santosz pisze: ↑pt paź 29, 2021 9:48 pm
Sochacka u mnie zawsze na nie, ale czy jest szansa że nie będzie Sanah?
Myślę, że bardzo duża, że nie będzie Sanah. A Kaśka Sochacka to imo jeden z najciekawszych (o ile nie najciekawszy) kobiecy debiut ostatnich lat, ale to oczywiście kwestia gustu.
dla mnie Sochacka kompletnie niestrawna, no to chyba sanah nie było w zestawie , nie wiem bo nie sprawdzałem
no, niczym specjalnie ta lista nie wyróżnia się od pierwszej lepszej listy jakiejś stacji komercyjnej, ale zawiedziony nie jestem, bo tego mniej więcej się spodziewałem
santosz pisze: ↑pt paź 29, 2021 9:58 pm
no, niczym specjalnie ta lista nie wyróżnia się od pierwszej lepszej listy jakiejś stacji komercyjnej, ale zawiedziony nie jestem, bo tego mniej więcej się spodziewałem
Nie zgodzę się z Tobą. Ta lista jest mało komercyjna, tak niszowa jak ostatnio Trójkowa, dla wybranych i o specyficznym guście słuchaczy. Za grosz nie widzę/nie słyszę tu komercji. A trochę szkoda, Sahan, Sheeran ... A Sheran jest w zestawie?
santosz pisze: ↑pt paź 29, 2021 9:58 pm
To akurat kompletnie mija się z prawdą. Sprawdź sobie te listy i znajdź 10 (albo więcej) różnic.
Sundrajta pisze: ↑pt paź 29, 2021 10:01 pm
Widzisz jaki jestem zorientowany.
Starszą czyli którą?
Tę z "Doppelcośtam", "Walcz" i "Pogiem". Płyta była już gotowa półtora roku temu, ale z wiadomych powodów cały czas przesuwała się premiera. A w międzyczasie nagrali album nawiązujący do Powstania Warszawskiego, z którego pochodzi "Brok" i "Idziemy...".
Ostatnio zmieniony pt paź 29, 2021 10:05 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
bobby-x i Neo - może macie rację, pewnie kiedyś było więcej ambitniejszych kawałków na liście, ale dziś taka muzyka jakie czasy, ale ja już po czasie, ja już boomer
santosz pisze: ↑pt paź 29, 2021 10:04 pm
bobby-x i Neo - może macie rację, pewnie kiedyś było więcej ambitniejszych kawałków na liście, ale dziś taka muzyka jakie czasy, ale ja już po czasie, ja już boomer
Jesteśmy w podobnym wieku, ale wiadomo, że "wszystko się zmienia", a już w ostatnich latach to w ogóle chyba strasznie to wszystko przyspieszyło w muzyce. Niemniej jednak ja aż tak wiele tych różnic nie widzę w porównaniu do tego co było kiedyś, w innym radiu...
Dobrej nocki i oby za tydzień było nieco... spokojniej
Ostatnio zmieniony pt paź 29, 2021 10:09 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.