój numer 1 odpadł po starciu z moją piosenką (niby jest niezła, ale w tym pojedynku to nie byłem jej pewnien...)
generalnie zrobiła się dziwna lista...
1.trafiłem zaledwie 7 wygranych (i 7 nie trafiłem)
2.ze 3 piosenki strasznie jak dla mnie słabe dalej się trzymają
3.z moich wytypowanych po tej rundzie zostały numery 2,4,8, a 1 i 3 odpadły
4.i teraz chyba największa ciekawostka: mój numer 1 odpadł po starciu z moją piosenką (niby jest niezła, ale w tym pojedynku to nie byłem jej pewnien...)
generalnie zrobiła się dziwna lista...
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Za chwile oddam głosy w 1/8 wyszła mi minimalna przewaga jednego z kolorów. W jednym przypdaku musiałem sie wstrzymac od głosu, a i dobrze bo moja piosenka walczyła z inna ktora mi sie takze podoba i moglbym byc stronniczy a tak inni wybiora za mnie. Tylko w jednym przypadku mialem problem kogo z pary wybrac, reszta wyborów jak dla mnie była prosta a w niektórych przypadkach oczywista.
Potwierdzenia przyjęcia głosów wysłałem już wszystki, od których je otrzymałem. Jeżeli ktoś wysłał osobno część główną i pocieszalnię, to dodawałem na początku słowo wszystkie.
Przyznam się, że przeżywam niesamowite emocje przy podliczaniu głosów. A walka jest zdecydowanie bardziej zacięta niż w poprzedniej rundzie. Tylko w dwóch parach i to w dolnej połówce przewaga jednej z piosenek jest zdecydowana. W tej chwili nawet zwycięzca eliminacji nie może być pewny swojego.
Przyznam się, że przeżywam niesamowite emocje przy podliczaniu głosów. A walka jest zdecydowanie bardziej zacięta niż w poprzedniej rundzie. Tylko w dwóch parach i to w dolnej połówce przewaga jednej z piosenek jest zdecydowana. W tej chwili nawet zwycięzca eliminacji nie może być pewny swojego.